"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 61

• 20 960
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,налага се да ставам,че малката иска да оцветяваме,като мога ще се включа,дано и писне набързо  Mr. Green

# 556
  • Варна
Здравейте момичетааа,празника ни мина повече от чудесно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да почерпя и вас с вкусната ни торта  Hug
Скрит текст:

И не само аз подготвих изненада  Crazy
Скрит текст:
Много съм щастлива  Hug
Щом ти си щастлива и ние сме щастливи с теб! Hug Hug Hug

# 557
  • Варна
Здравейте момичетааа,празника ни мина повече от чудесно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да почерпя и вас с вкусната ни торта  Hug
Скрит текст:

И не само аз подготвих изненада  Crazy
Скрит текст:
Много съм щастлива  Hug
Дани  Hug Hug Hug
Не сме се и съмнявали,че всичко ще е на шест  Peace Peace Peace
Чупнах си мъъъничко от тортата,че и аз като Ча-отзад,отпред трябва да свалям   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Щом се назлъндисваш- другото за мен и за Ча! newsm44 newsm44

# 558
Ани, Мими   Hug Hug Hug

wavey wavey
Ани 2  Hug Hug Hug
Тази вечер ще вземат да пуснат братовчеда в твоя чест.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Не знам за братовчеда, но видях, че сурвакницата се завръща  Rolling Eyes
Толкова да ме дразни това плашило...  #2gunfire

Aнииииииии  Hug Hug Hug Hug май ще ходят в Анкара на гости на братчеда  Mr. Green Mr. Green Mr. Green в някоя от следващите серии  Mr. Green Mr. Green

newsm19 newsm19 newsm19   Heart Eyes

# 559
  • Варна
И нали не се съмнявате ,че 4-ри от момичетата ми се обадиха в 7(преди да ида на работа) дали искам кафе  hahaha Joy
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Леле, Дани, тез ще те побъркват-
все кафенца ти забъркват.
smile3555

# 560
  • близо до брега на морето
Бризче Hug-ош гялдин бе къз.Тая вечер няма да пиша много-бувите на телефона много малки бе.Дани, приятно оцветяване с малката. Hug

# 561
  • Варна
Бризче Hug-ош гялдин бе къз.Тая вечер няма да пиша много-бувите на телефона много малки бе.Дани, приятно оцветяване с малката. Hug
Мимчо, не се коси, шекерим! Важното е да си до кардешлерчетата. Hug Hug Hug Hug Hug

# 562
Кенан аби и той кахраман  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 563
Момичета и Синан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
безпроблемен нет на всички  Hug Hug Hug
Ани 2-много му се радвам на твоя шикерен танцуващ Яман,и на теб разбира се  Wink Wink Wink
Бризче  Hug да ти е сладко  Hug
Мимка,заключи 4 пъти ключа на вратата като Мерт  Naughty Naughty Naughty докато отключат-минала серията  hahaha hahaha hahaha

# 564
Ани, Мими   Hug Hug Hug

wavey wavey
Ани 2  Hug Hug Hug
Тази вечер ще вземат да пуснат братовчеда в твоя чест.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Не знам за братовчеда, но видях, че сурвакницата се завръща  Rolling Eyes
Толкова да ме дразни това плашило...  #2gunfire

Aнииииииии  Hug Hug Hug Hug май ще ходят в Анкара на гости на братчеда  Mr. Green Mr. Green Mr. Green в някоя от следващите серии  Mr. Green Mr. Green

newsm19 newsm19 newsm19   Heart Eyes

След предната серия и аз искам братчеда, че Яманчи ме ядоса  Joy Joy Joy Joy но не е сигурно. Има слухове само, че ще снимат две серии в Анкара  Peace

# 565
  • близо до брега на морето
Бойче се губи, Лили сигурно е изморена, Вики е извинена-тя представи бележка.Другите дека са-но има още мегдан. Сега ша разхождаме Ада из Стамбул, после рекламни минути Mr. Green

# 566
Суде защо не хукна след Ада?  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Изпшраща Яманчииии  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и той веднага хукна  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Тази Ада само вика, остави ме, пък не си тръгва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 567
Я Крачолчо как бързо, бързо прати Ада при кака й  Naughty Яманчи има още да учи.  Naughty

# 568
Я Крачолчо как бързо, бързо прати Ада при кака й  Naughty Яманчи има още да учи.  Naughty

Точно  Peace и Яман даже не гушна Мира като я видя  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 569
Много се надяваме ние на тези 2 анкарски булюми  Naughty Naughty Naughty
По-добре у хотел,отколкото на палатка  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Пък и половин година любов,ехе, дано Яманчи счупи бронята най-накрая  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт