Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 52 114
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • ГОре на черешата...
Ммм, маците са ми слабост Grinning!
Сега и за бегонии ли място да търся, ах, да можех всичко, що цъфти, да подслоня...
Глоксиниите са разтворили днес по един цвят - прелест!

# 571
  • SHOOT ME 10 $
neli mar4 Честит празник!
За теб

За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако до него няма една жена да му каже:
- Браво! Страшен си!

# 572
  • на 90 км от морето
Привет на всички  Hug
Дойде и моят ред да покажа какво ново има при мен  Heart Eyes
Вече имам калибрахое, и не само  Blush
Ето това пристигна: и ме изненада много, много приятно. Страшно съм благодарна за жеста  Hug Heart Eyes
Калибрахое:

Хоя:
Скрит текст:

Мраморен ешинантус:
Скрит текст:

Дендробиум:   

И новото ми бижу - тиландсия:
Скрит текст:

Това е отчета засега.  Hug Heart Eyes Не знам защо Прикачи не иска да ми завърти снимките  Close

# 573
  • Fort Worth, TX
добро утро.

И каскадните почнаха да цъфтят.

# 574
  • ГОре на черешата...
Креми, страхотни петунии  bouquet!

За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако до него няма една жена да му каже:
- Браво! Страшен си!

Peace

А жълтите рози са невероятни  bouquet!

Глоксиниите ми - не са ли прелестни?

Пореден цвят:

Винка:

И още мушката разцъфтяват:

И нещо толкова красиво, подарено от детската ръчица - най-ценната отплата за труда ти Heart Eyes:

# 575
Мариетка, красота.  Heart Eyes
BARBOLINA, вчера щях да пиша и забравих. Вземи мъх и сложи. То е почти същото. Със зелената част навън.

# 576
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Светле, представям си тръпката да вадиш подаръци от кашончето. Изживявала съм я не веднъж. Май даже разпознах и стила на изпращачката, че съм имала от нея.  Simple Smile

Мариетко
, прекрасна отплата за труда си получила. Аз като получа букети от деца, се просълзявам. Те така мило гледат в очите като подават букета.  Heart Eyes Оня ден имах букет от розови карамфилчета. Прелест! А глоксиниите ти дано цъфтят дълго, невероятни са. И всичко останало.  Peace

Митко, благодаря! Голям жест ми правиш. Розите са любимите ми цветя. Ти знаеш ли отнякъде това, или стана случайно. Да не ме шпионираш, ей.  Laughing

# 577
Мариета, страхотни глоксинии пу-пу.

# 578
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви, много им се радвам Heart Eyes!

# 579
  • Fort Worth, TX
Мариета, страхотни са ти цветята.

# 580
  • SHOOT ME 10 $
neli mar4
Цитат
Митко, благодаря! Голям жест ми правиш. Розите са любимите ми цветя. Ти знаеш ли отнякъде това, или стана случайно. Да не ме шпионираш, ей.
Старая се да следя и уважавам мнението на онези ,които ме отразяват, а и за всички останали - респект! Peace (това не е шпиониране ,нали)
neli mar4
Цитат
Обичам рози, но в жълтите има една по-особена красота

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 15:30 от midkoo

# 581
Тогава подарявам първите ми цъфнали рози на Нели! Hug

Мариетка,ще ме накараш да харесам Глоксиниите. Прелестни са!  Heart Eyes

# 582
Аз пък се снабдих с едни листенца на семптолии (за първи път - решила съм да си завъдя) и съм ги натопила във вода като спазвах най-стриктно инструкциите, но нали съм нетърпелива та да попитам горе долу след колко време може да се очаква наченки на коренчета?

# 583
  • ГОре на черешата...
Цвете, след 2-3 седмици поне. Аз засадих 3 листенца с коренчета, направих им парник, както беше обяснила Танчето и о едното вече излизат листенца. Имам още 6-7 листа с коренчета, скоро ще садя и тях.

Незииии, прелестни са  bouquet!

Днес видях, че най-сетне двете ми миниатюрни резничета розова дипладения след цяла зима във вода най-сетне са пуснали коренчета Party!

Не е цвете, но пък беше красиво:
Скрит текст:

Някой се мъчи да хване дъгата  Grinning

# 584
  • на североизток от Рая
 Ох, Нези, направо ми се разтуптя сърцето от розите ти. Приемам подаръка, благодаря!  Hug Слънцето е в тях, отразява се.  Heart Eyes

Миткоbowuu!

Общи условия

Активация на акаунт