Бургаски майчета - Тема 17

• 103 323
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте мамчета,
имам питане към тези които живеят в М. Рудник. Може ли да ми кажете добри педиатри. За ОПЛ  ми казаха  Гераскова но не и педиатър
Ще съм ви много благодарна за помоща Simple Smile

# 166
  • Бургас
Здравейте мамчета,
имам питане към тези които живеят в М. Рудник. Може ли да ми кажете добри педиатри. За ОПЛ  ми казаха  Гераскова но не и педиатър
Ще съм ви много благодарна за помоща Simple Smile
Д-р Гераскова е педиатър.

# 167
Здравейте, момичета.

Имам едно питане (надявам се да съм в правилната тема Simple Smile). Какви са документите, необходими при записване на дете в детска ясла/градина? Интересува ме конкретно дали се изисква удостоверение за настоящ адрес и служебна бележка от работодателя, или това са проверки, които се правят автоматично при записване в системата.

Много ви благодаря предварително за отговорите.

# 168
Не се изисква. Справка от общината, че нямате дължими данъци с татито, копие на акта за раждане/в него е написан адреса/, лична карта на този който ще го записва, за справка и молба се попълва, на нас ни дадоха на място  Peace

# 169
  • Бургас
Ако кандидатства по настоящ адрес не трябва ли и копие от бележката

# 170
Ако се кандидатства по настоящ адрес се изисква копие от бележката за регистрация на адреса -достоверна информация  от личен опит .

Постоянния адрес  на родителя по лична карта може  да е в  друг град .

В акта за раждане на детето  пише  само къде е родено - там никъде няма постоянен или настоящ адрес.

За настоящ адрес -за детето също се прави регистрация  , заедно с  тази на родителите  .

Ако постоянният адрес е в друг град ,а регистрацията  по настоящ адрес  в Бургас е от скоро , може да предпочетат справката  от Общината , че не дължите данъци  , да се издаде от Общината по постоянен адрес  .
При нас така предпочетоха. Може да е решение  според Директора на детската градина .

От работодателя нищо не са изисквали.

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 17:14 от okean

# 171
Момичета, много ви благодаря за отговорите. Simple Smile

# 172
  • Бургас
Здравейте момичета- преди време ви писах, че са ни откраднали шасито на количката. Е, намерихме го преди около месец и сега имаме 2 колички. Ако знаете някоя бъдеща мама да си търси количка ето линк към тази, която купихме и съответно сега продаваме  http://olx.bg/ad/detska-kolichka-dante-koleto-3-v-1-izofiks-baza … kola-ID59vLu.html

# 173
  • Бургас
Привет, момичета, гледам ме има на първа стр, а от доста време не съм писала в темите, някак съм ви изпуснала. Та да се запиша отново  Hug

Пиша и тук :

-Търсим   за покупка тухлен  тристаен  апартамент /с две спални /  в град Бургас
 -Лазур , Възраждане , Братя Миладинови ,Славейков , Център, Зорница   ;

Имам такъв, обаче го давам под наем само, не го продавам.

# 174
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте трябва да продам детска количка ,бихте ли ми казали кой е най оборотния оказион за такива неща ?
Благодаря !

# 175
Здравейте
Влизам в темата Ви, защото имам няколко запитвания за Бургас
...е идвам си един път в годината за 10 дни и имам много неща да свърша.
Първият ми въпрос е може ли някъде да ми разпечатат от интернет едина картина, като плакат да я сложа в рамка. Т.е някакво студио, копирен център, които биха могли да го направят и къде да си поръчам рамка за този вече плакат.

и Вторият ми въпрос е- има ли някой от вас телефона да д-р Михаил Христов- детски педиатър беше навремето, и къде му се намира кабинета.  Той е кръстник на първият ми син, ...но с годините в чужбина изгубихме всякакви контакти с него. Ще съм благодарна, ако някой го има и ми го прати на лични, за да мога отново да осъществя контакт с него.

И последно - има ли някъде в Бургас - как да се изразя...почасово обучение на деца, нещо като учителки, които играят, учат с деца, четът им книжки т.е. да ги занимават, нещо като лятно училище за чужденчета? - надявам се ме разбрахте какво търся.  Simple Smile

Сърдечни Блгодарности и поздрави.

# 176
Здравей

За първият ти въпрос , бих предложила, ДИГИТАЛ студио, има на няколко места в Бургас- http://www.digital-bg.eu/

По вторият въпррос, не мога да помогна, не ми е познато име като специалист

По третият ти препоръчвам Корабче с крила  или Монтесори групите - https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1 … 0/495672027149186

# 177
Здравейте,  можете ли да ми кажете къде да заведем дете с остри болки ниско ляво към червата. Не познаваме Бургас и ровим в Интернет,  ак някой може да ми отговори много ще съм ви благодарна

# 178
Колко е голямо детето? Окръжна най-вече или Маджуров  Peace

# 179
Благодаря ви,  ходихме в Мбал Бургас,  всичко е наред  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт