Спешно .. помогне те ми !

• 1 487
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте много ще ме зарадвате ако ми помогнете и мерси предварително.. та проблема е следния на десния яйчник ми се появяват кисти по принцип се пукат.. говоря ,че е имало и случаи да са по 5,6 см и когато е по голяма по някой път пиех противозачатъчни за да се спука и така ставаше до декември месец когато ми закъсня с цял месец,но до тогава си имах горе долу редовен цикъл много рядко да ми закъснее с 1,2 дена ... отидох на лекар и ме оставиха в болница, защото ми казаха че имам  доста голяма киста и за операция ,но уж се спукала както и да е аз не повярвах защото 5 доктора ме преглеждаха и един я вижда друг не и така оставиха ме на системи с антибиотик защото съм пък имала инфекция , след няколко дни ми дойде другия месец пак ми закъсня с няколко дни а сега март пак  с около половин месец .. вече се притеснявам искам скоро дечица не знам дали да се притеснявам ... стискам зъби защото са ми казвали че всичко би трябвало да се нормализира след бременност ..и за нея да попитам дали ще има проблем при забременяването с тези проблеми ... не искам да пия хапчета ,защото ми се струпаха прекалено много ..и с 2 думи имали за какво да се притеснявам или да изчакам до детенце.. и дали ще е проблемно забременяването (левия до сега не е имал кисти и си функционира нормално) и съм на 19 години ... А това са ми хормоналните изследвания който ми направиха декември когато ми закъсня и не са правени по време на цикъл Прогестерон -5,28nmol/l  ... Естрадиол-71,16pmol/l...FSH-4.74 IU/l.... LH-2.19IU/l.. Тестостерон-3,16nmol/l..Пролактин-180,25U/l

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 16:40 от tupunger4eee

# 1
Моля ви отговорете ми просто вече ще се побъркам .. Cry Cry

# 2
Здравейте!

Във Вашия случай е необходимо да се консултирате със специалист по репродуктивна медицина, който на базата на медицинската Ви документация, резултатите от хормоналните Ви изследвания, както и прегледа, който ще се извърши, ще може да Ви консултира какво да бъде поведението при Вас. Важно е да се установи вида на кистите Ви, да Ви се назначат определени изследвания, след което да се вземе решение за лечение при Вас.

Поздрави,
Екип на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

# 3
Кистите се дължат на това че преди години ми е правена операция от апендектомия която е била сраснала а яйчника и при самата операция е засегнат и ми казаха че се образувала по дебела стана на яйчника която трудно позволява на фуликолите  да се отделят и вследствие те стават на кисти

# 4
Здравейте!

Все пак Ви съветваме да се консултирате със специалист по репродуктивна медицина, предвид спецификата на Вашия случай и опита, с който разполагат този вид специалисти.

Поздрави,
Екип на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Общи условия

Активация на акаунт