Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 183
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз преглеждам най-различни диети.... Mr. Green

# 646
Лейди, рибката е скумрия - прозаично. Някои хора не я харесват заради миризмата и характерния вкус, но ние много я обичаме. Ако си спомняш, писах, че мм донесе един кашон да разделим с колега. Та ядем на поразия.
Контеска, да се оправя бързо тм!

# 647
  • София
Контеска, да се оправя бързо ТМ

Хортензия, аз обожавам пушена скумбрия

КалинкаJoy Joy Joy, две свекърви, а... #2gunfire

# 648
Лус все едно моден журнал разглеждаш  Joy
Хортензия обожавам скумврия, точно заради аромата  hahaha Hug Peace И аз си купувах на кашон и като дете се радвах да си я разпределям - най-тлъстата си я осолявах с подправки, за скара, за фурна, с домати... Joy Joy Joy спомениииии. Тук където пазарувам няма /има само на консерва/и купувам пъстърва и сьомга - нещо белите риби дето ги ядат не ми харесват. Та да ви е СЛАДКО!!! Наздраве!!!

- Искам да ми направите копие от личната карта!
- А шлем и лък от шофиорската книжка не искаш ли......

# 649
Скумрия и аз обичам, често я хапваме вкъщи.
Люс, избра ли си диета?

# 650
# 651
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532

Изпоти се татенце Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вио, не съм избрала диетата, ама трЕбва нещо да се прави, пак започвам да се надувам, коремът пак почна да ми прилича на 6-тимесечен...

# 652
Лейди, разбиваш ме с тези вицове!
Лус, мм прави веяна скумрия, много е вкусна, а става бързо и лесно.

# 653
  • София
Ще лягам, момичета...

Лека нощ...

# 654
Хортензия обичам я всякак - солена, веяна, пушена + лимонче и лук..... никой ли не свари ракийка да почерпи домашнячка?????????

Като избърсах праха в стаята, акустиката се промени....   rotfImbo rotfImao

Най-недостъпната и високоморална жена е тази, която знае, че не си е избръснала краката...и не само  hahaha hahaha

Днес съм тотално сексуален. Отеб@л съм всичко  Joy

# 655
Четохте ли за фън шуй диетата?

# 656
Хортензия чела съм/интересувам се от фън шуй/, но може да е друго - дай да я видим Praynig

# 657
  • Fort Worth, TX
Колко беше добре като бяха малки децата.Любовникара не мога го прибера.Звънях поне десет пъти.На вибрация бил.Ще му скъсам главата само да се прибере.

# 658
Креми  rotfImbo rotfImao ами то докато сееш картофи - трупаш хормони  hahaha hahaha
така е - малки деца - малки проблеми....
Моренааааааааа де си бе жена - нямала с какво да но занимава... ами казвай наздраве от време на време! аз пък искам да ме занимаваш  Hug

# 659
  • Fort Worth, TX
Сигурно е така да знаеш.Излезна с една после заяви, че отива на центъра да се види с друга.Много разплакани ще има.Усещам го аз това.

Общи условия

Активация на акаунт