"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 745
  • 808
  •   1
Отговори
# 90
За Ерол имах подозрения . Радвам се ,че той ще е в 5 сезон много го харесвам.Сериала има нужда от нови лица

# 91
Много силна серия! Хареса ми!
Ерол  Heart Eyes

# 92
И сега какво- Попов и Куката съквартиранти в централния софийски??  Crazy
Много ми хареса серията, но се разсеях точно в този момент-  Ния май не стана наркоманка? 

# 93
И на мен ми хареса  Peace И за Бойко много се радвам  Heart Eyes
Него трябва да сгаджосат с Ния, не Мартин Simple Smile

Ния не се набоде, нали?

Лилия Маравиля е много красива жена!!!

# 94

Драматичен момент: Иво пред двете чаши с уиски и изведнъж... банер с реклама за бои, лакове и мазилки ooooh!

Веднъж изкараха банер с реклама на кисело мляко... паснаха си точно ВЪРХУ българските субтитри на турските реплики   #2gunfire

# 95
Силен финал. Има материал за още един сезон.
Погледа на Ерол накрая все едно казваше "не очаквахте мен, нали... хахаха". Simple Smile

# 96
Лилия Маравиля е много красива жена!!!
Много! Разкошна е просто!  Heart Eyes Толкова естествена и лъчезарна, и с такава красива коса!

С Дани/Ерол ще чакам с нетърпение нов сезон! Heart Eyes

# 97
Ния се набоде, така мисля. Като дадоха кадър с ваденето на иглата имаше топче- белег от убождането.

# 98
Попов очевидно напуска "фронтовата" линия в сериала, но явно ще остане ментор на Мартин. Някак не се изненадах, че се отрече от показанията си и направи пълни самопризнания. Не знам само дали е наясно, че заради него могат да съдят Мартин за лъжесвидетелство. Защото освен предварителните си показания, Марто даде и официални лъже-показания в съда. Яко е загазил, но явно за сценаристите това са незначителни подробности.

Ерол...
От километри му личи, че е добро момче, но щом казват, че са го "прикрили", ОК - вярваме им  Grinning.
Дано да е малко по-разчупен от Марто.

Не успях да разбера Ния забоде ли онази игла в крайна сметка или не?
Ако все пак са решили да я върнат към хероина, явно че в следващия сезон Марто ще е сериозно зает със задачата да я спасява Grinning

# 99
След като пропуснах няколко епизода, изгледах 11 и 12. Михаил Билалов изигра брилянтно ролята си! Страхотен от началото до края! Очаквах точно това от Попов - да каже истината, каквото и да му струва. Хубав финал на иначе слабия сезон.

# 100
И сега какво- Попов и Куката съквартиранти в централния софийски??  Crazy

Grinning
За Куката виждам два варианта - или ще организира бягство (може да се измъкне и с Попов Wink), или ще стане образцов затворник и проповедник. Да си призная и в двата варианта ще е атрактивен  Peace Надявам се да не изчезне съвсем от сериала, а да го дават в отделни епизоди - колкото да знаем, че е жив и здрав, пък макар и на топло Grinning.

# 101
Ааа няма да бяга Попов, сигурна съм.
Куката също, ще проповядва!

# 102
  • Испания
Ния не се набоде, според мен. Имаше точка, вероятно, отпреди.

Днес Мариан каза при Карбовски, че отпреди 2 сезона моли да се прекрати участието му в сериала, но другите все не искали. И пак да повторя: в крайна сметка поиска прошка от зрителите за разочарованието.

Серията като цяло, ама много като цяло, ми хареса. Сцената в хангара, за мен, беше напълно нелепа.

# 103
Ния не се набоде, според мен. Имаше точка, вероятно, отпреди.

Така е. Освен това спринцовката беше още пълна, когато си я махна от ръката.

# 104
Какво е правила Лилия Маравиля в тази серия, че не гледах?

Общи условия

Активация на акаунт