Новите ни козметични похождения 56

• 78 355
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Благодаря mariqivanova799! Да се връща!  Hug  bouquet

# 602
  • Belgium

Не пилинг, по-скоро има ефект на база. Има леко силиконово усещане при нанасяне и запълва пори и фини линии, но доста по-малко от база.  Peace
Малко са преувеличили с думата "polishing", по-скоро има "smoothing"  ефект.  Peace
Не съм гледала състава, но верояно има силикони, което го прави подходящ не за всяка кожа.  Peace

Благодаря за подробния отзив   bouquet

# 603
Моля за отзиви за terracott фдт на герлен
По темата новия фдт на Шанел 20 номер   :bouquet
Пс пиша от таблет с речник и е ужасно  Sad

# 604
  • София
* Shiseido Face Color Enhancing Trio

# 605
Моите органайзери са от Икея, кожени са (имитация) на мен ми харесват много.

имам още едно, но не го намирам в нета.

# 606
# 607
Последен пост пиша за въпросните органайзери от Аико. Споменах сайта, за да се добие представа какво предлагат. Виждала съм в магазина им(те нямат само 1 магазин!!!) всички неща от сайта и си взех органайзера за 9 червила. Исках да си подредя 9 конкретни броя. Имам и един за тампончета за разгримиране. Това, че в конкретен ден в конкретен техен магазин не е имало избор е друг въпрос Peace
Нямам нужда от други органайзери, имам си определено място за козметиката, но ако трябваше да купувам, аз също бих се спряла на Muji. Почти вс известни блогърки имат от тях и са много доволни.

# 608
  • Belgium
Аз обясних, че това което има в Аико е твърде малко и некачествено.

И стоя зад мнението си  Laughing

Онлайн има много по-голям избор.

# 609
# 610
Ето тук има също невероятни чекмеджета, цената също е ок мисля, само че не знам доставката как ще е!
http://item2.gmarket.co.kr/English/detailview/item.aspx?goodscode=213004348

# 611
# 612
Последен пост пиша за въпросните органайзери от Аико. Споменах сайта, за да се добие представа какво предлагат. Виждала съм в магазина им(те нямат само 1 магазин!!!) всички неща от сайта и си взех органайзера за 9 червила. Исках да си подредя 9 конкретни броя. Имам и един за тампончета за разгримиране. Това, че в конкретен ден в конкретен техен магазин не е имало избор е друг въпрос Peace
Нямам нужда от други органайзери, имам си определено място за козметиката, но ако трябваше да купувам, аз също бих се спряла на Muji. Почти вс известни блогърки имат от тях и са много доволни.

Къде имат магазини Muji? На мен нищо не ми говорят  Crazy

# 613
  • София
Да споделя и тук  Peace

# 614
  Бях толкова изненадана,че в Белград,Caudalie се продава в Лили-тата Heart Eyes
- Maybelline color tatoo-Nude compliment

Общи условия

Активация на акаунт