Отговори
# 420
  • Пловдив
....
Това "Подаване на заявление за полагане на изпити за проверка на способностите" (7-13.5.) къде става във Варна и образец ли е заявлението?  
...
Днес за Деня на книгата се чуди иска ли тази книга, макар че уж не чете такива? Отизиви?

Заявленията се подават в училището, където учи детето.

За книгата - мноого е яка! Дъщеря ми я донесе отнякъде. Тя я прочете, после прочете и отаналите две от трилогията, след това аз, сега ги чете таткото...Simple Smile))
Много ми хареса, и на нея също.  Peace
Не можеш да я оставиш. Отдавна не съм чела толкова добре написана книга, особено от толкова млада авторка.
Малко ми напомня за "Игрите на глада".

# 421
  • София - Рим и обратно
Гледахме филма с щерката, и двете останахме доволни, а отидохме със снижени очаквания. Не знаех, че има и книги, ще ги четем с удоволствие Simple Smile. Тя сега е подкарала Джон Грийн....любовчийски е настроена Rolling Eyes. Но пак по-добре, отколкото да "чете" само смартфона...
Забелязва ли се, че не споменавам матурите въобще Mr. Green. Обзело я е великото спокойствие, готова била ooooh!.

# 422
  • София
Дами, министър Клисарова заяви, че тази година скалата за оценяване на НВО и ДЗИ ще е ясна преди обявяване на резултатите.

http://education.actualno.com/Klisarova-Za-pyrvi-pyt-metodyt-na- … e-news_24527.html

# 423
  • Русе
не знам със сигурност, но 33 и нещо минималния, каза класната. до 2012 ги има на сайта.

# 424
  • София
Дами, министър Клисарова заяви, че тази година скалата за оценяване на НВО и ДЗИ ще е ясна преди обявяване на резултатите.

http://education.actualno.com/Klisarova-Za-pyrvi-pyt-metodyt-na- … e-news_24527.html

Доста похвално, дано да го изпълнят, но пък защо точно в деня на изпита, а не и по-рано!
Ако дадат и трудни тестове ще е още по-похвално!

# 425
Четох статията преди празниците, но и тогава, и сега оставам с впечатлението, че министър Клисарова говори само за ДЗИ, може би защото говори за матури и университети и не споменава НВО.

Ако скалата е известна предварително е твърде възможно този път да нагодят трудността на тестовете според нея. Grinning

# 426
  • София
Четох статията преди празниците, но и тогава, и сега оставам с впечатлението, че министър Клисарова говори само за ДЗИ, може би защото говори за матури и университети и не споменава НВО.

Ако скалата е известна предварително е твърде възможно този път да нагодят трудността на тестовете според нея. Grinning

Права си, Дидева Grinning
Така е и според японския професор Наго Диго  Laughing

# 427

Един вид още по-лесен изпит от миналата година?

# 428
Снощи в новините имаше кратък репортаж свързан с кандидат гимназиалната кампания. Най-търсени паралелки - математика, информатика и немски. Нищо ново, само нови паралелки към техникуми за привличане на деца там.
Моите хлапета снощи гледаха Камен Донев. Върнаха се весели и щастливи.
А днес Митко започна подготовка за класна - в петък - по математика. Материал - неравенства, четириъгълник. Няма да е формат НВО. Предполагам, целта е да се изпитат децата на сигурен материал - предаден, упражнен и вероятно - усвоен.. Пиза не работят все още. Само извънкласно. Ние приключваме сборника на Регалия по математика, през ваканцията ще продължим с този на Просвета от тази година. 
От сборниците по български не ни останаха непреразказани разкази, а детето се чувства все по-объркано и несигурно. Бих искала  да спре да преразказва, но госпожата при която ходи на уроци постоянно го натиска и ми дудне, че е слаб на преразказ...сега извади нов проблем - -слаб му бил изказът... умориха ми хлапето... че си и плащам за това на всичко отгоре...

# 429
  • Пловдив
G..D..,, а и останалите пловдивчанки, този уикенд децата ви ще ходят ли и на кои от ПИ?

Аз днес ходих да записвам хлапето - в събота на "Иван Рилски", в неделя на математика в ОМГ.
ПИ пак съвпадат - в събота има и мат. в ТГ.

# 430
  • Варна
При нас  в МГ Варна, контролните и класните се обявяват в началото на срока в сайта на училището.
Това ми спестява много въпросителни относно кога ... по какво беше .. а дали пък няма да имаме.
Благодаря за информацията! С мъка накарах ученика да отвори сайта и да си препише на листче датите...

И за да не се мъчи горкото  Sick а и аз да не се мъча да повтарям около 100 пъти ги принтирах  в няколко екземпляра и един при него , другите при нас .

# 431
И ние сме по тази схема Бенджи. А на 11-ти е на втория пробен по математика в МГ. Ще се размине с порбния в Патриарха,, но се надяваме да му го дадат и да го упражни у дома. На 18-ти е на последен пробен - по български в Патриарха. И после - каквото сабя покаже.
Резултатите от този уикенд ще са показателни за нивото на децата в града - ще присъстват много деца. Жалко, че И. Рилски ще е готов чак на 17,05, а и класирането ще е само по теста.

# 432
Класирането от " Дружба " качиха ли го вече или само аз не го виждам ?
Може ли линк , ако го има качено Simple Smile

# 433
# 434
Благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт