"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 61

• 20 970
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Ани, Мими   Hug Hug Hug

wavey wavey
Ани 2  Hug Hug Hug
Тази вечер ще вземат да пуснат братовчеда в твоя чест.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Не знам за братовчеда, но видях, че сурвакницата се завръща  Rolling Eyes
Толкова да ме дразни това плашило...  #2gunfire

Aнииииииии  Hug Hug Hug Hug май ще ходят в Анкара на гости на братчеда  Mr. Green Mr. Green Mr. Green в някоя от следващите серии  Mr. Green Mr. Green

newsm19 newsm19 newsm19   Heart Eyes

След предната серия и аз искам братчеда, че Яманчи ме ядоса  Joy Joy Joy Joy но не е сигурно. Има слухове само, че ще снимат две серии в Анкара  Peace

Какво е направил Яманчи?  newsm78 Аз уж я гледах, май не направи нищо лошо. Или съм я изпуснала newsm78
Обърках се вече.  Crossing Arms
Накрая на серията не нападнаха ли батко Кенан и Селим?  newsm78

Ама няма да е лошо да ми върнат братчедчето.  Whistling

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 572
Я Крачолчо как бързо, бързо прати Ада при кака й  Naughty Яманчи има още да учи.  Naughty

Точно  Peace и Яман даже не гушна Мира като я видя  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 573
  • близо до брега на морето
Време за цигара-уф че гадно-не виждам премените и ми е много голо яяяяяяя.Но за момента, телефона върши перфектна работа . Днес даже си намерих и каналите които ми трябват.Даже си ги изтеглих, но много малък тоз екран бе

# 574
Ани, Мими   Hug Hug Hug

wavey wavey
Ани 2  Hug Hug Hug
Тази вечер ще вземат да пуснат братовчеда в твоя чест.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Не знам за братовчеда, но видях, че сурвакницата се завръща  Rolling Eyes
Толкова да ме дразни това плашило...  #2gunfire

Aнииииииии  Hug Hug Hug Hug май ще ходят в Анкара на гости на братчеда  Mr. Green Mr. Green Mr. Green в някоя от следващите серии  Mr. Green Mr. Green

newsm19 newsm19 newsm19   Heart Eyes

След предната серия и аз искам братчеда, че Яманчи ме ядоса  Joy Joy Joy Joy но не е сигурно. Има слухове само, че ще снимат две серии в Анкара  Peace

Какво е направил Яманчи?  newsm78 Аз уж я гледах, май не направи нищо лошо. Или съм я изпуснала newsm78
Обърках се вече.  Crossing Arms
Накрая на серията не нападнаха ли батко Кенан и Селим?  newsm78

Ама няма да е лошо да ми върнат братчедчето.  Whistling

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Яман разхожда цял ден Ада из Истанбул без да се обади на Мира  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и после се метна до абито и добре,ч е бати е умен та го изпрати след Мира  Joy Joy Joy

# 575
Много се надяваме ние на тези 2 анкарски булюми  Naughty Naughty Naughty
По-добре у хотел,отколкото на палатка  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Пък и половин година любов,ехе, дано Яманчи счупи бронята най-накрая  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тя сега кометата като замята огън и жупел ще й види сметката на бронята  Naughty Whistling

# 576
Ивеее  Hug Hug Hug
Габи  Hug(виждам те)
Бризче  Mr. Green от сутринта ми е забавно нали  Heart Eyes

# 577
Време за цигара-уф че гадно-не виждам премените и ми е много голо яяяяяяя.Но за момента, телефона върши перфектна работа . Днес даже си намерих и каналите които ми трябват.Даже си ги изтеглих, но много малък тоз екран бе

Joy Joy Joy Мимии, ами гледай си на ТВ-то  Hug Hug или зълвата го зае?  Joy Joy Joy

# 578
Ивеее  Hug Hug Hug
Габи  Hug(виждам те)

Дани, много бързо се наоцветявахте бе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 579
Ани-2  Hug Hug Hug виж анкетката ни Whistling Whistling Whistling и си дай гласчето  Peace Peace Peace
Яман такива ги е свършил,че гледай сега Мира гърмотевицата как гърми  Wink Wink Wink Wink

Айдеее тенджерите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и после започваме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 580

Чакай да почне епизода, да видиш как засича    Mr. Green Mr. Green

# 581
newsm10 newsm10
Миме, верен фен си ти и прекрасна абла.  Party Party Party

# 582

Joy Joy Joy Мимии, ами гледай си на ТВ-то  Hug Hug или зълвата го зае?  Joy Joy Joy
Току виж и тя си пуснала ПО  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 583
# 584
Ивеее  Hug Hug Hug
Габи  Hug(виждам те)

Дани, много бързо се наоцветявахте бе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Всичко и писва за 3 мин.,въпроса е да си игра някой с нея,сега реди кубчета,ако няма какво да правиш може да дойдеш да си поиграте,а аз да си гледам филма на спокойствие  Mr. Green,помощ не отказвам  Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт