Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Моренка, имаш предвид това, с което е наметната жената ли? Аз отдавна не съм ходила в Икеа, можеш ли да го покажеш в страницата им?

Иначе отдавна не се бях смяла със сълзи:
http://www.highviewart.com/articles/view/1470
Ще ритам вече..." Тя искаше да умре, но вместо това заспа rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao
И аз не мога да си легна от вас, шЪ умрЪ  hahaha

# 601
  • Sofia
Моренка, имаш предвид това, с което е наметната жената ли? Аз отдавна не съм ходила в Икеа, можеш ли да го покажеш в страницата им?
Смърф, застилат го на земята, пачурк в синьо, ей го

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy..... има наистина бисери

1. "- За мен няма по-голямо удоволствие от това да Ви бъда първата – прошепна той в ухото ú и тръпки затанцуваха по цялото тяло на Ейми."

2. "Вече не съм глупачка, бързо се уча – каза тя в седнало положение."

3. "Тя искаше да умре , но вместо това заспа."

4. "Той се качи по стълбите, придържайки се към устните ú."

5. "В очите му гореше такъв огън, че тя замръзна."

6. "Той взе лицето ú в ръцете си и нежно го постави на килимчето пред камината." ...

Направо са хит....  Joy Joy Joy Joy

# 602
Лейди да доволна съм много от Емо и английския му поне за сега.Говори свободно в градината,в парка.Имаме един съсед пакистанец и все го закача като се засекат на двора.Емо отива и почва плахо с здравей.А от там следва цял разговор Simple Smile
Сега ни предстой започване на училище септември.чакам писмата и да ги обикалям ,че да изберем нещо свястно.
Абе тея хора наред ли са.Козунак щяла да ми предлага.Ами като искам има гугъл има и един куп домакини дето да ми я кажат.Почвам да се изнервям и ще тегля майнички наред. Joy
ОТивам да ви дочета...

# 603
Моренка, не виждам изобщо одеало на 27.40 мин, че и след това? Да не си копирала друга серия?  newsm78 Или да си сменям очилата?

# 604
  • Sofia
Смърф, сезон 2, еп. 5 на Д-р Куин. 

Лека нощ от мен!  Hug

# 605
 Joy Joyпаднах от смях синсхронизацията за 2 няма да е скоро.ММ заяви ,че се отказал от идеята javascript:void(0);щото съм дзвер.Оня ден си дойдох от работа и ги увиках,че не са излязли в прекрасното време.После от бяс заявих,че 2 няма да види понеже никъде не ни води и почива само ден:35: Joy
Аз съм си към лилипутите хахаха.Сетих се ,че във Варна една продавачка ме изкара нестандартна.Ами аз кво съм виновна,че не ми намери каквото исках.
Да се похваля в градинката взеха да ми изникват нещицата.Остана само да си ги поливам.
Имам въпрос към градинарките;Имам една леха дълга зад къщата.Почвата е камениста.Няма слънце.Искам да я прасна с нещо от рода на зелена тревица поне да не ме дразни такава грозна.
Какво точно да турна,че да стане по-красива?
Joy Joy Joy ще ме уморите от смях.
Лягам си да почивам.Малкия е ваканция и ще надничам повечко.

# 606
Липсват Валето и Нощни!Къде се затриха?Да се явят и да ни разкажат.

# 607
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Значи ще ви бия по ред на номерата.По цяла нощ само ядете после ревете.Забранявам ви всякакви кифли, мифли и подобни до празника. Mr. Green
Айде ставайте стига спахте.Нося ви кафето и сока.Цигари няма Mr. Green

# 608
От мен - кафето и ягодите. Това под ягодите е диетично (най - вероятно)  Whistling

# 609
Благодаря за кафето , сока и закуската Simple Smile

# 610
  • Fort Worth, TX
Не ги подвеждай.Това е бомба. Mr. Green

Ето това за тях. Mr. Green

# 611
Ми да де - те да си я ядат бомбата, пък ний шА ставаме фиданки  Whistling

# 612
Моята закуска прилича малко на това последното, но е с розово кремче Simple Smile

# 613
Добрюутро! Ай стига с тия кила от сутринта, депресирате ме значи! Моите 3 си седят и чакат да покоря като Кремка Гребната база. Ама в някой друг живот:-).
Рано сутринта изчистих цялата кухня. Мм донесе мляко, тръгнах да го варя и като скочи тая ми ти туба от ръцете ми... Само на тавана нямаше. Дупих се, бърсах, мих. Сиреч, фитнеса го направих. Сега пуша едно кафе и скачам да готвя.

# 614
  • Fort Worth, TX
Адашче, аз ако бях като теб 3-те кила щяха да са ми последна грижа.Ти си с манекенски мерки.Смени си гардероба и с тях изглеждаш слаба.Не сваляй повече.

Общи условия

Активация на акаунт