Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Джейми, познала си и двете К-та.  Grinning  Hug
Комат козунак специално за теб по случая!  Grinning 

И по поръчка на Марчето.  Grinning

Гроги съм, че си имах работа днес... ще си пусна Куинката малко и по някое врема ще зачезна да се хоризонтирам.

Аууу, Кокончето бързо да ми изпраща един лигавник от на момите, че се окапах, искам козунак, искаааммм...

# 571
Кокона млякото ей сега го доя - идва  hahaha

Морена - като си е майстор - майсторски изпълнения стават   chef  bouquet Като правя ще принтирам твоите картинки да ги цопна връз моите произведения  hahaha hahaha hahaha

# 572
  • Sofia
Смърфи, предлагам пълно обслужване и лигавник имам ... с Мечо Пух, с Тигъра или с Прасчо, предпочиташ?  Grinning

Мечо Пух -

И Тигъра -

о и още избор има -

О, Калинка, аз от визията не съм доволна, ама на вкус нямат грешка, както обичайно.

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 23:03 от Morena

# 573
С Прасчо най-много ще ми отива Wink Праска и Прасчо + един козунак - перфектната комбинация. hahaha

# 574
Морена аз харесвам визията им - който не харесва твоите - ще ти пратя снимка да ги заплашваш  hahaha hahaha hahaha

Жена останала вдовица.
Събрали се селяните и решили да и намерят съпруг, за да не живее в грях.
Намерили подходящият кандидат, също вдовец. Само че човекът бил месар, прост човек, необразован. Жената, въпреки това, се съгласила и се оженили.
Първата вечер слага тя масата, а съпругът казва:
- Още леля ми разправяше, че добрия християнин никога няма да седне на масата, без да е преспал с жена си.
Усамотили се те в спалнята, после хапнали за вечеря, а той отново:
- Още дядо ми казваше, че човек никога не бива да заспива, без да е уважил жена си.
И пак.
На сутринта:
- А чичо ми разправяше...
След обед:
- Някога баба ми казваше...
Минала се една седмица, селяните питат жената какво мисли за новият си съпруг.
- Вярно, той не е интелигентен като първия ми мъж, но пък е от много добро семейство!

# 575
  • София
Аз надуших че има козунак и дохвърчах  моменталически... Simple Smile
Браво, Моренче, чудесни са ти козунаците. Структурата им е такава, че когато си отхапеш остава белег от зъбите, те такова е истински козунак, от вътре е мек и влажен. Поздравления.!! Когато ги измеся за Великден, после ще взема твоите снимки и ще ги пусна за мои... Joy
Ето и Калинка дои млякото, а от мен какаото и сме готови, а кой ще донесе яйцата, ами Людачка ще чакаме да ги носи, ниЙ само ще хапваме. Наредили сме се на опашка... Joy
К`во си правите, прекрасни?? Ако не се появите в близките минути отивам да гледам филм.  Mr. Green

# 576
80 годишен старец се оплаква на доктора:
- Докторе, след секс имам шум в ушите, какво може да е?
- Аплодисменти дядо, аплодисменти.

# 577
Аз ви чакам цял ден да се появите, да не мислите, че е лесно ця ден да лежа и нищо да не правя. Никакви филми, тук да си правим компания.

Калинкааааа  Joy Joy Joy

# 578
  • София
Тук съм и се врЪтя наоколо и душа. Изядох де що имаше ягоди, свършиха и мирясах. Сега ще се пръсна, ама това ми е от акъла... ooooh! лакомия.  Mr. Green
Да  кажа на тези които имат проблем с жлъчката, че трябва да ядат много ягоди. Пречиства я и е много полезна, някъде го четох из един мед. сайт.  Аз нямам да чукна на дърво, но това не ми пречи  да ги унищожавам, като си мисля, че така е правилно.
Калинкееееееееееееее,  Joy

# 579
Че има ли вече хубави ягоди в БГ? Не им ли е много рано?

# 580
  • София
И аз ям ягоди със сметана и захар Wink

# 581
Аз пък рупах маруля и яйца. Ако имаше един козунак, бих го уважила.
Марчони, кифлите ти са супер! Не им сложих орехите само.

# 582
Да ти е сладко, Лус! Аз най-обичам ягоди, нарязани на парченца и покрити с няколко лъжици зaхар. Оставят се за час-два в хладилника да си пуснат сока и да разтвори захарта. След това се смесват с кисело мляко. Обожавам ги, мога да изям килограми от тях.

Маренка - Гушкан е голяма красавица, пу-пу!

# 583
— Марийке, да знаеш, снощи те сънувах!
— Нищо, Иванчо, то се пере...

Мъж чака пред лекарски кабинет.След малко от там излиза жена му:
-Скъпи,пък да знаеш онова,дето го мислехме за оргазъм се оказа астма.

Вуте при лекаря:
- Докторе, абе онова... такованкато... онождането. Абе, не ще нещо, да ти кажем, мерако го нема...
- Как така Вуте, ама съвсем ли го няма или само със съпругата?
- А-а, иначе, комшийката, де да ми падне ... таквоз...
- Ами тогава работата е проста, като си легнете при съпругата, затворете си очите, представете си съседката и... нали разбирате?
На следващия ден:
- Вуте, какво е ставало при вас снощи? Пена беше при мен цялата в синини, каква е таз работа, бива ли така?
- Абе, докторе, да ти кажем, почнааме снощи и язека жумим и си мислим за комшийката, как викаш ти, па добре станА да ти кажем. Па как я карам тъй, по едно време отварам левото и що да видим? И она жуми бе, докторе, мамицата й мръсна, и она жуми!

# 584
НАЗДРАВЕ!!!
Стига с това ядене де по никое време - менингит ще хвана с тоз хладилник!!!! Главата ми се завряна вътре  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт