Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 205
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Контеска,  Hug всичко ще се нареди... А мислите ли след някоя година да се преместите на по-топличко?

И моите всички кихат заради цъфнали дървета, тревички... ужас...

Това се касае не само за зимата... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 631
Лусси , вица  с македонеца  Joy Joy Joy Joy

Благодаря ти ,  Hugуж не мислехме ,но мм нещо около Торонто гледа къщи напоследък та нищо няма да казвам  вече дали ще се местим или не докато не стане . Искаме планина ,езера , дървета и извън големи населени места ,тук е прерия равнина с ,но пък тук плащат по добре и данъците са ниски, а безработицата е най ниска в цяла Канада ,та нещата са на кантар. Ще поживеем и ще видим ..Само едно е сигурно,че в Канада по топло няма !! Blush

# 632
Здравейте   bouquet
Прибрахме се от партито уморени и сега си пия кафето с цигара на спокойствие.
Тити когато пише, че училището е смесено означава, че са момичета и момчета. Какво значение има цвета на децата – ти си знаеш, но е по-важно дали са на безплатна храна, или не. Безплатната храна означава бедни, на помощи, без переспектива – а такива са повечето бели. Ти си знаеш в какъв район живееш – училищата ще ти ги предложат до 1миля – предполагам знаеш какви хора живеят около вас.
Хортензия каква рибка правиш? Подразни ме моляЯЯЯ те!
Лус наздраве!!!!
Контеса лошо е това с безопасността  #2gunfire Поне може ли да направите висока застраховка? И моя е като дъщеря ти - играта е по-важна от дрехите и даже не се усеща  Joy Какво стана с розата ти?
Мастър не може на ТИ - разпределяме си титли  hahaha hahaha hahaha
Вио ама ти и мозък ли имаш?!?!  Joy Hug
Вале хубава разходка   bouquet
Марче стига се пече, че ще заприличаш на Наоми Кембъл   bouquet

# 633

Пратил Господ Дева Мария на земята да му каже как живеят хората.
Праща тя телеграма от Русия: "Тук хората пият, и пият, и пият. От дъжд на вятър работят. Общо взето - ужас".
Праща втора телеграма от Централна Европа: "Тук хората работят здраво пет дни и си почиват два. Общо взето има ред. Утре летя за България".
Чака Господ вести от България, ама няма нищо. Праща Свети Петър да провери какво става. Отива той и какво да види - танцува Дева Мария върху маса, около нея хвърчат салфетки, лее се уиски, свири музика, ядене и пиене много, хората мъртво пияни и много весели.
- Какво става, Дева Мария? - втрещено попитал Свети Петър.А тя му отвърнала:
- Пепи, кажи на Боги, че Мими няма да се връща.

# 634
Калинка    Joy hahaha Joy България е това ,амчи кЪ?  hahaha
Застраховката му е висока ,но диването не искал да ходи на лекар.Къде се намерихме такива упорити и двамата ,не е за разказване.
Честита ти фризура и дано сте изкарали добре на партито. Играе им се на децата, не мога да ги виня нацяло, но очаквам и да се помнят  някои неща ,които повтарям всеки ден .

Тите, не знаех дали да се включвам ,че пак ще объркам нещо с моите нестандартни вижания по повечето въпроси .
Смесени означава ,че са от двата пола,а иначе познаваш квартала си и знаеш какъв контингент сте. При нас бяха предимно индийци ,черни и тук там някое бяло дете на украинец, предимно на поляци , на англичанин от онези на помощите предимно и т.н. и 2-3 на други бели. Та , индийците бяха мнозинство ,но и с най добри резултати ,защото са амбициозни родителите им ,четяха ,пишеха ,занимаваха ги у дома. Не напразно почти всички зъболекари, фармацевти и че и доктори са все индийци в Лондон .
Аз бих заложила на рейтинга по Офстед и лично посещение на у-щето ,както и разговори с местни майки на поотраснали деца или вече минали през у-щето. Успех на Емил!

# 635
  • UK
Момичета,

някоя да има такъв тип уред? http://slowcooker.bg/product/46/novo-pokolenie-ured-za-gotvene-5 … b0CFYQfwwodMgcAGQ Замислям му се много аз ,ааа ми добър вечер Hug

# 636
  • Sofia
И аз съм наоколо, но нямам с какво да ви занимая.  Wink

Контес, дано е добре наистина ТМ!

Тити, успех с у-щето на Емил!

# 637
Морена, благодаря ти  Hug Hug
Как да няма с какво? Какво прави Гушкан ?Какво сготви ? Кка ще прекарате уикенда ? КАЖИ ми да спра Simple Smile

Кокона, аз писах миналата седмица ,че си купихме. Много съм доволна ,готви докато сме на работа и хапваме топло ястие като се завърнем.

# 638
Кокона ама тва е което коментирахме и ти каза, че ще е поредния "хит" и имаш таймер на печката  hahaha Hug  bouquet Аз имам и съм супер доволна  Peace Ако можеш да си го поръчаш от Амазон или E bay - тук са 30-50£
Морена занимай ни с присъствието си - то е достатъчно  Hug
Нареждам се вече с питието НАЗДРАВЕ!!!

# 639

Урок по вероучение. Учителката казва:
- И запомнете, деца-тези, които получат 6-ца и 5-ца, ще отидат в Рая, а тези, които получат 4-ка, 3-ка и 2-ка ще попаднат в Ада!
Иванчо от задния чин:
- Ама живи няма ли да завършим това училище?

# 640
При нас е обед, та ето ви един късен обеден чай със сандвичи .  Party

# 641
Контеса аз се настанявам веднага до камината с питието  hahaha Уж се стопли, но е мрачно и влажно та включих парното да си стопля крачката  hahaha hahaha hahaha

# 642
Е то у нас отоплението не е спирало за секунда от ноември ,та даже не ми прав впечатление какво е навън ,докато не се наложи да излизам на работа.  Crazy Joy Joy
А картинките последните двете са баш съботни  Blush

# 643
На мен ми се спи и смятам да се метна на дивана за една следобедна дрямка. Смощи не можах да спя като хората и днес ми е едно уморено. Хладилникът е празен и по-късно ще ходим да пазаруваме. Иначе направих едни палачинки, не бяхме яли цяла година. Отиде и режим, и всичко.

До после, красотни!

# 644
Смърфи сладки сънища  Heart Eyes Мме обещал утре да прави палачинки, че нали ме знаете какви форми докарвам и не ми дава аз да ги правя  rotfImbo rotfImao
Контеса тази зима не е имало такъв студ тук - даже сняг валя за 2 часа, та не е работило парното цял ден, но вечер преди да седнем включвам, че и влагата е гадна....

- Как е свекър ти?
- Не питай!
- Какво, да не се е разболял?
- По-зле!
- Умрял ли е?
- По-зле. Сменил си е пола и сега имам две свекърви.  Joy hahaha hahaha rotfImbo rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт