Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Мушкат, направо ме уби с твойте 3 кила. Аз ако ти кажа колко имам за сваляне....свят да ти се завие направо  Crazy
Между другото, диетата "нещо-като-90-дневната-ама-не-съвсем" дава резултати засега. Оня ден се теглих и бях минус 2, така че продължавам с пълна пàра  Heart Eyes

# 616
ИзмислиФ. Някой ако има нужда от идеи - за обяд фрикасе, за вечеря риба на скара. Едни масленки за разкош. Салата маруля, че ми донесоха един чувал. И целина и зелен лук по една торба, та сега ще режа за фризера.
Децата имат приятелка днес на гости, ще мога да си свърша работата.

# 617
  • София
Добро утро, момичета!

Аз закусих с една голяма толумба и кафе...

Днес ще ритаме топка с Петьо, чакам само да се постопли малко...

Креми
, благодаря за кафенцето!

Вио, браво за диетката!

Креми, ти си моята гордост!

Аз ще изчакам да свърши Великден и ще направя някаква диета с яйца, защото боядисваме 40 яйца + 20-на пъдпъдъчини...

Хортензия
, браво за фитнеса, не е много приятна сутрешна работа..., ама какво да се прави, случва се...

Тити
, браво на Емо...

Аз сега май месец ще видя как ще се справям с английския. Ще ни дойде на гости за 5 дена по програмата за обмяна едно Холандче, а после Миленка ще ходи там през юни...

Така се смях на синхронизацията  Joy Joy Joy
А този зеления танц... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 618
Добро утро момичета   bouquet  bouquet  bouquet
Веднага грабвам кафе, ама яденето по-късно, че сутрин не съм по него
Тити защо ще обикаляш училищата? Разгледай рейтинга им, гледай % деца на безплатна храна /колкото е по-висок – толкова по-зле/, % учители към ученици /колкото по-висок, толкова по-добре/ и накрая гледаш резултатите от  ks2 за английски и математика. Като ходиш да говориш нищо не постигаш – всички са безумно учтиви, вежливи и усмихнати, а базите са си страхотни. Ти чакаш да ти дадат формите от кметството ли?   Когато ги получиш по най-бързия начин подреждаш училищата и връщаш обратно. Като ти върнат къде да го запишеш – ако не е в училището, което искаш, тогава се обаждаш на рецепцията на избраното училище, да си запишеш час за разговор с директора за второ класиране. Браво на Емо – значи няма да имаш никакви проблеми с училището. Дори и да не знае езика, щом моя кратун за 5м настигна връстниците си...учителите знаят какво да правят. За лехата ти на сянка – отиди до левчето и си вземи семена за трева, която е за сянка и влага, устойчива на деца и кучета /на кутиите има и картинки/ – иначе друго няма да ти вирее /то и без това слънцето и на слънчевите места е малко/ Чувала ли си Щастливка?
Креми – благодарско за кафето – аз цигари имам
Вио браво и теб ще те пиша към „упорити магарета”
Хортензия - фитнес   hahaha hahaha hahaha  Hug
Лус език така се учи най-добре - с общуване  Peace
Хуквам на фризьор, че после и на детско парт  hahaha
Усмихнат ден за всички   bouquet Hug

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 10:37 от Ladybird_

# 619
Добро утро и от мен!
Лейди не толкова за базата те повечето са си ок.Искам главно да видя какви деца има по дворовете.Едното до нас имаше точно 2-3 бели деца.А уж пише микс на сайта им.
Ще огледам и офсетите и да преценим.
Щастливка я засичам главно като ходим на градина.
Обещала съм й да пием кафе.Това ми напомня да й се обадя да я чуя на къде са днес.
Хайде лек ден на всички!Ще ходим на разходка с Емо.Мисля да си потърся някакви удобни пролетни обувки и да си взема 5 кг турско брашно,че ми го хвалят.
Опитва се пак да го пипва хрема.Дано се размине леко.

# 620
  • София
Липсват Валето и Нощни!Къде се затриха?Да се явят и да ни разкажат.

Слушам и изпълнявам!
Бяхме на гости на родата из Враца и околията. Качихме се и на Врачанския Балкан, нещо правили около Леденика парк, всички ми го превъзнасяха, а аз никак не съм впечатлена, признавам. Ако ще водя децата на пързалки и катерушки мога и в близкия парк да ги заведа. Друга представа имам аз за планината, особенно за уникалната планина до Враца, ма кой ме пита.
Ще чета довечера. Изцедена съм физически и...психически.

# 621
Здравйтееее  ......Може ли да си говорим на "ти" ?

ЗдравейТИ!  Как сТИ ? Добре ли сТИ ? .... Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз днес съм изключително мързелив човек.....За обяд - яйца на очи с праз и салата-краставици......За вечеря едни мекици с кисело мляко и сода.......Айрян,сладко,сирене...кой квото иска......
Минах колата днес на преглед и ми отне целия предиобед,ама важното,че мина! Тюююю...... Mr. Green

# 622
  • София
Здравйтееее  ......Може ли да си говорим на "ти" ?

ЗдравейТИ!  Как сТИ ? Добре ли сТИ ? .... Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha :hahaha
..............

Не мога да стопля това горе какво е... newsm78 няма значение, пак съм неразбрала  Simple Smile
Добър ви ден, прекрасни другарки!  Hug
Готвих : телешко  с ориз+ гъби на фурна,.....мммм, чудничко стана.  Сега метнах един хляб и си пия кафето, а вие другарки какво си правите??
Отивам  да седна на терасата и да правя слънчев загар.  Simple Smile

# 623
Какъв загар, душа? Слънце ли  си имате?
Аз съм на полето с кучо, ама съм си натъпкала джобовете с камъни, да не ме отвее вятъра.

# 624
И тук вее ужасно. Ходихме до баба ми, и после уйдисах на Ванко да се разходим малко...е няма такъв вятър  Tired На мен камъни по джобовете не ми трябват  Animal Pig ама с количката едвам додрапах да се прибера. Никакво мърдане вече в такова време, направо ми отвя мозъка  Crazy

# 625
  • София
Добър вечер, приятелки!

значи на Ти сме вече Laughing Laughing Laughing Laughing

Ние с Петьо ударихме една разходка от 4 часа, ритахме топката, после аз поседнах в парка и се пекох на слънцето, а Петьо си намери някакви другарчета за тичане, едва тръгнахме... Ама на връщане един студен вятър...

Сега се чудя днес или утре ще го подстрижа?

Марче, вкусно е при теб, много отдавна не съм правила ориз на фурна...

Днес ММ сготви пиле+картофи+гъби+ чушка+морков и други подправки в йената... Ммм. стана много вкусно... и за утре има... Peace

Сядам с червеното винце пред компютъра.... и няма ставане...

# 626
  • София

Къде сте, момичета?

Няма никой, отивам да гледам някой филм...

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 19:50 от luss

# 627
Днес всички са изчезнали. Само аз съм на линия. Пека рибка и пия кафе.

# 628
# 629
Добър ден момичета кокичета,
отчет давам :съботен санитарен полуден привършен. Остава да направя един Бешамел сос за чушките с ориз и за днес сме готови със задачи. А и перални ,съдомиялни и сушилни чакат ,но това е между другото.
При нас е пролет на 0 градуса .Едни птички пеят ,едно слънце все грее ,един сняг валя снощи ..идилия  Joy
Толкова им е топло на комшиите отсреща ,че са седнали по къси гащета и джапанки на верандата си .То си е за къс ръкав ,много топло става н плюсови температури, а лятото е два месеца жеги от +30 .Ще си ходи на хладно после из планините  #Crazy
Калинка,  bouquet

ма ко ,оправихме се с АБ аз ,а детето е по добре ,но с тази кал навсякъде и разтопен лед се образуват огромни вади и все се връща кална и мокра ,та се покашляше в четвъртъка. Има и непромокаем гащеризон ,но вместо да го сложи върху ски гащеризона ,защото беше -20 ,тя си го сложила върху клина и в локвите .Баща й щял да получи удар като я видял на вземане. Имахме разговори и в петъка беше суха ,но трябва всеки ден да си напомняме. Забравих е редовният отговор на въпроси защо е мокра или без шал  newsm78
ММ паднал онзи ден от покрива на едноетажна къща и вечерта ме сюрпризира с новината ,че го наболявали крака и ребрата. Не ми казал веднага ,защото не било нищо страшно . Shocked ooooh!
Ей ,големи са аматьори тука. Не дават пари за нищо. Все едно съм един век назад извън цивилизацията .И в Торонто е така ,за съжаление. Не се прави ремонт на нищо ,всичко е остаряло на вид ,а на въпроса защо не се поосвежи малко еди какво си отговарят ,че така и така е пълно ,няма нужда от нищо допълнително. Логика..
На обектите Нямат скелета с колани когато се работи на високо и никаква обезопасеност на труда.
 Това в Англия щяха да затворят обекта с тлъста глоба ако се работи така, а тука едни лежерни направо не ми го побира ума. ММ работи над 11 години вече строейки къщи и такова нщо не се е случвало ,а тука каза, че почти всичките му колеги тук са падали и падат постоянно .
Малоумна работа ,така съм бясна и разстроена ,че не ми се пишеше за това в четвъртък и писах за всичко друго ,но не и за това ..Благодарна съм на Бога ,че е било малкия дявол и нищо сериозно му няма .

Лусси, разсмя ме с тези картинки. Имаш много свежо чувство за хумор. Тук е пълно с украинци ,но все идващи не знам защо все от Израел и всеки път когато се видя или запозная с някои от тях си мисля за теб .  Hug

Хортензия ,аз съм тук .  Hug

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 20:43 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт