Новите ни козметични похождения 56

• 78 347
  • 713
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Отдавна му се чудя, днес го взех и съм много щастлива Simple Smile smile3535

# 47
  • Belgium
Много е хубав ББ крема на Диор  Laughing

Последно взех:

# 48
  • Torino,IT
Ivana, кремчето на Биодерма става ли за под грим? Thinking
Понеже ми свършва pore rifiner на Биодерма, се чудя дали да не го сменя с този? Ако можеше и да свива пори и да е с фактор 30, нямаше да има цена Wink Laughing

# 49
# 50
Много хубав  Heart Eyes

# 51
Грижа за косата:

- Kérastase Bain Chroma Captive

- Kérastase Bain Volumifique

- Kérastase Spray à porter

# 52
  • Пловдив

балсам за боядисана коса Label. M

Пяна за еластичност на косата Lakme

Подхранващо олио Alfaparf

крем за ръце

# 53
  • София
Червило EL Pure Colour Envy, цвят Red Ego 250, тъмночервено, тип мерло, студен тон- покривно,  кремообразно, дъглотрайно червило, лек блясък и хидратация.
И най-накрая се сдобих с така желаната от мен пудра на Карон, La Poudre Peau Fine de Caron
Transparente, Naturelle. Пудрата е разкошна, най-добрата за мен досега (сравнена с Ланком, ЕЛ, Клиник, Герлен)- лека, фина, ефирна, изглaжда и освежава лицето като с фотошоп ефект, придава дискретен блясък и сияние. В кутията изглежда оранжево-риж цвят, но на лицето изглежда съвсем естествено. Нанесох няколко слоя и ни помен от ефект на маска, напротив. 30 г, с пух, изискана и с луксозен ретро вид. Малко силен ми идва аромата на българска роза, но не е дълготраен, а и резултът компенсира това. Със сигурност ще си взема и други нюанси- неслучайно в блоговете, които четох за пудрата момичетата споделят, че тази пудра е обсебваща и само с една не приключва изборът. Blush

Очаквам да ми пристигнат дневен защитен крем СПФ 50 и лосион за лице на Astalift Fujifilm.

Наскоро ми попадна статия, че Fujifilm  освен с фотоапарати и т.н., произвеждат козметика и са сред лидерите в изследването на колагена. Серумът във вид на желе, Jelly Aquarysta, е най-продавания им и награждаван продукт. Лиса Елдридж ползва фон дьо тена им, Light Analyzing Moisture Foundation SPF 25/PA++, в свои видеоуроци и реших да ги пробвам.

# 54
  • София
http://www.ebay.com/itm/DAVINES-MELU-MELLOW-ANTI-BREAKAGE-SHAMPO … SET-/290943472345, само че на дооста по-нормална цена, както и захарен ексфолиант като на Сладкиши.

# 55
Ivana, кремчето на Биодерма става ли за под грим? Thinking
Понеже ми свършва pore rifiner на Биодерма, се чудя дали да не го сменя с този? Ако можеше и да свива пори и да е с фактор 30, нямаше да има цена Wink Laughing
Точно за това мисля да го пробвам, имам големи надежди за него.  Mr. Green

# 56
  • София
Сплендора, тези пудри къде ги продават? Не съм ги виждала/чувала.

# 57
# 58
# 59
  • Бургас
Аз си взех 06 и много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт