"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 565
  • 808
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Хах на Иво дали сърцето не му се качи в гърлото, да почувства и той малко страх...  Laughing
Ама сега е ясно, че щерката на Джаро ще потвърди, че той е кучето и с това ще го държи и ще почнат нещо заедно. Тя нали има и компромати за висши държавници. Може адски много да помогне на Иво или да го погребе, но няма как да е второто, защото сме още в началото на сезона, а Иво все пак е от главните герои.

Иначе и на мен криминалния психолог ме кефи. Определено влезна под кожата на Куката, знае как да подпитва. Там очаквам интересни развития, защото ако съвестта на Куката почне да го терзае ще настанат едни драми и с него и с Иво.  bowuu

# 286
  • София
Не ми се вярва (или по-скоро не ми се иска) Ния да се сработи с Иво - по-скоро ще застане срещу него, дори и сега да го отърве от италианците. Ще видим, де.

Впрочем, "италианската изба" е всъщност дворецът в Евксиноград - веднага се разпознава. Grinning

# 287
Хареса ми, особено краят. На сцените с насилие не гледах, че ми е неприятно.

# 288
  • sofia
Супер съм доволна , че онова "гейче" си замина.  Twisted Evil А път този Ерол  не мога да възприема като "злодей" , просто ми е едно момченце , не знам как онзи доктор му се върза.... Thinking

# 289
Харесвам филма. Насилието ми идва  в повече, но вероятно има такива изроди. Психоложката ми е интересна и съм любопитна за развитието на Ния Туджарова.

# 290
Извинявам се за израза, ама на Иво направо му се присра като видя Ния. Изразът на лицето му беше безценен. Laughing Ния колкото и да му е ядосана, тя си го обича. В първия епизод нали показаха как гледа техни щастливи снимки, така че няма да се учудя да заработят заедно. Куката ще вземе да завърти някоя любов с Янчето, да я усмири малко, че нещо много се развихри с тия въпроси. Mr. Green

# 291
Ния и Иво се вечно влюбени, та Ния няма да го прецака предполагам, защото го обича лудо. Той обаче нея повече. Peace

# 292
Аз съм изпуснала в миналия сезон, или по-скоро не си спомням - Иво наистина ли обича Ния, за нея помня, че го обичаше, но от неговото отношение нямам спомен.
Мариан Вълев и той е много добър актьор, не мога да разбера напълнял ли е или от брадата изглежда така.  Mr. Green
Психоложката го ядоса с неговия Бог. Ще е интересно.  Joy

# 293
Напълнял е.
Очаквам любов между Куката и психоложката. Не ме кефи тя. Peace

# 294
  • Враца
ооо, любов, колко бозаво,
очаквах някаква психария..

# 295
Като роля ми харесва как са я вмъкнали, но самата актриса ми се струва много невзрачна. Ако бяха избрали някоя силиконова кукла (не буквално от бг миските), по-скоро някоя с по-атрактивна визия, щеше да ми се струва по-ефектно.  Joy
Много ми е любопитен края, защото Захари Бахаров спомена, че ще е интересен и неочакван.

# 296
Неочаквано ще е ако вдигнат сватба с Ния, Гацов кум и тя самата главен шеф на нашите вк. и на Иво!

# 297
Представяш ли си? Да гледаме някоя мафиотска сватба стил "Жоро Илиев" и да има и чалга певици.  Joy

# 298
  • ES
Като роля ми харесва как са я вмъкнали, но самата актриса ми се струва много невзрачна. Ако бяха избрали някоя силиконова кукла (не буквално от бг миските), по-скоро някоя с по-атрактивна визия, щеше да ми се струва по-ефектно.  Joy
Много ми е любопитен края, защото Захари Бахаров спомена, че ще е интересен и неочакван.
Цеци Красимирова, например

# 299
  • Враца
Тя спомена , че е наблегнала стриктно на обучението си , не на визията.
За това е толкова добра  като психолог, но пък невзрачна.
Такава е идеята според мен.

Общи условия

Активация на акаунт