Какъв крем за лице използвате? - тема VI

• 126 601
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Самсара, за по-кратко го написах. За комбинирана мазна към мазна, съотв. 3 и 4ти тип по техните категории. Simple Smile

Ясно, благодаря. И моя е този.

Днес ми дадоха моста на Blue Therapy на Биотерм. Ще ги тествам.

# 241
  • София
@ddicted_to_ очудваш ме с този отзив за Биодерма, моите впечатления са точно обратните - лека, много добре балансирана текстура, идеална за чувствителна кожа. Но пък не съм ползвала точно този крем, за който питаш. Най-добре си вземи мостра.

Филорга за мен са доста прехвалени и техните текстури са ми много тежки (ползвала съм тестери) не бих си ги купила в реален размер.

Аз в момента ползвам Hydra Zen на Lancome със SPF 15 и съм доволна. На Biotherm имам Aquasource зеления и също съм много доволна  Peace

Погледни и Estee Lauder - техните кремове също са добри, а и скъпи  Laughing
Много съм доволна и от анти стрес крема с лавандула на La Prairie, не веднъж съм го хвалила  Heart Eyes

Не знам...може би мострите не бяха  за моята кожа просто.. Confused На Ести Лаудер съм ползвала няколко години, но след това ги смених с Гатино и Филорга и просто забравих за Ести-то.. Simple Smile За жалост според мен развалиха Гатино-то. Преди ползвах Мелатогенина крем и направо преобразяваше кожата ми...толкова гладка и мекичка не е била никога, както докато ползвах този крем. Колагеновата им бомба също ползвах лятото и бях много доволна, но последно пробвахнякаква нов разработка на Мелатогенина с пробиотик и....нямаше нищо общо с оригинала.. Sad На Ла Прери не съм ползвала нищо, но това, което съм гледала е..адски скъпо.. Sad Филоргата до този момент за мен си е фаворит, ползвала съм доста продукти...да не кажа всички, които са хвалени по форумите и в мрежата изобщо. От всичко съм много доволна, крема, който свършвам след броени дни...трета опаковка или четвърта поред, е Тайм Филъра, който си ми е любим, но ми се иска малко да сменя. Знам, че трябва да се сменя козметиката, за да не привиква кожата. Rolling Eyes От средата на зимата започнах да ползвам  Неострата, от чиито продукти също съм очарована и за мен това е истината за кожата-пилинга..Аз използвам кремове с AHA киселини, а с ретинол за нощна грижа, пак на марката. Много са хвалени и не са толкова скъпи, а на моята кожа имат страхотен ефект! Избелват пигментни петна, ексфолират кожата като пилинг и по този начин и бръчките се поизглаждат и изобщо се избистря тена. На мен ми повлия много добре, но за жалост, лятото няма как да се използва който и да е продукт на марката, защото всички неща са базирани на киселини и има опасност от пигментация на кожата...Иначе нямаше изобщо да мисля в момента какъв крем да купувам Mr. Green . Есента, живот и здраве, ги започвам отново! Flutter

# 242
  • София
Би ли написала повече за Neostrata? Кои продукти си ползвала и как ги комбинираш?

# 243
Аз чисто психологически не мога да се преборя със себе си да дам толкова пари за продукт на Ла Прери.

Обаче за крема им за очи мога и да се прежаля. Някой ден:)

Препоръчайте ми крем на Лиерак. В БГ къде мога да ги намеря? В любимите ми Ремедиум дали ги има?

# 244
  • София
Ползвах до скоро тези два продукта: http://www.marvi.bg/neostrata-ultra-smooting-lotion-hidratirasht … -200-ml-1672.html и http://www.marvi.bg/neostrata-renewal-cream-regenerirasht-noshte … a-30-gr-1670.html .
Лосиона купих първоначално и започнах да го  ползвам още в началото по два пъти, въпреки указанието, да се ползва първоначално по веднъж и след 10-ина дни да започне да се използва два пъти дневно. Аз явно нямам проблеми и чувствителност към киселини, защото само в началото няколко дни, докато ми свикне кожата, започна леко да се излющва по брадичката и отстрани на назолабиалните. Но все пак съветвам да не правите като мен, а да спазвате инструкциите з аползване, защото всеки има различна поносимост към киселини..Този лосион е с най-ниския процент AHA киселини, но все пак... Нощният е с ретинол и него започнах да го използвам по-късно. Доволна съм много от продуктите и ефекта за моята кожа беше наистина по-гладка и мекичка кожа. За бръчките не мога да преценя дали действа, но и аз нямам особено Laughing . Направи ми впечатление, че нослето ми на пипане беше винаги гладко, а това дори и след ексфолиращ продукт не съм го постигала толкова добре..Има много мнения в мрежата за Неострата продуктите на английски и ако ви се занимава, може да прочетете. Аз исках нещо ефективно, което да е аналог на пилингите в салоните, да е депигментиращо и да е с анти ейдж ефект и попаднах случайно на разискване някъде за тази марка и препоръки. Peace Поръчах си от marvi аптеката онлайн и поисках мостри на други продукти, котио ме интересуваха и исках да тествам. Останах очарована и от гела за лице с PHA киселини,  но проблема е, че ми дадоха мостри на два различни и не запомних кой ми хареса повече..Sad А определено единия от тях ме впечатли доста. Есента започвам ударно отново! Този път съм решила да си купя Гел плюс, който е с 15% киселини и е най-силния, защото ползвах мостра и много ми хареса.И имам поносимост. Производителите съветват да с езапочне с по-малкия процент и след това да с е премине към следващата стъпка и процент. Исках да пробвам и околоочните им, но нямаха мостра за съжаление..Това е! Дано съм била полезна. Simple Smile

# 245
  • Belgium
Аз чисто психологически не мога да се преборя със себе си да дам толкова пари за продукт на Ла Прери.

И аз бях така, но на 30% намаление обикновено са малко по-поносими и обикновено ги взимам тогава  Laughing

# 246
  • Велико Търново
Самсара, Лиерак се продават в аптеките, предполагам в тази верига, която визираш, ги има Peace Аз съм ползвала мостри на няколко кремчета и много ми допадат/ трябва да прегледам опаковките кои бяха/, замислила съм и олиото им за почистване на взема/четох много добри отзиви/ - http://www.enzo.bg/lierac/demaquillant-olio-za-premakhvane-na-gr … hki-vidove-kozha/
@ddicted_to_  , много полезна информация, благодаря ти  bouquet Записвам си веднага кремчето и лосиона, и наесен ще си ги взема Simple Smile

# 247
  • София
Няма за какво! Hug  Само преценете и изберете кой точно продукт ви трябва, според нуждите на кожата. Има много голямо разнообразие и дори на лосиона, който използвах аз, има разновидност и крем. Да предупредя, че лосиона е много голямо количество и ако не се използва и за тялото, според мен може да стигне и за....година Crazy . Есента ще си взема крема с 15% киселини, защото лосиона  няма измазване. Но пък в нета най-многото коментари и овации обира именно Смуутинг лосиона. Него го хвалят най-много! Аз затова и на него се спрях де. Mr. Green Преценете кое ще е най-добро за вас и трябва да с евнимава, защото са киселини все пак. Аааа...и да не пропусна да предупредя, че когато се ползват продуктите им, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО висока слънцезащита, поне 50 , дори и да няма силно слънце!!! Защото има опасност да се пигментира повече кожата. В упътванията пише да се прекрати употребата на продуктите поне 10 дни,даже някои казват и месец, преди излагане на слънце. Аз 10 дни след като спрях да ги ползвам, отидох на солариум...нямам поражения никакви на кожата си. Simple Smile Също забравих да спомена, че първите няколко дни като започнах лосиона, освен лющенето , ми се появиха и малко пъпчици в областта около устните, но това е от пилинга и пише,че е нормално, докато свикне кожата. Така че...първоначално може да си мислите,че кожата изглежда по-зле, но това е само при първите няколко мазания,докато привикне кожата и се премахнат мъртвите клетки..След като се обнови кожата, става много гладка и пъпки и всичко изчезва..Поне моята кожа много хареса Неострата. Дано и вие останете доволни!:)

# 248
  • Велико Търново
Аз си правя ежегодно химичен пилинг, и зная за слънцезащитата Wink Тази година мисля да го заменя с продуктите на Неострата Peace

# 249
  • София
 Joy  bouquet

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 10:21 от Мagnollia

# 250
  • София
Момичета много внимавайте с тези продукти сега на прага на лятото!
Те са много хубави (без да имам опит с посочените продукти, гопоря по принцип за различните киселини в кремовете) но трябва много внимателно да се използват. Всяка кожа е различна и освен това се променя с годините. Ако не сте внимателни, не ползвате слънцезащита 50+ непрекъснато, такива пигментации можете да си направите, че после ще ви трябва много, много време да ги коригирате.
@ddicted_to много добре каза, че есента ще почне пак. Есента и зимата са сезоните, когато се прави това и пок е със постоянна слънцезащита.
Всичко това ви го казвам, защото аз също ползвах зимата Слип енд пиил на Филорга и ми остана половин бурканче. /Сега смених малко с Лиерак за разнообразие, че ползвах Филорга последните две години /  Аз от почти 8 години ползвам един и същ лекар дерматолог - д-р Ели Коева, и последния път я попитах дали да продължа да ползвам Слип едн пиил и сега, когато слънцето е по-силно.
Тя ми каза, че моята кожа е тънка и нежна и не трябва да го ползвам. Но каза, че мога на 10 дни веднъж да се мажа, но 1 месец преди море да не го правя. Но това е моята кожа. За някоя по-плътна и мазна кожа сигурно ще е различно.
Затова казвам, че за всеки е различно, но преди да ползвате каквито и да е киселини е добре да се допитате до добър дерматолог.

# 251
Мagnolia, препоръчай на Лиерак продукт, от който си доволна?

Защо съм я подминавала тази марка се чудя  Rolling Eyes Сега разглеждам сайта им, ами то изобилие от продукти.

# 252
  • София
Аз също ходя при д-р Коева Simple Smile . Слийп енд Пийла и аз го имам, но откакто започнах с Неострата го изоставих и не знам кога ще му дойде времето да го доизмажа Rolling Eyes . Мислех сега да го ползвам вечер, но....именно от пигментация се опасявам. Иначе за киселините си права, макар,че аз на своя глава ги започнах и не съм се допитвала до дерматолог, но и ползвах продукта с най-нисък процент на киселини, за който се твърди,че е за домашна употреба и няма опасност,защото е малък процента, да доведе до някакви неприятни последствия, но това важи ако се спазва мазането със слънцезащитен крем задължително и разбира се, да се преустановява ползването му по време на лятото и изобщо на по-силно слънце. Peace

# 253
  • Бургас/Пз
Можете ли да дадете някакво мнение за този крем на Биодерма?: http://www.kozmetika.bg/show/BIODERMA/58523_%D0%9A%D1%80%D0%B5%D … 1%80%D0%B5%D0%BC/  Rolling Eyes  . Привършва ми Филоргата, а ми се иска да сменя с нещо, но същевременно да е този път нещо по-евтино по възможност и за тази серия четох добри отзиви и доста хубави неща и се колебая...Или да ми препоръчате нещо хубаво и изпитано за 30+ години?  Rolling Eyes Ще ви бъда благодарна.... Hug

Аз съм изключително доволна от този крем. /на 37г съм/ Много лек и попива за секунди, прави кожата супер свежа и мека. Идеален е за основа за грим. След него, сега ползвам Тайм Филър Мат, но определено след като ми свърши бих се върнала пак на Биодермата /предвид цената на Тайм Филъра - много ми харесва, но ми идва скъпичък/. Може би ще пробвам и варианта за по-дълбоки бръчки http://www.kozmetika.bg/show/BIODERMA/58521_%D0%9A%D1%80%D0%B5%D … 1%87%D0%BA%D0%B8/  За нощен обаче, колкото и да ми е скъп , не бих се отказала от Слийп енд Пиил  Peace

# 254
  • София
Благодаря много, @ddicted_to_ !

Общи условия

Активация на акаунт