"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 61

• 21 223
  • 740
  •   1
Отговори
# 270

Ми Ша ги пращам на Хакан, бре! Белким му се приисква по-бързо да ги пълни, че да има на какво да се радваме. И понеже ще го съблазнява да ги изхрупа, бързо ще пълни. Е от тук оттам ще изпада по нещо ама той нали по краищата слага все Крачола та се надявам през изяденото само той да пада от вагончетата. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm09 newsm09 newsm09

Алооооууу, свекита,  Hug Joy Joy Joy  много сте се развихрили и сте задълбали...  #Crazy #Crazy #Crazy 
Едва ви изчетох.  ooooh! ooooh! Не си падам по дългите постове, затова ме поздравете....  Mr. Green Mr. Green
С повечето неща съм съгласна.  Whistling Whistling

# 271
Shocked Shocked Shocked Shocked Мимииии, идвай да спасяваме голямото кардо от Судето, че страшно става  ooooh! ooooh!

Hug Hug HugАни,тя тая гадина може само да мечтае за голямото кардо-ама искам да и направи едно пролетно почистване-че да го помни,дорде е жива Mr. Green.И после кардото да и каже-евалла-и до тук бех джанъм Mr. Green Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 272
Ето да видите-минал е на плодове Naughty Naughty Naughty стига сте му гледали в устата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И Серенайче е доволна

# 273
  • София
Ани  Hug,благодаря ти! Peace

# 274
  • Яко в Матрицата...

Ми Ша ги пращам на Хакан, бре! Белким му се приисква по-бързо да ги пълни, че да има на какво да се радваме. И понеже ще го съблазнява да ги изхрупа, бързо ще пълни. Е от тук оттам ще изпада по нещо ама той нали по краищата слага все Крачола та се надявам през изяденото само той да пада от вагончетата. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm09 newsm09 newsm09

Алооооууу, свекита,  Hug Joy Joy Joy  много сте се развихрили и сте задълбали...  #Crazy #Crazy #Crazy 
Едва ви изчетох.  ooooh! ooooh! Не си падам по дългите постове, затова ме поздравете....  Mr. Green Mr. Green
С повечето неща съм съгласна.  Whistling Whistling

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 275
Привет на всички! Laughing
Ани Hug ,благодаря за клипчето!Много е хубаво. Peace
 Thinking   Прочетох някои неща,други малко попрескочих Blush и понеже днес не ми се пише много ще се огранича да подкрепя Ани и нейната позиция като най-близка до моето собствено мнение за вината на Яман и гнева на Мира. Peace
  NaughtyИ другото ,към което се присъединявам и писах още вчера след фрагмана... Simple Smile

Яман вече трябва да е наясно с приоритетите си на млад мъж,а не като тинейджър да действа първосигнално.  
Това се отнася не само сега в случая с Мира,а изобщо в ежедневието му. Защото ако сега Мира ще повика,ще се посърди,но ще го прегърне така,както тя може и ще му прости,защото той е любовта на живота й  Hug Hug Hug  в живота  хората около него не винаги ще приемат така постъпките му   Naughty Naughty Naughty  и не винаги  ще му дават възможност да избира  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

newsm10    Ники  Hug Hug Hug
 Crossing Arms Яманко трябва наистина да вземе да си подреди приоритетите и започне да ги спазва! Peace

# 276
Вики  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 277
# 278
  • Яко в Матрицата...
Ето да видите-минал е на плодове Naughty Naughty Naughty стига сте му гледали в устата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не може да се отрече, че му отива да хапва ябълки  Joy Joy Joy

Иве ще го опазим Hug

# 279
# 280
# 281
# 282
# 283
Франциско е пристигналлл!... Whistling  smile3502 И снимките за рекламата за Мави са започнали. newsm68

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 17:14 от vikktory

# 284
Франциско е пристигналлл!... Whistling  smile3502 И снимките за рекламата за Мави са започнали. newsm68

Ма много загрял беее Wink Wink Wink голичък и босичък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт