Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 181 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
ооо благодаря, но елкарнитина дъм си го запазила за след бременността Simple Smile  сега правим бебе и мисля, че няма нужда от него Simple Smile  така и така ще ми се развали фигурата скоро хаха

# 76
Мацуранки, на мен ми е 4-ти ден, предните 2 минаха много леко. Снощи си варих ориз за днес и бях силно изкушена от носещия се у дома аромат (оказа се, че съм го прелютила, тъй като не посмях да го опитам  Joy ), но прегърнах 1-литровата халба със сламка на мъжа ми, пълна с айран. Гордея се със себе си и силната си воля  Grinning Но днес се качих на кантара и нямаше разлика  Cry като изключим първия ден, в който ходих поне 25 пъти до тоалетната и свалих сигурно 2 кила, но от онези килогромчета, които слагам след почивни дни и празници. Де факто съм си все още 80. О, заветни 62 къде сте?!?!

# 77
днес ми е първи ден от втория режим, тъкмо хапвам рибка с краставица Simple Smile  и аз вчера я изпекох. сутринта две варени яйца изядох.  на мъжо съм му оставила от вчерашното пиле Simple Smile

# 78
Имам въпрос. Пенеже почти всеки ден готвя   chef, а няма как да накарам и другите в къщи да са на диета има ли проблем да опитвам от сготвеното (така проверявам дали е добре на сол). става въпрос за много малко количество (половин ч.л.)?  newsm78

# 79
Имам въпрос. Пенеже почти всеки ден готвя   chef, а няма как да накарам и другите в къщи да са на диета има ли проблем да опитвам от сготвеното (така проверявам дали е добре на сол). става въпрос за много малко количество (половин ч.л.)?  newsm78

Никакъв проблем. Дори може да готвиш за себе си по диетата. Например, когато имаш въглехидрати - ориз с тиквички. И още много други вариянти.
Една лъжица няма да те събори със сигурност.

# 80
Привет, момичета!
Днес ми е трети ден от отслабващия режим.За сега нямам проблеми.Ще се притегля след края на Мц.Значи в понеделник ще споделя резултати.Дано да ми хареса кантара, че от доста месеци ми показва само  килограми, които не искам да виждам Simple Smile

# 81
Здравейте, аз съм правила диетата на др байкова пре 9години като лично съм я посещавала,бях 11клас и тежах може би 82кг на ръст171.спазих си тогава и трите режима и накрая бях 64 кг,след време даже паднах 59кг без диетата, преди година родих и за първи път след края на диетата качих над 62кг , влязох да раждам 84кг , сега съм 68 . Днес започвам диетата и от 2 месеца активно спортувам,надявам се да преборя тези последни килограми,ще се отчитам и ще се опитам да се меря само на края на всяка фаза

# 82
Здравейте ,момичета  Simple Smile
Записвам се и аз при вас с надеждата да сваля някое и друго килце - колкото повече толкова по-добре.Висока съм 164 см.,тежа 63 кг .Започнах диетата на 02.05 и от тогава до днес съм свалила 3,1 кг. - доволна съм ,на отключващата съм сега ,мисля да карам по ред ,дано само волята не ме изостави.Глад изпитвах първите 2-3 дена след това не ,доволна съм  Grinning
Успех на всички  Hug

# 83
 Hug
3дравейте момичета!
Как върви диетата и минусите?
вчера свърших захранването 3а 3-те фа3и общо съм - 11кг
Днес започвам антицелолитния,искам да попитам някой правил ли го е ,какъв резултат имаше и какви са количества са въглехидратите?
Успех на всички!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
cccveti , браво!Много сериозно постижение.Да те попитам: стриктно ли спазваш храните по режимите и може ли при липса на глад да се пропусне някое хранене с плод Rolling Eyes

# 85
Цвети браво, страхотен резултат   bouquet Аз съм правила антицелулитния, постигат се много добри резултати както при другите и е много приятен. Най ми харесва риба + ягоди Mr. Green . Вуглехидратите са като порция като при другите режими.

Славка, желателно е да не се пропуска хранене, защото така се раздвижда метаболизма, не се пригладнява толкова и тн. При Байкова трябва да се яде, за да се отслабне  Peace Grinning

# 86
Афкой точно е тази антицулулитния режим

# 87
пише антицелулитен режим Mr. Green

# 88
Мацки, аз днес ( 5 ден ) съм на кисело мляко и нямам никакъв проблем, дори за малко да си забравя следобедното хранене  Blush Гарнирах си млякото с печени тиквички и съм мнооого доволна! Утре мисля месо да си хапна със салата от домати  Wink За съжаление обаче още нямам минусчета, може би съм с идеалното си тегло  Thinking
 Laughing Laughing Laughing Laughing

# 89
втори ден на риба, умирисах света.... Joy и аз се вмирисах
но съм супер Simple Smile)) притеснявах се да не е прекалено много храната, но не е Simple Smile
следващите два дни-пиленце Laughing

Общи условия

Активация на акаунт