Бургаски майчета - Тема 17

• 103 333
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Искам да Ви попитам за добър очен доктор в Бургас, работещ с ЗК.
Скоро не съм ходила на очен, но сега ми се налага да посетя за да се реши дали мога нормално или трябва секцио да раждам.
Ще се радвам, ако някое мамче сподели. Simple Smile

# 136
  • Бургас
Отиди в Оксиком, винаги има дежурни там и работят по ЗК. Мисля че, само че за преглед на зениците допълнителен ден ти дават , разширяват ти зениците и ако искаш и двете очи да ти гледат, второто не го покрива ЗК - 35 лв. доплащаш
Аз като ходих на преглед така беше- единия ден ми преглежда диоптъра и после ми дадаха допълнителен час с  апарата за изследване на зениците

# 137
  • Бургас
Пролетта ходихме при д-р Балимезова, кабинета й е в блока на Вардар. Много е старателна.

# 138
y.k., sunny-n, мерси за отговорите  bouquet
y.k., с направление за преглед по повод раждане ли си ходила?
Малко да си изясня процедурата, иначе в понеделник съм на преглед при АГ и тогава ще ми даде направление за очен.

# 139
  • Бургас
До АГ ми го даде и с него отидах, можеш и от личния мисля че

# 140
Д-р Кузнецов - много е добър  , работи със ЗК . 

# 141
  • Бургас
Къде ще ми препоръчате да отида на кола маска на т-ка? Бременна съм и не ми се иска да рискувам с непроверени козметички.

# 142
Долина, Нана зад бившия свободен и Петя зад Операта и трите са много добри.

# 143
  • Бургас
Мерси,  ще ги потърся. А ако имаш телефони, би ли ми ги пратила на лични?

# 144
Здравейте момичета, бременна съм в 6 г.с искам да се запиша при доктор Ризова. Може ли да ми кажете къде се намира кабинета и , телефон и кои дни приема . Извинявам се ако вече е дискутирана темата , но не намирам актуална информация. Благодаря ви предварително

# 145
По добре бягай далеч от нея..... Иначе кабинета и е в лазур близо до болерото

# 146
  • Бургас
Аз също не бих Ти препоръчала Ризова- моя позната ражда при нея преди около 3 години секцио и се възстанови много трудно. Страшно разочарована остана от нея и от отношението и

# 147
Благодаря ви за отговорите . Аз преди година и осем месеца родих първото си дете при нея и съм много доволна, но определено не бях доволна от док. Който ми следеше бременноста и сега искам да се доверя изцяло на нея. Наясно съм че винаги има доволни и недоволни от  лекарите. Приятен ден на всички момичета

# 148
Здравейте,бургаски мами. Искам да попитам за хубави магазини за бебешки стоки в Бургас. Предстои ми пазаруване за моето бебче, но не съм от града и не знам магазините. Благодаря ви!!!!

# 149
Къде точно искаш да пазаруваш? Зад операта - магазин Делфин има хубави работи. Аз мога да ти кажа магазинчета, но в Меден Рудник Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт