Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните количества зеленчуци, които трябва да се консумират в диетата?
Какви са резултатите, ползите и ефектите от спазването на диета?
Какви са препоръките за добавки и диети?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните количества зеленчуци, които трябва да се консумират в диетата?
-
Какви са резултатите, ползите и ефектите от спазването на диета?
Участниците във форума съобщават за различни резултати от диетата. Някои са загубили между 2 и 4 кг за няколко дни, като един участник е загубил 4 кг за 9 дни. Други участници съобщават, че са загубили по 1 кг на седмица, което смятат за оптимално и здравословно. Освен това има и такива, които съобщават, че са загубили по-голям брой килограми след завършване на трите етапа на диетата. Участниците съобщават за различни ползи от диетата, като загуба на тегло от 2 до 7 паунда за определен период. Споделени са и истории за регулиране на цикъла и подобрено здравословно състояние. Важно е да се има предвид, че резултатите могат да варират в зависимост от метаболизма и придържането към режима.
-
Какви са препоръките за добавки и диети?
Участниците споделят различни препоръки за добавки и диети. Някои от тях споменават, че приемат L-карнитин и изпробват различни средства за отслабване, като изразяват съмнения относно ефективността на някои от тях. Относно диетите участниците споделят опит с различни режими, като отбелязват важността на намирането на правилния режим за конкретния организъм.
-
Какви са препоръките за тренировки?
-
Какви са препоръките за хранене при различни диетични режими?

Просто психически се натоварвам от това съобразяване кой ден какво да ям, не знам правилно ли се изразявам, дано ме разбирате. Иначе диетата си е много хубава, просто аз съм си такава
Препоръвам ти за една седмица алкализиращия режим, на мен той много ми помогна за СПКЯ-то . Много е важна храната, убедила съм се, много повече помага от всякаквите му лекарства и интервенции
. Имам да смъквам 10 кг след бремеността. Стартирам от 65, целта ми е 55-53 кг. Днес ми е ден трети. Засега резултатът е много малък, около 800 гр. , нооо няма да се дам. Август месец ще се прибирам в БГ и трябва да съм слаба