"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 571
  • 808
  •   1
Отговори
# 240
  • в 1001-та нощ
Куката май уби от турското семейство мафиоти (един или двамата сина), нали бяха убили семейството му. И за мен беше трудно да си спомня много неща Sad

# 241
Куката уби сина на Фатикх.

# 242
  • в 1001-та нощ
Големия, нали? Фатих имаше 2 сина, малкия (игра го Явор Бахаров) умря май накрая на летището, ама не си спомням вече ...

# 243
  • ES
Малкият го убиха до самолета, не беше летище. А големият в предния сезон го убиха при една разпра, за да го отмъсти малкия брат уби семейството на Куката в Барселона.

# 244
  • в 1001-та нощ
О, да .... така беше Simple Smile Ами да бяха пуснали повторение на последния сезон или въвеждаща мини серия Simple Smile

# 245
Фарук май се казваше.

# 246
  • София
Хареса ми серията. Мартин май вече не рецитира така както преди  Laughing  Въобще добра игра на всички, според мен.
Дали да не помолим модератор да промени заглавието на темата? Да пише, че става въпрос и за пети сезон  newsm78

# 247
Здрастииииии.  Joy
Много ме накефи епизода, лекичък беше и съобразен с това, че хората са позабравили 4ти сезон, даваха бая глупости. Примерно Ерол как си ляга с патлака и гледа тавана, или как спи в колата. Започна с екшън-сцена, не беше зле. Емил Каменов ми беше много смешен като охрана на Иво, как па една дума не му турнаха ей така за цвят.  Joy
Хареса ми и как свърши. Всъщност яд ме е, че Джаро го утрепаха, защото обожавам актьорската игра на Билалов, мнооооо' е добър.  Sunglasses

# 248
Дааа, и в текста ми се стори, че чух: "Куката, Куката..."   Joy

Ама той е специален и си има песен!  Laughing
Когато излезе звучеше от всяко едно кафе, чак писваше.  Whistling
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 20:36 от Desert Tulip

# 249
Мда, липсва ми Михаил Билалов. Невероятен актьор, с голяма харизма! Много екшън в този епизод и като че ли се бях подготвила за повече гледане, очаквах нещо повече като завръзка, интрига, нещо, което да ме кара да чакам с нетърпение следващата серия. Спомням си колко интересна беше първата серия от първи сезон! Миналия сезон почти не го гледах. Дано този сезон е по-добър.

# 250
Емил Каменов ми беше много смешен като охрана на Иво, как па една дума не му турнаха ей така за цвят.  Joy
Хаха, и аз очаквах да каже нещо.  Laughing
Аз се впечатлих как Куката в затвора четеше "Да убиеш присмехулник". Mr. Green

# 251
Дааа, и в текста ми се стори, че чух: "Куката, Куката..."   Joy

Ама той е специален и си има песен!  Laughing
Когато излезе звучеше от всяко едно кафе, чак писваше.  Whistling
Скрит текст:
Не бях я чувала  Joy

# 252
Слабо начало, но в сравнение с предния сезон е направо връх. Тук поне има някаква последователност. Самата идея да загатнат, че ще умре Мартин е всъщност добра. Лошото е, че ми се губи голямата интрига. Какво точно трябва да очаквам, че ще стане? Липсва големия конфликт, като онзи между Попов и Джаро от първи сезон.

Защо не разкараха тоя противен човек Мариан Вълев? Абсолютно безцелен образ, на който се кефят латентни гаменчета.

Ако върнат Джаро, това ще е голям гаф и на ръба на сапунерката. Предполагам е партенка, за да има поне някаква кука за втори епизод.

И най-голямата дупка - ужасно позициониране на Спетема. Другите реклами бяха по-небрежни, но Спетемата остави много лош вкус. Направо съм изумен, че там някъде има хора, които са одобрили такава реклама и най-вероятно се кефят.

Добри думи за визията и приличен екшън (с много фантасмагория, но за жанра става). Също е добре, че вкараха красива жена при полицаите. Бях решил, че Митовски не обича да има красиви и умни жени във филмите му.

Не вярвам да се развие добре в следващите епизоди, но искрено се надявам да заличат поне отвратителното усещане от четвърти сезон.

Първите два сезона си остават най-доброто правено в българските сериали от последните години.

# 253
И аз се кефя на Куката, хихи... (актьорът обаче ужасно е надебелял, Владо -също, защо не се поддържат тия хора, нито е визия, нито е здравословно  Confused   )
Иначе установих, че съм забравила ВСИЧКО от предните епизоди. Като почнаха началните кадри, където припомнят, какво е станало, все едно че друг филм даваха.  Crazy

# 254
  • ES
Критикар, ти и тук ли цъфна кат' налъм да ръсиш дълбокомислени критики...

Общи условия

Активация на акаунт