Какъв крем за лице използвате? - тема VI

• 126 554
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Към списание "Грация" има подарък тестер хидратиращ гел крем  на BIOTHERM aquasource  . Купих го , защото кожата на лицето ми е много суха и се надявам да ми е ок. Някой да го е използвал  Whistling Grinning

# 721
Аз съм използвала Aquasource Nuit нощния крем или по-скоро гел и бях доста доволна, на мен много добре ми повлия на кожата. Но имах леко суха кожа по онова време, не много суха, евентуално може да ти е лек.

# 722
  • Варна
Аз съм го ползвала, но според мен кремът е подходящ за смесена към мазна кожа. Аз съм такава и ми беше идеален за топло време, тъй като е лек.

# 723
  • София
Ще пробвам няколко дена и то веднага ще си проличи  Mr. Green Преди години след двуседмично разгримирване  с тоалетно мляко 3 в 1 на Виши цялото ми лице ставаше толкова сухо, че ми се образуваха нещо като  лишей след измиване с вода  ooooh!

# 724
  • Belgium
Към списание "Грация" има подарък тестер хидратиращ гел крем  на BIOTHERM aquasource  . Купих го , защото кожата на лицето ми е много суха и се надявам да ми е ок. Някой да го е използвал  Whistling Grinning

Прочети темата за списание Грация.

Кремът е лек с консистенция гел и няма да е подходящ дори за леко суха кожа, за много суха да не говорим. Освен това е летен крем  Peace

# 725
  • София
Ползаала съм синия вариант,но не съм във възторг.Не е лош де,измазах си го,но и не бих повторила.

# 726
  • Berlin
Аз се мазах няколко пъти с кремчето, но наистина е леко, оставям го за по-топло време. Тогава ще го тествам. Хем кожата ми не е от сухите уж, по-скоро нормална е вече. Всъщност той е само хидратиращ, нали? Няма някаква специална грижа, доколкото гледам описанието. newsm78

# 727
  • Belgium
Няма да, просто е хидратант  Laughing

Аз съм измазала две мини опаковки миналото лято, чудесен е в горещините. Държах го в хладиника, така че при намазване сутрин върху лицето ми действаше адски освежаващо.

За зимата изобщо не е подходящ.

# 728
  • гр. София
А какъв крем всъщност е подходящ за зимата?  Thinking Аз съм със леко суха към нормална кожа на лицето. Не харесвам много кремовете с гъста консистенция. Най-добре ми се отразяват хидратиращите, в момента съм с хидратиращия крем Legere на Биодерма. Лек е, като за лято по-скоро, но какво да ползвам сега?

# 729
  • София
А какъв крем всъщност е подходящ за зимата?  Thinking Аз съм със леко суха към нормална кожа на лицето. Не харесвам много кремовете с гъста консистенция. Най-добре ми се отразяват хидратиращите, в момента съм с хидратиращия крем Legere на Биодерма. Лек е, като за лято по-скоро, но какво да ползвам сега?
Преди време бях задавала въпрос,дали е удачно да се ползва хидратант в по-студените дни,преобладаващите мнения бяха "да",но пък козметичката ми казва "в никакъв случай",затова в по-студените дни,когато ще съм по-дълго време на открито използвам овлажняващ на Биодерма Atoderm Nutritive,през останалото време на Clinique moisture surge.

# 730
  • гр. София
А какъв крем всъщност е подходящ за зимата?  Thinking Аз съм със леко суха към нормална кожа на лицето. Не харесвам много кремовете с гъста консистенция. Най-добре ми се отразяват хидратиращите, в момента съм с хидратиращия крем Legere на Биодерма. Лек е, като за лято по-скоро, но какво да ползвам сега?
Преди време бях задавала въпрос,дали е удачно да се ползва хидратант в по-студените дни,преобладаващите мнения бяха "да",но пък козметичката ми казва "в никакъв случай",затова в по-студените дни,когато ще съм по-дълго време на открито използвам овлажняващ на Биодерма Atoderm Nutritive,през останалото време на Clinique moisture surge.

Atoderm серията не са ли за много суха кожа? И по този начин не е ли пак овлажнаващ?  newsm78 А и моята кожа не е толкова суха и не ползвам такива продукти.........

# 731
  • Велико Търново
Имам двоумение кой от двата крема за лице да си купя, и моля да ми помогнете в избора  bouquet
МАТРИЦИАН МУЛТИДЕФАНС БИОВИТАЛИЗИРАЩ МАТРИКС КРЕМ на Биодерма - http://apteka.framar.bg/30024606/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8% … -30-%D0%BC%D0%BB-
или ЛИЕРАК МАГНИФИСЕНТ ДНЕВЕН И НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ ЗА НОРМАЛНА ДО СМЕСЕНА КОЖА - кожата ми е нормална към смесена, години - 38.

# 732
  • Sofia
Имам двоумение кой от двата крема за лице да си купя, и моля да ми помогнете в избора  bouquet
МАТРИЦИАН МУЛТИДЕФАНС БИОВИТАЛИЗИРАЩ МАТРИКС КРЕМ на Биодерма - http://apteka.framar.bg/30024606/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8% … -30-%D0%BC%D0%BB-
или ЛИЕРАК МАГНИФИСЕНТ ДНЕВЕН И НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ ЗА НОРМАЛНА ДО СМЕСЕНА КОЖА - кожата ми е нормална към смесена, години - 38.

Не съм ползвала този крем на Лиерак, но съм имала този на Биодерма. На едни години сме Simple Smile Аз нямам много бръчки, няколко мимически само, но Мултидефенса ми дойде лек за зимата. От тази серия ти препоръчвам варианта Rides. Не е тежък в никакъв случай, но си вземи все пак тестерче. Моята кожа е нормална, на места суха зимата. А ако съчетаеш крема и със серума (който е лек, като вода) ще получиш съвсем добри резултати  Peace Като гледам цената на Лиерак, за по-малко пари ще се сдобиеш с крема и серума на Биодерма Wink

# 733
  • Велико Търново
Благодаря ти, cutesmallcat  bouquet  Ето повече за новата серия на Лиерак - http://www.lierac.bg/magnificence-4.html
В момента има промоции на комплекта от тази серия - крем 50мл.+ крем 20 мл.+ серум - за 107лв. Peace

# 734
  • Sofia
Biskvitka, това звучи, като много добра оферта! Peace Характеристиките на крема и серума звучат чудесно. Не е за изпускане, а Биодермата можеш след това да я тестваш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт