Отговори
# 390
  • Sofia, Bulgaria
Който е чел книгата да се включва..

# 391
Гробовете са два и труповете са два горе има още един бял чаршаф, погребват ги по мюсюлмански обичай явно са от семейството на Сеит  Sad щом брат му така се тръшка  ooooh!

# 392
  • Тук някъде.....
Осман  Tired От всички, които стояха около гроба...и от реакцията на Сеит.........и от книгата  Sad

# 393
Обаче Петро стреля. ooooh! ooooh! ooooh! Момичета не можах да видя от новия фрагман кого погребваха. На някого стана ли му ясно кой е мъртвеца?
Hug Според мен бащата, тоя рев може да е само за него! Или Осман.

# 394
  • Sofia, Bulgaria
 Confused А кой е втория?!

# 395
Осман  Tired От всички, които стояха около гроба...и от реакцията на Сеит.........и от книгата  Sad
И аз мисля че е Осман, но имам съмнение и за Мирза. Гробовете са два.

# 396
Божееее, или е Осман или майката ...но е някой от семейството.CryАз видях само един гроб  newsm78 Сега пак ще го гледам ...
БУ  Heart Eyes много ти благодаря за превода в ефир! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А тази мърша Петро наистина стреля ...

# 397
  • Sofia, Bulgaria
Нямаше ли да ги има и другите членове на семейството в този случай. Много празно ми изглежда  newsm78

# 398
Фарах направи страхотна игра.Браво!!! А Шура милата пише на Валентина, че е много щастлива, а сърцето и плаче. Толкова бързо беше приземено горкото момиче! Мирза не знам какво и каза, Шура остана като ударена от гръм. Мн. ме е яд на Сеит, много.

# 399
  • София
Най-вероятно единия мъртъв е  Осман , защото семейството също е там и много страда!Втория или е бащата или някой от верните хора на Еминов! Не е Татя защото тя е християнка, а погребенията са типично мюсюлмански. Няма да е майката! Ако е жена втория мъртвец най-вероятно ще е Хава!
При мюсюлманите преди не е било прието жените да ходят на погребението, те са си у дома и четат молитви за мъртвите!

# 400
Обаче Петро стреля. ooooh! ooooh! ooooh! Момичета не можах да видя от новия фрагман кого погребваха. На някого стана ли му ясно кой е мъртвеца?
Hug Според мен бащата, тоя рев може да е само за него! Или Осман.

HugНа мен ми се видя , че имаше едни белокос човек на погребението. Вероятно е Осман.

# 401
На стоп кадър на 20сек. ясно личат два трупа и два гроба,
Осман/Мирза
или Осман /Джелил, все пак Петро стреля, Сеит е там може Джелил да го е отнесъл и има резон защо Татя пометна да не е бременна неомъжена и без мъж.

# 402
  • София
На стоп кадър на 20сек. ясно личат два трупа и два гроба,
Осман/Мирза
или Осман /Джелил, все пак Петро стреля, Сеит е там може Джелил да го е отнесъл и има резон защо Татя пометна да не е бременна неомъжена и без мъж.
Джели е там, вижда се на последния кадър!

# 403
Наистина са два ... със сигурност единият е на Осман ... но в книгата го убиват, преди да избягат, Сеит нема време да се погрижи за трупа му  newsm78 Но кой е втория newsm78 Видя ми се дребно тяло, едва ли е Мирза ... да не би Хавва  newsm78 И двамата са съсипани ... а Джелил е до Сеит

# 404
Фарах беше невероятна в тази серия  ... страшно го харесвам това момиче! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт