Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 182 013
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря на всички за отговорите.

Мисля и аз да пробвам като Ibsena. Не ме притеснява това, че ще консумирам по-рядко въглехидрати, нито имам проблем с шоколада. Мога да изкарам по 2-3 месеца без сладко. Ама без месо не мога. Голям съм хищник  Laughing.

# 136
Привет от мен пак. Няма ли кой да сподели някой мотивиращ минус?
Днес ми е последния ден от отключващия режим. Резултата утре. Иначе не е труден режима за спазване. Само това мляко малко ми поомръзна. Ако можеше да си хапвам поне отвреме на време овче. Обожавам го.
От утре съм на риба. Вие как си я приготвяхте? Може ли да е печена на фурна с резенчета домат отгоре и малко бяло вино?

# 137
Привет от мен пак. Няма ли кой да сподели някой мотивиращ минус?
Днес ми е последния ден от отключващия режим. Резултата утре. Иначе не е труден режима за спазване. Само това мляко малко ми поомръзна. Ако можеше да си хапвам поне отвреме на време овче. Обожавам го.
От утре съм на риба. Вие как си я приготвяхте? Може ли да е печена на фурна с резенчета домат отгоре и малко бяло вино?
Аз приключих с двуседмичния отключващ режим и резултата е -3кг.Но си хапвах точно овче мляко EmbarassedНо много ми омръзна това мляко.Не съм свикнала да го хапвам често.Очаквах поне 4кг.за 2-те седмици, но пообърквах нещата тази седмица.Мисля от другата да започна режим подобен на антицелулитния.Но има време.Искам бързо да смъкна още 3кг. Може и японското чудо да подметна за по-бързи резултати Laughing
Успех, момичета!

# 138
от днес съм вече на трета фаза Flutter
днес трябваше и риба да ям , ама цял ден съм на яйца. Започва да ме изнервя вече това съобразяване кой ден какво точно да ям. Първия режим най ми харесваше- белтъчини или въглехидрати, сам си решаваш. Сега, то не беше риба, то не е телешко, то пък и плодове не може всеки ден....Като я приключа минавам на мой си режим. Нещо подобно на отключващия. Мисля през ден или през два да си правя разтоварващи, а в останалите белтъчини или въглехидрати пак по същата схема на обяд и на вечеря Simple Smile Просто психически се натоварвам от това съобразяване кой ден какво да ям, не знам правилно ли се изразявам, дано ме разбирате. Иначе диетата си е много хубава, просто аз съм си такава Simple Smile

# 139
от днес съм вече на трета фаза Flutter
днес трябваше и риба да ям , ама цял ден съм на яйца. Започва да ме изнервя вече това съобразяване кой ден какво точно да ям. Първия режим най ми харесваше- белтъчини или въглехидрати, сам си решаваш. Сега, то не беше риба, то не е телешко, то пък и плодове не може всеки ден....Като я приключа минавам на мой си режим. Нещо подобно на отключващия. Мисля през ден или през два да си правя разтоварващи, а в останалите белтъчини или въглехидрати пак по същата схема на обяд и на вечеря Simple Smile Просто психически се натоварвам от това съобразяване кой ден какво да ям, не знам правилно ли се изразявам, дано ме разбирате. Иначе диетата си е много хубава, просто аз съм си такава Simple Smile

нисковъглехидратната е добър режим. Правиш си 1 ден седмично разтоварващ и 1 ден въглехидратен. Другото е мазнини и белтъци Simple Smile

# 140
Дайте идея в какъв съд мога да си нося таратор от вкъщи в работата, защото купения е отврат

# 141
Ако си склонна да го пиеш- в шишета пластмасови с широко гърло, например тези от студен чай. Или ако искаш с лъжичка да го ядеш има кутийки за храна по- високи. Обаче мен винаги ме е страх да не се разсипят, въпреки че са добре затворени.  Crazy

# 142
здравейте, имам да се хваля Simple Smile
по принцип започнах диетата, не само, за да изглеждам по-добре, но и заради здравословни причини-поликистозни яйчници. Четох, че дори и малко да се свали има вероятнот да се регулира мнзиса Simple Smile
Та.....дойде ми днес на 42-ри ден!!!!!
От август месец не пия никакви хормони. Първия път ми дойде след 4 месеца, после след 69 дни, после след 67 дни и сега ми идва на 42-ри ден Laughing Laughing Laughing супер е това. Ха дано следващият път имам и овулация, та да вземе да стане работата най-накрая, без лекарска намеса. Тамън си мислихме вече за крайните мерки и то да вземе да ми дойде в нормално време.....ми ще си дам още един месец Thinking

# 143
жабурана страхотни новини  bouquet Препоръвам ти за една седмица алкализиращия режим, на мен той много ми помогна за СПКЯ-то . Много е важна храната, убедила съм се, много повече помага от всякаквите му лекарства и интервенции  Simple Smile  Peace

# 144
Здравейте,

как сте, отслабвате ли?
Аз вече съм шести ден от втория режим, но не усещам да съм отслабнала след първата седмица на отключващия режим. Кантар нямам в къщи и не мога да се меря често. Но няма да се отказвам. Мисля като свърша с този да направя антицелулитня режим, че ми харесва повече.

Все още ми се прияждат забранени неща. На работа нямам проблем, но в къщи гледам да вечерям докато готвя на мъжа ми, за да не сядам после с него на масата. В петък сме и на гости. Ще карам на салата и вода  Thinking

# 145
Здравейте,
приемате ли нови "фиданки"  Whistling . Имам да смъквам 10 кг след бремеността. Стартирам от 65, целта ми е 55-53 кг. Днес ми е ден трети. Засега резултатът е много малък, около 800 гр. , нооо няма да се дам. Август месец ще се прибирам в БГ и трябва да съм слаба  Mr. Green  Mr. Green . На първият режим съм.
Днес тараторче  Laughing

# 146
Ако си склонна да го пиеш- в шишета пластмасови с широко гърло, например тези от студен чай. Или ако искаш с лъжичка да го ядеш има кутийки за храна по- високи. Обаче мен винаги ме е страх да не се разсипят, въпреки че са добре затворени.  Crazy

може да го замениш със Снежанка  Rolling Eyes , просто да не е така течно и в една кутийка

# 147
Здравейте,
приемате ли нови "фиданки"  Whistling . Имам да смъквам 10 кг след бремеността. Стартирам от 65, целта ми е 55-53 кг. Днес ми е ден трети. Засега резултатът е много малък, около 800 гр. , нооо няма да се дам. Август месец ще се прибирам в БГ и трябва да съм слаба  Mr. Green  Mr. Green . На първият режим съм.
Днес тараторче  Laughing

Добре дошла и успех!

# 148
Здравейте мацки, Hug Hug Hug
как са минусите?
Да се отчета от  януари до март 6 кг от 16март до днес с много падания и ставания съм свалила 16кг/с тези режими/общо 22кг  Joy Joy Joy Joy
по 40см от талията,30см от ханша,15 бедрата.20 гръдната/тук ентусиазма не е голям/и други
Мазнините са ми паднали с 32% а мускулите са се качили с 10%
днес започвам 8 седмичния искам да сваля още 15 до края на годината. Praynig Praynig Praynig
Надявам се резултата ми да надъха някой и да се борим заедно по пътя!
3а спорта- тази седмица почвам П90Х3  и продължавам с бягането,почивните дни се надявам да спра да кърмя и в понеделник да включа Л Карнетин ако някой има опит моля да сподели какъв.Като бях в Испания имаше чист на ампули ,но тук не знам кой е ок...
това е от мен мятам анцуга и тръгвам-желаещи за крос по плажа?
Успех на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 149
Здравейте мацки, Hug Hug Hug
как са минусите?
Да се отчета от  януари до март 6 кг от 16март до днес с много падания и ставания съм свалила 16кг/с тези режими/общо 22кг  Joy Joy Joy Joy
по 40см от талията,30см от ханша,15 бедрата.20 гръдната/тук ентусиазма не е голям/и други
Мазнините са ми паднали с 32% а мускулите са се качили с 10%
днес започвам 8 седмичния искам да сваля още 15 до края на годината. Praynig Praynig Praynig
Надявам се резултата ми да надъха някой и да се борим заедно по пътя!
3а спорта- тази седмица почвам П90Х3  и продължавам с бягането,почивните дни се надявам да спра да кърмя и в понеделник да включа Л Карнетин ако някой има опит моля да сподели какъв.Като бях в Испания имаше чист на ампули ,но тук не знам кой е ок...
това е от мен мятам анцуга и тръгвам-желаещи за крос по плажа?
Успех на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ейййй страхотноооо!!! newsm44

Аз пия Л-карнитин. Препоръча ми го собственикът на залата, който е професионален бодибилдър с много награди. Течен е, опаковката е бяла. Марката е българска, цената е супер. Пише Л-карнитин + Гуарана. Рано е да кажа има ли резултати. Пила съм за кратко и на хапчета, но при тях е голямо чакане и чувството, че пия химия не ме остави на мира... А така все едно пиеш захарен сироп. БУКВАЛНО! Използват глюкоза и е страшно сладко.
Успех! Hug

Общи условия

Активация на акаунт