Нашите second hand находки - тема 23

• 78 893
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Боже, цели шест страници съм проспала. Запис, необлечен, надявам се да покажа тези дни дрешки.

# 76
# 77
Много добре ... този клин като кожен, който е, сигурно стои страхотно и много модерни в момента  Heart Eyes

# 78

Здравейте и от мен.
Отдавна не съм писала.
Имам доста находки от последните дни, засега ще випокажа само манекенката с пола и болеро на HM от Манията и карнавална рокля пак от там:
Скрит текст:

# 79
Момичета, здравейте!
Някъде в София да сте засичали хубави чанти от естествена кожа?
В събота обиколих 3 Хумани, но не намерих. Sad

# 80
  • София
И аз преди питах за чанти, но така и не намерих магазин, в които да има хубави и запазени.

# 81
В този на Стамболийски до НОИ, ходихте ли?
Там са малко скъпички, но пък има доста.

# 82
  • София
alina_si Ако говориш за Хуманата на Стамболийски, ходя поне в месеца веднъж, но явно не съм имала късмет да попадна на нещо хубаво.

# 83
Не, не говоря за нея.
Говоря за ето този магазин.
Той е главно с чанти.

# 84
  • София
Много пъти съм минавала от там, но не съм го забелязала  Rolling Eyes Благодаря ще мина да го видя.   bouquet

# 85
Аз се чудя защо са опразнени нашите магазини, а то Бискитка ги е обиколила Grinning
 Миналата седмица си харесах едни дънки с кръпки в Бултекса,заспаха ми идеално,обаче реших да оставя желанието да ги купя да "отлежи" и ако ме чакат и тази седмица да си ги взема.Е,чакаха ме Smile Като бонус при мъжките дрехи си открих късо дънково якенце на H&M също с кръпки.Взех си и една етно туника,която също бях набелязала миналата седмица.И накрая една тениска Jack&Jones за баща ми.Снимков отчет евентуално утре,ако не ме домързи Simple Smile

# 86
alina, малката розова пантера е много сладка, харесват ли й на нея дълги поли, все се чудя на децата удобни ли са им ... в смисъл не им ли ограничава движенията  Rolling Eyes

teda, чакаме снимките ...

# 87
# 88
  • Пловдив
Teda, всичките находки са невероятни.Направо попадения, всичко много ми хареса.Якенцето ми е фаворит, в Пловдив чакам новото зареждане на Зиг-Заг и отивам там да търся.

# 89
Дънковите находки са меееега яки и като знам днес колко беше килото, сигурно не си дала повече от 6-7лв за всичко  Money

Общи условия

Активация на акаунт