Бургаски майчета - Тема 17

• 103 329
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Момичета имам един въпрос. С кой автобус мога да стигна от билковата аптека до плажа? Питам не за централния, а този, който е след флората, до малък парк с детска площадка и един голям батут. Дано да съм обяснила правилно. Мисля, бургазлии го наричат стария плаж.

# 181
Ако хванеш от спирката на Ботева #4 ще обиколиш целият град.. Има спирка в този район.. Май се пада 6-7 по маршрута..

# 182
  • Бургас
Михаил Христов ако е същия в момента май е само ЛК бях при него наскоро сега ще ти дам номера дано е същия. Работи в ОРБ стария корпус който е. Има стара табела " детска консултация"
Тел. 0988831398 вдига в работно време само . На четни числа е първа смяна до 11:00 а на нечетни след обед до 16:30 хахах и не работи в сряда

# 183
Момичета имам въпрос.Трябва да стигна от автогара-запад до летището и то в 2.30 сутринта.С такси колко време и колко парички ще ми струва?

# 184
  • Бургас
Ако не ти е късно - разстоянието е около 12 км от Автогара Запад до летището. Т.е за 10-15 мин ще си там, парите - според тарифата, не мога да кажа.

# 185
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали майстори за ремонт? Шпакловка, боядисване, фаянс?
Предварително ви благодаря за отговорите на лични!  bouquet

# 186
Здравейте,
имам въпрос към майките с деца на млечна кухня.Конкретно питане към ползващи услугите на Ам-Ам.Доволни ли сте?По-скоро доставят ли храната по пунктовете навреме?
Взимам кухня от Бамбини и днес просто прекалиха доста.Обмислям да ги сменя,въпреки че са ми далече Ам-Ам ,както и държавната.
Моля мнението ми да не се тълкува като реклама или антиреклама.Карам си едно лежерно лятно майчинство и закъсняващите доставки ми объркват всякакви режими,планове и уговорки.Днес храната в пункта пристигна в 12:30!!!Става въпрос за улица "Цар Симеон".Не мога да си представя майките в Меден Рудник кога са получили менюто.
Искам само мнения относно точността,всичко друго си е храна в кутийки.
Благодаря предварително.Ще си копирам мнението и в други теми за Бургас.

# 187
  • София
Здравейте,
На 15-ти август ни предстои кръщане на бебето в Несебър и търся добър фотограф.
Моля да споделите Wink

Предварително благодаря !   bouquet

# 188
http://www.pefticheva.com/

Пефтичева  Peace  направи ни коледната фотосесия, чудеса направи тази жена, а и е много внимателна и с подход към децата. Това моето шило как успя да го заснеме- не знам, но се получи прекрасна сесия, с невероятни кадри  и моменти Heart Eyes

# 189
  • София
http://www.pefticheva.com/

Пефтичева  Peace  направи ни коледната фотосесия, чудеса направи тази жена, а и е много внимателна и с подход към децата. Това моето шило как успя да го заснеме- не знам, но се получи прекрасна сесия, с невероятни кадри  и моменти Heart Eyes

Супер  Laughing
Много благодаря за инфото Wink
  bouquet  bouquet  bouquet

# 190
Здравейте! Може ли да ми кажете как да стигна от Зорница до района на Кат (улица "Янко Комитов" или "Одрин", мисля че и някакъв информационен център има)? Хващам 12а от болницата и после слизам на коя поред спирка? В този район почти не съм ходила и ми е доста мътно. Иначе трябва да стигна до един спортен клуб някъде пред кат, така че ако някой се сеща точно за него, също моля да даде насоки.   bouquet

# 191
  • Бургас
Ами на последната спирка според мен трябва да слезеш, няма как да я сбъркаш.

# 192
  • Бургас
А и кондукторката ще те упъти- и ако е по- разбрана и до клуба ще ти каже как да стигнеш

# 193
Благодаря!   bouquet

# 194
Здравейте момичета. С ММ искаме да отидем за 2-3 дни на почивка наблизо.В сайтовете за колективно пазаруване открих 2 оферти за Странджа- Изворите в с.Младежко и Астеа в с.Граматиково. Посещавали ли сте някои от тях и можете ли да ми дадете лични впечатления. Ще бъдем с детето(на 2 години) и е нужно да има забавления за нея.

Общи условия

Активация на акаунт