Какъв крем за лице използвате? - тема VI

• 126 578
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Някой ползвал ли е този крем? Впечатления?

# 376
  • Велико Търново
dolly, аз използвам тонирания крем на Биодерма/50 фактор/, но ми мазнее Confused - кожата ми е смесена в Т-зоната; иначе текстурата е лека, не лепне, пробвай Peace

Аз си търся нощен крем/серум и се двоумя между няколко/особено като има код 15 % във ФЮ за поръчка над 30 лири  Wink/, ще ви помоля ако някоя от вас е пробвала или има впечатления от долуизброените, да сподели, или просто да ми помогне в избора Hug На 38 год. съм, с нормална към смесена кожа, неравен тен, петънца, разширени пори около Т-зоната Confused
http://www.feelunique.com/p/Caudalie-Vinexpert-Night-Infusion-Cream-40ml
http://www.feelunique.com/p/Caudalie-Vinoperfect-Cell-Renewal-Night-Cream-40ml
http://www.feelunique.com/p/bareMinerals-Multi-Wrinkle-Repair-Serum-30ml
http://www.feelunique.com/p/Emma-Hardie-Amazing-Face-Rejuvenatin … -Night-Cream-50ml

# 377
  • София

Аз ползвам този, като го редувам със Слийп анд Пийл. Доволна съм, но не смея да препоръчвам на други хора нищо. Миризмата му обаче е неприятна. И дневният ми е от същата серия.

# 378
  • Torino,IT

Аз ползвам този, като го редувам със Слийп анд Пийл. Доволна съм, но не смея да препоръчвам на други хора нищо. Миризмата му обаче е неприятна. И дневният ми е от същата серия.

И на мен дневната ми грижа е от тази серия на Caudalie. Серум и дневен крем, серумът е страхотен, но кремът ми прави лек кир ефект и го спрях засега. Миризмата ми допада доста а и избрах крема заради фактора.
Малко съм разочарована, защото съм ползвала и други продукти на марката и не съм имала никакви оплаквания.
А ти доволна ли си от нощния?

# 379
  • София
Да, доста Simple Smile миризмата се преодолява. Това масло не мирише като крема, той е доста приятен, макар и силно ароматизиран. Аз нямам кир ефект и също заради фактора го взех. Отдолу слагам Визионера на Ланком и си пасват добре. Както и с водата на Кодали се пръскам. Доволна съм от бранда.

# 380
  • Torino,IT
Водата пък за мен мирише ужасно, пръскам я само за да свършва, а пък и сега в жегите ми е ок, добре че не взех 100 мл Cry
А мислех че ще ми допадне.
По темата за Кодали тоника пък мирише страхотно Heart Eyes

# 381
  • София
Коя вода? Елексирът ли? Това е много специфична миризма. Crazy Аз също я ненавиждах в началото, а сега съм пристрастена към нея.  Heart Eyes

# 382
  • Torino,IT
Коя вода? Елексирът ли? Това е много специфична миризма. Crazy Аз също я ненавиждах в началото, а сега съм пристрастена към нея.  Heart Eyes

Да, мирише ми на лекарства. Но всеки има вкус де, иначе добре действа, озарява лицето просто Peace

# 383
# 384
  • София
Да, нея. Силно мирише, но аз я харесвам. Мисля, че ще си я подновя като
ми свърши. За лятото наистина е чудесна.

# 385
  • София

Колега, я кажи повече за слийп енд  пийл, че мен ме нападнаха като го препоръчах за крем под очи.Същият. После ми "прищрака, ама писано слово... Praynig
Аз тази зима ползвах крем Теосиал с 15% глюколова киселина, в листовката изрично пише да не се поставя около устни и очи, ама аз след консултация с дерматолог, мажех и там. Слава Богу/или слава крема/ нищо не ми е станало. Тенът ми се заравни, порите поизчезнаха, лакрималните гънки се загладиха. Та, ако може още инфо. Praynig

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 00:27 от MayyaI

# 386
  • София
Е, как така за под очи Слийп анд Пийл? Аз в другата тема /на Филорга/ бях писала какво страховито възпаление бях получила от този крем. Доста е силен и ако не съм си го слагала от дълго време започва леко да ми щипе на бузите.  Първоначално не бях впечатлена /а и сега не съм, де, но ще си го подновя/, но вече от 6 мес го ползвам, горе  - долу веднъж седмично, редувам с това масло и кожата ми е по - чиста станала. Отделно и с ревиталаш се мажа, та и мигли съм направила. Вече не приличам на трол сутрин Mr. Green
В темата на Филорга можеш да намериш много мнения за крема. Мисля, че е най - обсъжданият продукт.

# 387
  • София
Е, как така за под очи Слийп анд Пийл? Аз в другата тема /на Филорга/ бях писала какво страховито възпаление бях получила от този крем. Доста е силен и ако не съм си го слагала от дълго време започва леко да ми щипе на бузите.  Първоначално не бях впечатлена /а и сега не съм, де, но ще си го подновя/, но вече от 6 мес го ползвам, горе  - долу веднъж седмично, редувам с това масло и кожата ми е по - чиста станала. Отделно и с ревиталаш се мажа, та и мигли съм направила. Вече не приличам на трол сутрин Mr. Green
В темата на Филорга можеш да намериш много мнения за крема. Мисля, че е най - обсъжданият продукт.
Благодаря! Благодаря!  bouquet
Много пишете там. Не смогвам да ви изчета. Simple Smile

# 388
  • София
Най -  добре поискай два - три тестера на крема от аптеката, те ще ти стигнат за поне седмица и така ще можеш да си прецениш.

# 389
  • София
Най -  добре поискай два - три тестера на крема от аптеката, те ще ти стигнат за поне седмица и така ще можеш да си прецениш.
Може, ама не виждам необходимост-за сега. Нали се имам за много млада. Joy
Ела, ако искаш в темата за естетични корекции:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=790152.new;topicseen#new
Там и за кремове преди, после говорим.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт