"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 572
  • 808
  •   1
Отговори
# 300
Да, мисля, че накрая все пак ще изкопчи самопризнание от Куката.   Sunglasses
Цеци Красимирова не е лоша, или оная Теди Велинова и тя има подобно излъчване. Хахах, "палавата психоложка". Joy

# 301
  • Norge
Абе на седмото небе съм!  Hug
Харесвам!
Дори вече започвам да си мисля с отчаяние как след края няма да има нищо повече  Cry

Иййййй, ама в началото Куката как се обиди на Иво. Дето искал да му каже, че не разбирал от наркотици, така ли!  Sunglasses
---

Аз съм малко на опашката, но то е, защото гледам на запис. Blush

# 302
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не видях дали вече сте споменали, че Бойко Кръстанов е "тренирал" последните две години като полицай в ирландски сериал. Ето тук можете да го видите на 0:33:

https://www.youtube.com/watch?v=1UGSVG_-d7o

и тук  Laughing:

http://www.tv3.ie/shows/redrock/article/1.65.1247.1270/155365/Of … cer-Adrijan-Kosos

# 303
  • София
На мен не ми е невзрачна Яна (психоложката), а и аз харесвам Силвия Петкова (актрисата, която я играе). Wink
А голямата любов не е задължително да прерасне в партньорство, особено когато говорим за мафиоти и особено когато единият (Ния) се чувства наранен. Тъкмо напротив - по-интересно е в началото поне да са един срещу друг, въпреки че се обичат. Rolling Eyes

# 304
Въобще не е невзрачна психоложката, има перфектно нацистко излъчване, въздействаща е и уникална по своему Simple Smile)
Предложенията за някоя силиконова кукла намирам за тотално неадекватни и сериалът съвсем би олекнал.
Мен ме дразни, че в някои сцени Куката и Иво малко преиграват. Голямо напъване да произведат лафове като от миналите сезони. Стои изкуствено. Както и поведението на Близнака. Карат я по старите шаблони от страх да не разочароват феновете, но си личи.

# 305
  • София
Съгласна за Близнака - досега абсолютно нищо не върши, само се мъчи с някакви глупави лафове и намесвания. Rolling Eyes Иначе майтапите между Иво и Куката все още се получават и аз все още се смея. hahaha hahaha

# 306
Има и друг неочакван финал-Ивака ченге от първата минута на сериала. Mr. Green
Мен ме кефят лафовете между Куката и Иво.
Няма да има партньорство между влюбените гълъбчета дълго време.

# 307
  • София
Режисьора каза в едно интервю, че още в първата серия щял да умре един от главните герои. Аз ли нещо пропуснах  newsm78

# 308
Ми да Ерол застреля Мартин в първите минути на първа серия. Peace

# 309
  • Norge
Вселена, благодарност.  Simple Smile (Не знаех.)

Също харесвам избора на артистка за ролята на психоложката. Харесва ми такава, каквато е. Назначаването Rolling Eyes на “артистка“, чиято визитка е нещо полуголо и пластмасово, би запратило сериала в съвсем друга ниша.

# 310
  • На земята, която е всъщност звезда.
Срещата с италианците беше в Дома на виното, който е в най- старата винарска изба в София:

http://winetours.bg/item/%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2% … 0%BE%D1%82%D0%BE/

Според мен актрисата, играеща психоложката Яна щеше да е по- добрият избор за дъщерята на Джаро. Сегашната Ния никак не ми е убедителна, още от предишния сезон.

# 311
  • в 1001-та нощ
Прекалено ми дойде насилието и мъченията в последната серия, отвратително.

Гнусен ми е Куката - мазен, тлъст, нечистоплътен. Никога не е бил корица на списание, но имаше чар, който сега е отишъл на кино.

Бойко Кръстанов, като типаж не ме кефи, хич - нито в Стъклен дом, нито тук, момченце ми е ....

Интересно ми е около Ния как ще се извърти ситуацията. Тя не се интересува от бизнес с Иво или от мръсни игри. Иска парите само. Но явно няма да ги получи без да се изцапа.

Хареса ми, че имаше заиграване между Куката и психоложката, дано има нещо там Simple Smile

# 312
  • София
Срещата с италианците беше в Дома на виното, който е в най- старата винарска изба в София:

http://winetours.bg/item/%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2% … 0%BE%D1%82%D0%BE/

Уоу, отвън си беше едно към едно Евксиноград. Shocked hahaha hahaha

Готин момент в аптеката между Куката и Яна - той беше супер, супер естествен и непринуден Flutter

# 313
  • София
На мен ми е доста любопитно това което показаха в началото на първия епизод дали напълно отговаря на истината. Когато Ерол застреля Мартин. Защо се стига до там, дали е постановка, а ако е такава пък ще е банално. Не знам много ми е странно.
Хъх  newsm78

# 314
Аз не вярвам, че е постановка. Смятам, че Мартин наистина ще бъде застрелян.

Общи условия

Активация на акаунт