Отговори
# 435
Опитвам се да вляза в час с кампанията. Разпечатах си важните неща.
Заявлението за полагане на изпит в училището ли се подава? (извинявам се за тъпия въпрос, който сигурно сте коментирали много пъти).

Отчет по темата: аз зарязах девойката да се оправя сама - може да стане по-самостоятелна.
ТЯ - ходи на школи и решава домашните, нищо допълнително. Затова удвоихме школите. Добрата новина е, че резултатите й на ПИ се повишават плавно.

Моето участие е сведено до финансиране и таксиметрови услуги, при належаща нужда.
Обаче тази стратегия води до пропуски. Така изпуснахме изпита в Американския колеж (не мога да си го позволя, но като ПИ). Затова се хващам в ръце - да не изпуснем и НВО-то #Crazy

i-off, благодаря за пожеланията. И на вас х 1000

# 436
Само за сверка на часовника. От две седмици си идваме всеки ден с домашна писане на есе по зададена тема. И във вашите училища ли е така?

# 437
Само за сверка на часовника. От две седмици си идваме всеки ден с домашна писане на есе по зададена тема. И във вашите училища ли е така?

Есета и съчинения разсъждения правиха, докато не свършиха с "Немили недраги". Оттогава правят само преразкази.
Дали няма вече да излязат резултатите от ПИ в СМГ... Този път нямам никакъв ориентир как се е справило хлапето и съм нетърпелива.

# 438

Поздравления ,щом всеки ден имат писменна домашна.Наистина поздравления.Ние за такива еткстри не бяхме чували.

# 439
biborana, форматът на изпита в АК няма нищо общо с НВО. Така че нищо съществено не сте изпуснали ако АК не е цел, а и цената е като за няколко пробни изпита.

# 440
Vava, знам, че в АК изпитът е различен. Затова ми беше интересно да се пробва по Хамериканска система.

Правиха ПИ в училище - резултатите мнооого високи (сигурно са дали супер лесни тестове). Ако се повторят на НВО влиза навсякъде.

Следват утре (химия) и в неделя (МАТ) състезанията в НПМГ.  Учителката им по химия е страхотна, запали ги масово. Ходи на олимпиади, на втори кръг малко не й стигна за 5 в НПМГ. Обаче като й дадох план-приема видя, че химията върви пакет с биологията, та ентусиазма й за НПМГ с химия спадна.

# 441

Може ли един страничен въпрос от любопитство?
Нито знам за какво е "Дружба", нито какви са тези резултати и от какво са, но забелязах в точките по математика отрицателни числа... Как е възможно това на какъвто и да е изпит???  newsm78

# 442
презумпцията е, че се отнемат точки при неправилен отговор. резултатът който си видял е бил на дете с обратен баланс - повече грешни отговори... или - само грешни такива..
И моят син е с доста грешки - и то предимно в частта по български език. Днес ще го разискват с госпожата от курса - да си види грешките, и дано се поучи и не ги повтаря насетне.

# 443
  • Пловдив
 kumchowalcho, това не е изпит, а състезание. Има и други такива състезания, при които за грешен отговор се отнемат точки, а ако няма посочен отговор не се получава нищо. Идеята на този вид точкуване е да се избегне играта на тото при въпроси с няколко отговора.

# 444
  • гр. София
Бенджи,вчера за световния ден на книгата и аз купих на моя 7-класник книгата "Дивергенти" на Вероника Рот. Много се зарадва на подаръка. Simple Smile Каза, че има и филм по книгата, така че се радвам ако прочете книгата, преди да гледа филма!  Peace

# 445
Здравейте мили момичета! Не се познаваме, и аз имам момче 7 клас за втори път, досега не съм писала тук, от време на време ви чета но не пиша просто защото съм изключително отчаяна този път, нещата при нас не вървят.
Младежът непрекъснато е на уроци, на школа и на индивидуални но просто не става. Всичко знае но бърза, не се концентрира достатъчно и на елементарни неща греши. По БЕЛ в у-ще нещата са ужасни, досега има само 1 оценка, учителката е тежък инцидент, не мога да се оправям с нея, страхувах се, че ще му остави 5 но може и 4 да му остави. Страшна злобарка, психирала е децата изключително.
Нямам настроение, имахме надежди, но като гледам, че и неговите възможности не са големи....отчаяна съм. Да сме живи и здрави все пак.

На всички желая успех, треската която съществува тук във форума да е увенчана с добри емоции и успехи на децата Ви. От сърце, остава ми малката надежда, че ще успеем да влезем в желано училище, но каквото Господ ни е предопределил ....

Hug Ще влизам да ви чета пак, надявам се всички деца да са здрави

# 446
Vava, знам, че в АК изпитът е различен. Затова ми беше интересно да се пробва по Хамериканска система.

Правиха ПИ в училище - резултатите мнооого високи (сигурно са дали супер лесни тестове). Ако се повторят на НВО влиза навсякъде.

Следват утре (химия) и в неделя (МАТ) състезанията в НПМГ.  Учителката им по химия е страхотна, запали ги масово. Ходи на олимпиади, на втори кръг малко не й стигна за 5 в НПМГ. Обаче като й дадох план-приема видя, че химията върви пакет с биологията, та ентусиазма й за НПМГ с химия спадна.

защо, няма ли отделна паралелка само с химия, аз поне така разбрах от сайта им? и моят син искаше да ходи утре на химическото състезание, но му съвпада с класното по БЕЛ, а неделната математика пък - с пробен изпит в Регалия, така че сигурно ще иде направо на целевия изпит по математика през юни
иначе и той сподели, че биологията тази година му е ужасно безинтересна и не иска да се занимава с нея

# 447
eslanchice  - до като не минат матурите - не  се отчайвай!  Докато нищо не е свършило, все още  има надежда. Подкрепяй го - това сега е най-важно за децата - подкрепата. Едва ли има на какво още да се научат, важното е сега да си повярват , че могат да се справят.

# 448
  • Пловдив
Явно вече съм изперкала и аз Simple Smile Отивам днес да запиша 2 девойки на пробен в Търговската,пишат ми бележките и гледам-26.04.Викам нали е в неделя изпита и зам.директорката доста високомерно ми вика-ние в неделя изпити не правим.Казах благодаря,но няма тогава да ги запиша,защото са на Иван Рилски тогава.
В неделя пробния е в ОМГ от 9 часа ?

# 449
  • София - Рим и обратно

Не, че искам да те обезкуражавам, но лесните изпити никак не гарантират влизане навсякъде, за съжаление. Просто отличните оценки ще са много, а местата - пак малко...

Общи условия

Активация на акаунт