Отговори
# 465
Някой знае ли каква е продължителността на състезанието "Талантлив химик" утре? Започва в 15ч. в Химическия факултет.

# 466
Не, но видях че са дали разпределението по зали вече.  Доста деца ще бъдат..
Редактирам се..сина ми тъкмо се върна и каза че е от 15 до 18 часа Peace

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 19:19 от Johnny Bibin

# 467
Момичета, извинете ме ако вече е било обсъждано. Какво значи, че класирането ще се извършва в низходящ ред в зависимост от бала и подредбата на желанията. Чета го ето тук http://mon.bg/?go=page&pageId=1&subpageId=29, чл.10.

# 468
  • София
Момичета, извинете ме ако вече е било обсъждано. Какво значи, че класирането ще се извършва в низходящ ред в зависимост от бала и подредбата на желанията. Чета го ето тук http://mon.bg/?go=page&pageId=1&subpageId=29, чл.10.
Означава, че системата се придвижва от първо желание на детето  надолу по листата с изброени паралелки  и  се спира  на  онова поред  желание , за което му стига балът. Например  момиче има бал 34,23. Като  първо желание е писало  СМГ с немски , на второ 91 НЕГ, на  трето  73 СОУ с английски като втори език и профил математика, на четвърто 1 АЕГ с немски като втори език , но  балът му не достига за нито една от упоменатите  позиции. Детето се закача по примерно  6  свое желание в паралелката на  1 АЕГ с испански.  Тоест системата, съгласно бала на детето,  го е класирала  в низходящ ред по 6 желание.

# 469
Здравейте,може ли да ми препоръчате школи по бел?Става въпрос за Варна.

# 470
Русалке, благодаря. Стана ми ясно.
Моето диване не е ходило на училище от два дни. Негов приятел си направил майтап, че учителите имат съвет и няма да се учи. Бясна съм на лековерието на сина ми.

# 471
Това с тъпите грешки ме побърква и мен. На последното контролно по мат. : абсолютно вярно решена и описана задача, отговор 0.х < 5 и извода на младежа - не е вярно  Shocked. Класният му е казал, че му иде да му щракне ухото с телбода... И се сещам за простотията му от първия срок, че брадатият момък, който излиза от гората е баба Илийца...

# 472
Бързо възстановаване  на девойката, elan.

Еслънчице, помня те от седмокласната тема преди 2 години.  Hug Не губи кураж, децата се събират на изпита и дават максимума от себе си.  Peace И аз на моменти се хващам за главата от елементарните грешки, които допускат моите от разсеяност, ама какво да се прави..Да са живи здрави е най-важно.

Здравей Русалке, и аз те помня
благодаря ти за подкрепата
 дано има късмет, детето, че горкият много се е ошашкал, бърка елементарни неща, а аз съм някакъв ад
но наистина да е жив и здрав,  дано се наредят нещата добре за него Hug Hug
имах нужда от някое рамо

# 473
Днес имаме класна по математика. Хлапено се метна от ранни зори да решава задачи, а аз му дудна на главата за времена при писане на преразказ. Съвсем ме ошашка този български....
Дано изкарат по-бързо верните отговори на И. Рилски за да си сверят децата часовниците. Иначе  на 17,05 ще е твърде късно да се отчитат и поправят грешки.
Другата седмица ще мине и класната по български. След 07,05 очаквам единствено и само здрав преговор и тренировки - и по двата предмета. Разчитам  много на тези десетина дни -  да улегнат знанията в главиците им и на матурите да дадат масксимума от себе си. Всъщност в този перид  се очертава същинската  училищна подготовка за матурите . 

# 474
  • Карлово
Днес имаме класна по математика.
Стискам палци. Peace

# 475
Класната по математика - 30.05 , класната по БЕЛ - м.юни, дотогава подготовка за теста и преразказа  Wink  вчера на родителската среща  цяла презентация за това как да сгъват и поставят в пликовете листовете и всичко останало  Simple Smile

# 476
вчера на родителската среща  цяла презентация за това как да сгъват и поставят в пликовете листовете и всичко останало  Simple Smile
Какво специфично има в сгъването и въобще има ли някъде точно описание как протича матурата - кое в какви пликове се слага и т.н.
Нашата обща родителска мина в разяснеия на до болка познати неща, колко въпроса, колко модула, кои дати... и нищо за самото провеждане.

# 477
Означава, че системата се придвижва от първо желание на детето  надолу по листата с изброени паралелки  и  се спира  на  онова поред  желание , за което му стига балът. Например  момиче има бал 34,23. Като  първо желание е писало  СМГ с немски , на второ 91 НЕГ, на  трето  73 СОУ с английски като втори език и профил математика, на четвърто 1 АЕГ с немски като втори език , но  балът му не достига за нито една от упоменатите  позиции. Детето се закача по примерно  6  свое желание в паралелката на  1 АЕГ с испански.  Тоест системата, съгласно бала на детето,  го е класирала  в низходящ ред по 6 желание.
Да попитам. Ако детето се класира по първо желание в СМГ с немски, но реши междувременно да се запише по второ в 91 НЕГ или 73 СОУ, където също му стига бала, това възможно ли е?

# 478
  • София
Да попитам. Ако детето се класира по първо желание в СМГ с немски, но реши междувременно да се запише по второ в 91 НЕГ или 73 СОУ, където също му стига бала, това възможно ли е?

Не. Ако е прието по първо желание и не се запише в срок, губи изцяло класирането си.
Затова е важно как ще се подредят желанията.

# 479
http://smg.bg/dox/Rez%20Proben%2004.2014%2007%20klas.pdf - резултатите от пробният изпит от 13.04.2014 г. в СМГ. Моля, разтълкувайте ми 4-те колони! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт