Дългото чакане след трансфер-28

• 63 747
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Супер си е лека бременност страхотни резултати този месец Май, ние сме следващите момичета.

# 661
  • London
Момичета днес като ходих до тоалетната и имах розави петънца заедно със изтичащия гел ( слагам си прогестерон гел всяка сутрин) дали е от него? 4 ден след трансфер съм Sad

# 662
Ами най вероятно е от прогрестерона  споко виж как ште е ако усилва обади се на докито си!

# 663
  • London
Засега нямам вече, дано е било от гела Sad

# 664

Боже момичета като ви слушам какви са ви резултатите от кръвния направо ме е срам с моя,моите стойности са 46.50,защо са наиски незнам,на 15-тия ден направих и уринарен,той е с две черти ама едната е бледа и като се обадих на докторката,тя ми каза че е нормално да е бледа защото по принцип се правил на 20-тия ден,но така или иначе и двата ми теста са +

# 665
аз прокарвих на 11-я ден от ЕТ тогава си правех и кръвния тест,като се видях полудях но теста си е + док каза че карвенито е нормално да не се шашкам и ме накара да увелича дозата на дофастона да спре кървенито и то спря

# 666
  • London
Честито Траяна, желая ти лека бременност Hug
Можеш ли да ми кажеш имаше ли някакви симптоми  Simple Smile

# 667
А съм от нетърпеливите и когато забременях започнах тестовете още от 4-ти ден след трансфер на 2  ембриона на 5-ти ден. Още тогава имах бледа втора черта:), но все пак всичко е индивидуално и при друг може да отчете доста по-късно. На 10-ти ден ЧХГ ми беше 650, но първоначално се бяха имплантирали и двата ембриона.
Успех на всички бъдеши мами Simple Smile Стискам ви палци и много се радвам за всеки положителен тест тук! Прекрасно е да видиш двете чертички!

# 668
Добро утро момичета, как сте ах как се искуших да направя тази сутрин един уринен ама се отказах, ще се мача поне след сряда да го изпишкам. Гърдите все повече ме болят при вас как е? Желая на всики успешна седмица нека да видим така желаните 2 чертички!

# 669
Благодаря ти мила  Hug Аз отдавна съм бременна,исках да ти дам пример,защото се чудеше дали ще ти отчете..
траяна митева не се притеснявай,добре ти е стойността..Не забравяй,че съм с близнаци  Wink
Здравейте момичета! Честито на всички с положителни тестчета! Вчера и аз бях на чхг 12 ден 124.7 е стойността според вас добре ли е ? Успех на всички !
Много добре даже  Simple Smile  Честито и лека бременност  Hug

# 670
  • София, Бургас
При мен пак не стана Sad Поне се надявам да се изчистя сама..За пет дни е нараснало от 20 на 40...направо не знам какво да ги правя тия мойте яйцеклетки. Ще се натъпча с какви ли не добавки лятото и на есен дано да са по-качествени..Дано  фонда по-бързчко дава заповедите, че вече финансите ни за самоспонсорирани взеха да изчезват Simple Smile

# 671
  • Sofia
kateto, много съжалявам че не се получи, почини малко и дано следващият път е твоя Praynig

# 672
Съжалявам, Кате... надявах се поне при теб нещата да се развият добре...
Прегръщам те.

# 673
Съжалявам Кате имай вяра и ще стане просто е вапрос на време тарпение му е майката, момичета аз не издаржах и отидох до лабораторията и пуснах кравен на 7-и ден след трансфер дали хчг- хормона е почнал да се покачва, би трябвало нали? Мъжа ми не знае казахме си без предварителни тестове 😁.

# 674
  • София, Бургас
Съжалявам, Кате... надявах се поне при теб нещата да се развият добре...
Прегръщам те.

Ами, явно повече търпение ще трябва..Вече се чудя за Турция, ако успеем да съберем пари да опитаме..На теб как ти се видяха там? Имаше ли разлика от тук? И по-скъпо ли ти излезе?

Общи условия

Активация на акаунт