Новите ни козметични похождения 56

• 78 347
  • 713
  •   1
Отговори
# 75

Отлагана дълго покупка (основно заради цената), но днес най-сетне се сдобих с олиото на Кларинс. Свива порите, хидратира, само дето не обещава вечна младост.  Laughing Много му се радвам, шегата настрана.  Mr. Green

Най-добрият коректор за под очи на Мак - не бръчка, изключително траен.  Heart Eyes

# 76
  • Street of Dreams
Бисквитка, ще дам отзив.  Peace

Ревиталаш имат 5 мои приятелки. 4 сега са с двойни мигли, една - без никакъв ефект. Явно има хора, на които дейтства и такива, които не се влияят от хормони. От 4ти март ползвам Ревиралаш Хеър (на свършване е) - явно съм от втория тип хора, по дяволите... ooooh! За 240 кинта имам няколко бебешки косъмчета, които щяха да си израснат и без това сигурно...

# 77
... Отлагана дълго покупка (основно заради цената), но днес най-сетне се сдобих с олиото на Кларинс. Свива порите, хидратира, само дето не обещава вечна младост.  Laughing Много му се радвам, шегата настрана.  Mr. Green

Имам това олио и с голям ентусиазъм го купих. Дано при теб подейства, но за мен си беше най-обикновено олио, нито ми сви порите, нито повече от крем хидратираше, държеше се като всички останали масла. По едно време започнах да го мажа на косата (в корените), защото друга полза от него не видях. Но дано моят случай е различен.  Hug

# 78
  • София
Ползвам голяма опаковка Ревиталаш всеки ден на горните и долните мигли от 28 юли миналата година и още не е свършила. Заслужава си всяка стотинка.
Съжалявам за спама.

# 79
  • Велико Търново
Благодаря ти , Lodsi , за спама Wink  bouquet

# 80

Catrice - Oyster & Champagne  Heart Eyes

# 81
Взех го за проба да видим как ще помогне на изправянето на косата ми.За къдрици не мога да кажа - че има уау ефект. Thinking

# 82
  • София

И една четка за сухо четкане вместо ексфлиант:
Скрит текст:

# 83
Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting lipstick in 220 Powerful

# 84
Денси, страхотно изглежда това червило, направо ахнах... Честито!   bouquet

# 85
Денси, страхотно изглежда това червило, направо ахнах... Честито!   bouquet
Благодаря, да се връща! Hug  bouquet
 Много са хубави да червилата и трябва да се вадят от гилзата и да се пробват на щендера на ЕЛ, защото отзад където е показан уж цвета, е много различно. Гледам ги един убити цветове, а като ги отварях и пробвах едва избрах. Харесала съм още две. ooooh! Има 3-4 страхотни нюда. Гилзата е много хубава и се затваря с магнитно закопчаване. Има и чудесен, тъмно- сливов цвят, както и разкошно, ярко розово. Heart Eyes

# 86
Получих си машинката, като на Алена:

Има си и черни очилца... newsm44

# 87
  • в 1001-та нощ
Дааааа  Heart Eyes и моята има очилца  Heart Eyes

# 88
L'erbolario Primaverde парфюм с иглика

Аромат за гардероб с момина сълза и аромат за кола

Dolcelisir L`Erbolario for women

Nyx the curve

# 89
  • Canada
Нямах нито намерение, нито нужда да купувам червило, но това е най-приятната текстура, докосвала устните ми  Heart Eyes Моето е в цвят Potent  Flutter

И още:  
Помадата в цвят Blonde

Общи условия

Активация на акаунт