Дългото чакане след трансфер-28

• 63 738
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
При мен пак не стана Sad Поне се надявам да се изчистя сама..За пет дни е нараснало от 20 на 40...направо не знам какво да ги правя тия мойте яйцеклетки. Ще се натъпча с какви ли не добавки лятото и на есен дано да са по-качествени..Дано  фонда по-бързчко дава заповедите, че вече финансите ни за самоспонсорирани взеха да изчезват Simple Smile

Жалко, че не се е получило, но следващия път вече трябва да е успешен. Hug
Извинявай за въпроса, но кой опит ти е това? (ако искаш можеш и да не ми отговаряш)

# 676
  • София, Бургас
При мен пак не стана Sad Поне се надявам да се изчистя сама..За пет дни е нараснало от 20 на 40...направо не знам какво да ги правя тия мойте яйцеклетки. Ще се натъпча с какви ли не добавки лятото и на есен дано да са по-качествени..Дано  фонда по-бързчко дава заповедите, че вече финансите ни за самоспонсорирани взеха да изчезват Simple Smile

Жалко, че не се е получило, но следващия път вече трябва да е успешен. Hug
Извинявай за въпроса, но кой опит ти е това? (ако искаш можеш и да не ми отговаряш)

Това ми беше 4ти опит, като втория ми е успешен. Последните два са ми годинина и половина след раждането и се оказа, че имам намален яйчников резерв и затова нещата не се получават явно. Закача се нещо, развива се донякъде и край...

# 677
  • Варна
Кате, къде ги правиш тея опити? Сега по какъв протокол беше? И кой ден ти е днес? На мен ако помниш миналият месец бях с 85 ЧХГ, което започна да пада. След като спрях лекарствата си ми дойде. Беше ми 20 ден след трансфер.

# 678
  • София, Бургас
Кате, къде ги правиш тея опити? Сега по какъв протокол беше? И кой ден ти е днес? На мен ако помниш миналият месец бях с 85 ЧХГ, което започна да пада. След като спрях лекарствата си ми дойде. Беше ми 20 ден след трансфер.

Аз съм в щерев и съм на къс протокол. Днесс ми е 15ти ден, но докторката иска до понеделник да пия лекарствата,, да ме прегледа и тогава да ги спра. Аз мисля, че ще се изчистя сама, защото предния път бях стигнала до 2600 и имах и сак и т.н...сега предполагам ще е биохмична..

# 679
На 7 ден след трансфер на 5 ден рано лие за уринен тест?

Да, рано е..Пусни кръвен..Ако е над 1, значи нещо се развива...Аз с близнаци на 7ми ден на 5 дневни ембриони, бях с чхг 36..при едноплодна бременност предполагам, ще е наполовина и няма как уринарния да хване нещо...
значи ще покаже? 😔

# 680
Мисля си дали не сам избързала със кръвниа

# 681
Момичета 0,1 е резултата ми или избарзах или нищо не е станало което 2-о по ме съмнява!

# 682
Момичета, моя трансфер беше на 05.05.14 на два 5 дневни бласт.
вчера правих уринарен, показа бледа втора черта, днес кръвен тест резултат 119,1
 Hug

# 683
Честито леко бременеене и моя трансфер беше на 05.05 също на 2 5-дневни сладолечета но при мен 0.1 явно не се получи, ще изчакам още малко и ще изпишам един тест, незнам кво да си мисля.

# 684
  • London
Честито  steisil, лека бременност  Hug
Nevi мила не се отчайвай, нищо не е изгубено изчакай още някой ден и направи пак  newsm17

# 685
Честито леко бременеене и моя трансфер беше на 05.05 също на 2 5-дневни сладолечета но при мен 0.1 явно не се получи, ще изчакам още малко и ще изпишам един тест, незнам кво да си мисля.
Благодаря Неви, но мисля че и при теб има още шанс. много е рано наистина, но аз нямах търпение вече. Пожелавам ти го от сърце - дано след няколко дни да се е покачило  Heart Eyes

# 686
Благодарности момичета дано да е така след два дни ште изпишкам един!

# 687
Благодаря Неви, но мисля че и при теб има още шанс. много е рано наистина, но аз нямах търпение вече. Пожелавам ти го от сърце - дано след няколко дни да се е покачило  Heart Eyes
имаш ли някакви признаци?

# 688
Честито  steisil, лека бременност  Hug
Nevi мила не се отчайвай, нищо не е изгубено изчакай още някой ден и направи пак  newsm17
много ти благодаря  Hug

# 689
имаш ли някакви признаци?
не, никакви, даже преди няколко дни точно писах тук за това, че нищо не усещам. Но от 2-3 дни единственото, което аз, а и мои приятелки забелязаха е кожата на лицето ми - много чиста и гладка, направо свети.

Общи условия

Активация на акаунт