Новите ни козметични похождения 56

• 78 368
  • 713
  •   1
Отговори
# 420
  • Torino,IT
Веси, бях ти писала в блога, и тук да те помоля дали можеш да се снимаш с червилото на ИСЛ Pink Neiley Praynig
Честити придобивки на всички  bouquet

# 421
Веси, бях ти писала в блога, и тук да те помоля дали можеш да се снимаш с червилото на ИСЛ Pink Neiley Praynig

Не съм те забравила, но при мен стои супер странно и на фото въобще не мога да хвана дори нещо близко  Tired Сега вече, като е по-дълъг деня, може да се пробвам да го снимам на дневна светлина.

# 422
Комплект на цената на серума:

# 423
  • някъде под слънцето...
sl, ти беше в Испания, нали? От там ли купи серума или от онлайн магазин?
От саийт, пра6там ти го на ли4ни

# 424
  • Torino,IT

Не съм те забравила, но при мен стои супер странно и на фото въобще не мога да хвана дори нещо близко  Tired Сега вече, като е по-дълъг деня, може да се пробвам да го снимам на дневна светлина.

bouquet  bouquet  bouquet

# 425
  • София
Отдавна не съм се включвала, вчера минах през ДМ и съвсем случайно...

- някой ползвал ли ги е? След тях ползва ли се крем или мога да продължа с фдт /сутрин/ newsm78

серум на Агива

- много ми харесва матиращия ефект върху кожата ми, която години наред смятах за суха към нормална, но пък този резултат много ми харесва  Crazy

# 426
# 427
  • София
Lush Close to you  Crazy

# 428
Отдавна не съм се включвала, вчера минах през ДМ и съвсем случайно...

- някой ползвал ли ги е? След тях ползва ли се крем или мога да продължа с фдт /сутрин/ newsm78

серум на Агива

- много ми харесва матиращия ефект върху кожата ми, която години наред смятах за суха към нормална, но пък този резултат много ми харесва  Crazy
можеш да продължиш с фдт, защото те са на силиконова основа , а силиконите са перфектни за основа за грим

# 429
Днес пристигна тази красота Heart Eyes Бронзанта е жестоооок  Heart Eyes първото ревю ще е за него

# 430
Жаки, комплект ли е? И бронзаната кой е?

# 431
Бронзанта е в голямата шарена кутия. Казва се Sol de Rio и е част от лимитиранат колекция на Сефора Escape to Rio. И лаковете са част от нея.

ето така изглежда отвътре

# 432
 Hug  bouquet Миналата година се чудех за трицветния им, но така и не го взех, защото такива "чинии" няма как да използвам дори и наполовина. Много съм беличка и слагам бронзър 3-4 пъти годишно... Ама пък сефорските са толкова красиви!

# 433
Аз обожавам продукти за контуриране и бронзиране и за това ужасно му се зарадвах Heart Eyes
Аз съм бяла като вампир и никога не се излагам на слънце (дори и през лятото) за това такива продукти са ми спасението.
Тези дни ще го разнося да го видя как е и ще му напиша ревю!  Hug

# 434
Жаки, чакаме отзиви за двете пудри и глоса  Hug и откъде ги поръча. Бронзанта е от лятната колекция и има ли го в нашата Сефора?
Много харесвам Сефора  Heart Eyes като бранд, макар да мисля, че тук са с малко завишени цени, като качество за мен са като Ревлон/ Лореал, които също много харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт