"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 640
  • 808
  •   1
Отговори
# 375
А бе, първата работа, Бахаров такива кинти смъква от тая лотария сигурно, иначе за какво да си продава лицето за тази глупост. На мен също не ми харесва, че се занимава с това, добър актьор е, снима, играе в театъра доста, но явно не му е достатъчно.

Мен пък Куката/Мариан Вълев никога не ми е харесвал, грозен, по-скоро мърляв един такъв, фъфлещ и неприятен.

# 376
  • в 1001-та нощ
А бе, първата работа, Бахаров такива кинти смъква от тая лотария сигурно, иначе за какво да си продава лицето за тази глупост. На мен също не ми харесва, че се занимава с това, добър актьор е, снима, играе в театъра доста, но явно не му е достатъчно.

Мен пък Куката/Мариан Вълев никога не ми е харесвал, грозен, по-скоро мърляв един такъв, фъфлещ и неприятен.

+ 1 за двамата  Mr. Green

А Бахаров в предаването - все имам чувството, че като покани някой на сцената и ще го застреля рязко  Mr. Green Абс. неприятно дразнещ ми е, за разлика от филма  Peace

# 377
Бахаров ми е симпатичен, а ролята си играе убийствено добре. Той прави сериала  Laughing

Между другото, за мен до този момент е най-слабият сезон. Скучно ми е и все съм в очакване на действие. Заспала работа.

# 378
Един познат каза "Бях при Иво в Лотарията" - докато схвана за какво говори Simple Smile Но явно хората го приемат не като Захари, водещ предаването, а "Иво", водещ предаването Simple Smile Вече се е сраснал с този образ и наистина много добре му се получава.

Аз другите сезони не ги следих с чак такова нетърпение, но сега си чакам неделята с интерес определено.

# 379
Ааааа, за мен е Лобода  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Искам при Лобода в лотарията  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 380
  • Norge
Хмдаааааа...Толкова бях вдъхновена, че на третия епизод ще бъда в София и ще го гледам в реално време, за първи път откак изобщо го има сериала.
Оказа се ужасно изживяване. Аз вкъщи телевизия не гледам изобщо и нямам представа от рекламите, или съм забравила за тях през годините. Ами кошмар!  Sick През четвърт час, по 5-6 минути!  #2gunfire Изгледах всичко, но бях на границата да се откажа. Сега, вече обратно вкъщи, ще го видя отново, за да почувствам епизода както подобава.

„Гадостите“ не са ми много, мисля, че нещата са долу-горе балансирани.
Бахаров!  Heart Eyes
Кръстанов продължава да ми харесва.  bouquet
Мартин...  Confused
Впрочем, у него особено ми се набива в очи едно, според мен, необяснимо отношение към психоложката. Не мога по никакъв начин да свържа тази му арогантност, грубост и неглижиране спрямо нея, с иначе милозливия, човечен и справедлив Мартин от предните сезони. Дори една свързваща нишка не намирам. Греша ли някъде?  newsm78

# 381
Впрочем, у него особено ми се набива в очи едно, според мен, необяснимо отношение към психоложката. Не мога по никакъв начин да свържа тази му арогантност, грубост и неглижиране спрямо нея, с иначе милозливия, човечен и справедлив Мартин от предните сезони. Дори една свързваща нишка не намирам. Греша ли някъде?  newsm78

Ще се залюбва с нея, затова според мен.

# 382
Откакто стана шеф и му порасна работата  Laughing
Но да, такова държание към жена не се е случвало в никой от предните сезони. Добричкият Марти нещо се е променил, без да ни покажат причините за промяната. Евентуално страх от обвързване или да не хареса някоя мома, предвид че предните две бяха убити  newsm78
Психоложката ми е шантава с това поведение, та любовна интрига се съмнявам да има, предвид че след има няма 10 серии свършва сериала.

# 383
  • На земята, която е всъщност звезда.
Според мен поведението му е резултат от несигурност на новата ръководна позиция и така иска да се докаже пред колегите си.

# 384

Ще се залюбва с нея, затова според мен.

И според мене е така.
Нелка, не си нарушавай правилата. ТВ може да се прекръсти на РЕКЛАМИ. Wink

# 385
  • ES
А аз що си мисля, че психологията ще се залюби с Куката?
А Ерол и Ния, как мислите ще им се развият отношенията?

# 386
  • Norge
Да, Алис  Heart Eyes, очевидно е така за рекламите и ТВ  Confused
Просто се случи да съм в София по това време и се радвах с едно усещане, донякъде напомнящо на среща с жив човек. Ех, объркала съм се  Rolling Eyes
А вкъщи наистина не знам как се пуска телевизорът и не смятам да се уча.
Миналата година по това време ми се наложи, заради Евровизията. Е тя беше дълга и епична борба  Joy

Момичета, благодаря за всички отговори, много ми е интересно да чета  bouquet

# 387
Ми аз виждам някакви погледи, тенденциозно отношение, "стоене до късно в офиса"... относно Мартин и психоложката. Виж, с Куката би била може би по-интересна линия, но аз поне не съм видяла нищо в тази посока. Нито в посока на Ерол и Ния.
Но Ерол ме кефи - повече от Мартин като ченге под прикритие.

# 388
Куката кърти  Joy
"Да те призова за кафе"

# 389
Куката кърти  Joy
"Да те призова за кафе"
Направо! Голям пич! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт