Отговори
# 405
  • Пловдив
Излязоха ли резултатите от Дружба в Пловдив ? Сега разгледах сайта и нищо не откривам.

# 406
мисля, че утре ще излязат - така са написали.

# 407
  • Пловдив
мисля, че утре ще излязат - така са написали.

Дааа....Ама кой да мисли Simple Smile

# 408
savina123, честит празник! Много здраве и късмет на девойката!

При нас класно по БЕЛ в началото на май, забравила е на коя дата. По математика още не се знае.
Ох, с математиката ще се побъркам, ей. ooooh!

# 409
цлете ,не се побърквай с математиката,малко остана,устискайте! Peace

# 410
Христос Возкресе!!

Не съм писала от миналата година. Тъжни събития и проблеми за решаване отнеха цялото ми време и кандидатстването остана на заден план.
Но сме на финала и се връщам в  темата, че както е тръгнало, ще изпуснем изпитите.

# 411
biborana , неприятните моменти оставете зад гърба си, а от тук на сетне- лекота по пътя на успеха! Peace

# 412
  • Варна
При нас  в МГ Варна, контролните и класните се обявяват в началото на срока в сайта на училището.
Това ми спестява много въпросителни относно кога ... по какво беше .. а дали пък няма да имаме.
С леки изключения този график си го спазват учителите. За такива разсейковци като моя син, добре че си имат мама да проверява и да им напомня   Mr. Green

# 413
При нас се получи така че тестовете наподобяващи НВО по БЕЛ и математика ще са в един ден. Само не разбрах дали трябва за 40 мин. (1 уч. час) да се справят вместо за 1 астрономически час.

# 414
При нас  в МГ Варна, контролните и класните се обявяват в началото на срока в сайта на училището.
Това ми спестява много въпросителни относно кога ... по какво беше .. а дали пък няма да имаме.
Благодаря за информацията! С мъка накарах ученика да отвори сайта и да си препише на листче датите...

За НВО - по БЕЛ е убеден в "непоклатимостта" си.  По математика между 77 и 88 точки на пробни изпити, май трябва повечко да решава, а разбира се не му се иска... Не му спряхме никакви хобита и младежки занимания през годината, дано всичко е ОК накрая.

Това "Подаване на заявление за полагане на изпити за проверка на способностите" (7-13.5.) къде става във Варна и образец ли е заявлението?  

Днес-утре мисля да копирам пробния изпит от МГ Варна по МАТ от 13.4. (с отговори).
Някой има ли отговорите на пробния по МАТ от Вектор Варна - от 12.4.?

Днес за Деня на книгата се чуди иска ли тази книга, макар че уж не чете такива? Отизиви?

# 415
  • Пловдив
svet65, тези заявления се подават в училището. После трябва да получи бележка кога и къде да се яви на този изпит. Резултатите се проверяват със същия входящ номер като БЕЛ и МАТ.

# 416
  • Варна

Днес-утре мисля да копирам пробния изпит от МГ Варна по МАТ от 13.4. (с отговори).
Някой има ли отговорите на пробния по МАТ от Вектор Варна - от 12.4.?

svet65,  предварително благодаря за пробния от МГ с отговорите при това. Ще зарадвам детето :mrgreen.
За Вектор днес им излизат резултатите и много се надявам, някоя мама от темата, чието дете е ходило да качи и отговорите, след като си вземат проверените работи.

# 417
svet65, също така тези допълнителни матури се заплащат - 6 лв. Превеждат се по сметката на РИО на съответния град Simple Smile

# 418
  • Русе
ето малко инфо от нашето РИО. Някой питаше трябва ли да присъства детето. Тук е подчиртано като ВАЖНО: ДА ученик и родител http://priem.rio-ruse.org/

# 419
  • Русе
Благодаря, elan за информацията!   bouquet

Случайно да знаеш какъв е бил балът за МГ Русе миналата година?

Общи условия

Активация на акаунт