Нашите second hand находки - тема 23

• 78 895
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Мания Владислав исках да кажа  hahaha

Нямаше нужда от конкретизиране, Манията във Варна е една.  Simple Smile

# 511
еее де, изяжте ме сега, не знаех  Mr. Green Mr. Green

# 512
Ако се разпишеш със снимки няма да те изядем, ако не ... не отговарям  Laughing

# 513
  • Sofia
днес имаше някои ментови блузки в Ибришим,но нищо не си взех...мерих едни кецове пак в същия цвят в магазин Меркари,харесаха ми,но си бяха на редовна цена от 26лв.,а за изкуствена кожа не бих дала толкова...

# 514
# 515
  • Sofia
явно е решила,че няма да я носи....

# 516

Винаги има и друг вариант,в случай,че не намеря с какво да я нося отдолу или размисля относно дрехата дали ще ми стои добре и т.н.Няма да трупам в гарероба..Не виждам какъв е проблема...

# 517
Пак изтървах  Rolling Eyes - teda, твоята риза ли трябваше да е в линка към Продавалник, нищо не излиза като кликна ...

# 518
  • Варна
Пак изтървах  Rolling Eyes - teda, твоята риза ли трябваше да е в линка към Продавалник, нищо не излиза като кликна ...

Явно дa, мaкaр че не можеше дa се знaе със сигурност, но тя сaмa си признa.
Нa мен ми е все тaя, но зaщо беше обявенa кaто новa... и зaщо я изтри?

# 519
Да,моята.Пуснала съм я да си стои за всеки случай.Много я харесвам,но тази прозрачност ме притеснява.И ако не си намеря подходящо бельо за нея и се откажа да я нося да имам резервен вариант

# 520
Не е изтрита,при мен линкът работи.И е нова, с резервно копче,и т.н.Само дето етикет нямаше

# 521
Защо не я пусна в групата във Фейсбук или да я предложиш тук първо сред нас - видя колко много я харесахме  Confused  , но в крайна сметка ти си знаеш най-добре ...

# 522
Аз още не съм се отказала от нея.Първо ще пробвам всички варианти за носене и съчетаване,и ако не се харесам и възприемам с нея,тогава ще я предложа.Това че стои обявата не значи,че не мога да откажа продажба или да я изтрия.

# 523
Вчера ходихме в ЗЗ Краснодар - нищо, ама нищо хубаво, а цената висока. Не искам даже да си представям какво ще има на разпродажбите Crazy Crazy

# 524
  • Sofia
Хумана в София утре ли са с ново зареждане?

Общи условия

Активация на акаунт