"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 563
  • 808
  •   1
Отговори
# 255
Обичам Куката! Heart Eyes
Джаро няма да го върнат почти 100% съм сигурна.
Мартин няма да умре, точно защото показаха как Ерол го застрелва.
Ерол- играта на младия актьор  Heart Eyes
Много ми хареса първи епизод, дано продължи така.

# 256
  • Norge
Мда, липсва ми Михаил Билалов. ... Спомням си колко интересна беше първата серия от първи сезон! .......
Ех, няма как да не се съглася. А и не само първи епизод. Как само затапиха входа на полицията и питаха за Петрич...не бе, не Петрич, Петърч, Петърч!  Sunglasses
И въпреки това гледам с удоволствие.  Heart Eyes

Merelenda , и аз не бях чувала “песента“, така и не успях да я чуя.... Confused
 Но благодарност на Desert Tulip за помощта.  Hug

# 257
  • Варна
Критикар, ти и тук ли цъфна кат' налъм да ръсиш дълбокомислени критики...
Хахаха, ами оправдава си НИК-а човека... Иначе са Спетемата и аз съм съгласна. Много недодялано...

# 258
Пука им на спетематa, дали реклмата е станала успешна. Сега десетокласниците като бягат от час и сядат в кафето, ще се правят на Иво Андонов и ще има да поръчват спетема, ехееее. Ще останат под пари.  Mr. Green
Критикар кефи, то не може само да се прехласваме. И аз обичам да има малко хейт.  Joy

# 259
  • Бургас
Хареса ми епизода!
Чакам с нетърпение другият.
Куката ме кефи на макс с тази негова песен  Joy

Няма ли да се пусне  нова тема за сезона?  newsm78

# 260
И аз се кефя на Куката, хихи... (актьорът обаче ужасно е надебелял, Владо -също, защо не се поддържат тия хора, нито е визия, нито е здравословно  Confused   )
Иначе установих, че съм забравила ВСИЧКО от предните епизоди. Като почнаха началните кадри, където припомнят, какво е станало, все едно че друг филм даваха.  Crazy

В предаването преди началото на сериала сценаристите споделиха, че това е било нарочно. Дори Владо Пенев коментира, че му е било доста лесно да качи 25 кг., отколкото сега да ги сваля. Така че напълняването не е заради неподдържане Simple Smile

Серията ми хареса. Вълев и Бахаров имат страхотна връзка, много добре им се получават сцените заедно. Това "обаждане" на Джаро накрая наистина се надявам да не означава, че Джаро е жив. Колкото и да харесва Михаил Билалов и образа му, просто сериалът ще се превърне в сапунка.

# 261
  • Бургас
Косъмчето липсва много  Sad Cry

# 262
  • София
Според мен "обаждането" от Джаро е вид запис насочващ я към сметка/наследство - с пари. Не мисля,че има как да е жив и да и е написал преди време телефонен номер на снимка и кротко да седи и да си чака тя да го потърси / когато тя е заплашвана , тормозена и тн/ ако не греша Джаро преди я наблюдаваше и следеше за безопасността и. Куката ми се струва многоо нисък , а Иво отслабнал и каточели не мога да го гледам въобще с положителност след тази пуста национална лотария , а ми беше любимец преди ,жалко. Можеше е по - силна да бъде първа серия

# 263
  • София
Ния ще поеме бащиния бизнес, четох в някакъв анонс.

# 264
Ще гледаме мафиотка, значи, а?   Mr. Green

# 265
  • Norge
Дааа...По някое време бях попаднала някъде на въпросната лотария. Съвсем съзнателно избягах от клипа когато видях кой е водещ. Не исках да развалям впечатленията си от онова, което е градено тук в сериала.
Кевин Спейси неслучайно казва, че не иска публиката да знае много за него, защото колкото по-малко знае, толкова повече ще вярва на ролите, които той създава.

# 266
  • Враца
Бойко Кръстанов ме впечатли с актьорската си игра.  Heart Eyes

# 267
  • София
Бойко Кръстанов ме впечатли с актьорската си игра.  Heart Eyes
Айде и аз да се включа. Липсваше ми "Под прикритие" - чак като започнах да гледам новия епизод, го осъзнах. Grinning

А Бойко Кръстанов в "Стъклен дом" не ме трогна кой знае колко, но тук определено изпъква. Иначе в театъра е страхотен. Wink

# 268
  • Бургас
Само на мен не ми харесва явно.
Още  в ,,Стъклен дом,, не го харесах.

# 269
  • Враца
Там някак беше още дете, нешлифован, неуверен, а сега излъчва мъжественост, сигурност, влязъл е в роля един вид.
Там си беше дечко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт