Дългото чакане след трансфер-28

• 63 757
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Zdraveyte na kratko moyata istoria az sam Sas 10 opita ve4e 6-ia be6e uspe6en dashteria ni se rodi a sega se borim za oshte edno i taka transfera mi be6e na 2 zamrazeni vav 5-i den enbrioni na 05.052014!uspeh na vsi4ki badeshti mami i znam patia e dalag no koito viarva silno shte bade vaznagraden!

# 631
Честит ден на всички бъдещи и настоящи майки!

# 632
Момичета има ли някой трансфер на 05.05.2014 кога смятате да си направите най ранен тест? Аз смятам вав сряда- уринен дали не е рано?

# 633
Неви, мисля че е рано, мила, особено за уринен! Най-чиста работата е с ЧХГ тест! Моят трансфер беше на 02.05 и смятам да се тествам във вторник или сряда и то с кръвен! Мислех и аз преди тва да препикая един, ма така или иначе, каквото и да покаже ще се съмнявам! Пък дай Боже, като покаже положителен ще препикая и един уринен, да ги видя и аз най-сетне двете чертички Wink

# 634
  • София, Бургас
Рано е за уринарен. Ако си нетърпелива, пусни кръвен ..

# 635
  • London
Nevi и аз се чудех кога най-рано мога да си направя теста. Моят трансфер беше на 7.05. От болницата ми казаха на 19.05 уринен. Дали ще покаже ?

# 636
Честито и лека бременност  Hug Кой ден от трансфер ти е днес и колко ти е резултатът от кръвния?
здравей на 08.05 ми беше 12-ти ден,резултата ми е 46.50,днес си направих и  уринарния и имаше  EFP

# 637
Неви, мисля че е рано, мила, особено за уринен! Най-чиста работата е с ЧХГ тест! Моят трансфер беше на 02.05 и смятам да се тествам във вторник или сряда и то с кръвен! Мислех и аз преди тва да препикая един, ма така или иначе, каквото и да покаже ще се съмнявам! Пък дай Боже, като покаже положителен ще препикая и един уринен, да ги видя и аз най-сетне двете чертички Wink
е аз ги видях вече така дълго чаканите две черти

# 638
Ами ще чакаме тогава кво да се прави, ох дано момичета да има само положителни резултати на мен ми е 10-и опит а на вас?

# 639
Честотоооо леко обременени,ето товаа е!

# 640
9-дена след трансфера ти е показало значи аз ако направя 10-дена след трансфер тоест на 14.05 би триабвало да покаже! ?

# 641
  • София, Бургас
9-дена след трансфера ти е показало значи аз ако направя 10-дена след трансфер тоест на 14.05 би триабвало да покаже! ?

На 9ти ден резултата се очаква да е около 20 примерно, а това е много ниско за уринарен тест. Аз си правя ранни тестове, но винаги кръвни. Последния път при стойност 130 на кръвния, имах много бледа черта, т.е уринарните пишат, че отчитат над 25, но в действителност отчитат на по-високи стойности. Така, че изчакай поне до 12ти ден за уринарния. Иначе може излишно да се разочароваш...

# 642
  • Поморие
На 7 ден след трансфер на 5 ден рано лие за уринен тест?

# 643
  • София, Бургас
На 7 ден след трансфер на 5 ден рано лие за уринен тест?

Да, рано е..Пусни кръвен..Ако е над 1, значи нещо се развива...Аз с близнаци на 7ми ден на 5 дневни ембриони, бях с чхг 36..при едноплодна бременност предполагам, ще е наполовина и няма как уринарния да хване нещо...

# 644
  • Поморие
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт