"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 572
  • 808
  •   1
Отговори
# 345
За 5 години толкова реклами не е имало. Една, максимум 2 реклами. Какво става днес... рекламите се леят по БНТ  Rolling Eyes

# 346
Имали са проблем с пускането на серията и импровизираха с реклами. Често се случва.  Peace

# 347
  • в 1001-та нощ
Добре, че Куката се е обръснал най-накрая  Twisted Evil

# 348
  • КиТ
Ми да чак пък толкова не сме чакали сякаш  newsm78

# 349
Оффффф беееееееее, моят на последната реклама пусна "Лудогорец" - "Ботев Плд" и обърна на финалните надписи. Каква беше последната сцена?

# 350
  • София
За 5 години толкова реклами не е имало. Една, максимум 2 реклами. Какво става днес... рекламите се леят по БНТ  Rolling Eyes
Ужас, направо лошо ми стана - и преди, и по време на серията реклами. ooooh! ooooh! ooooh!

Супер епизод, иначе. Heart Eyes Heart Eyes Ния и Иво ще работят заедно, обаче са го измислили добре с това 50/50. Верно си е "да живее кучката". Grinning Иначе леееко има нотка, че може между Ерол и Ния да стане нещо. Whistling
А предполагам, че Яна ще загрее - грижовно сгънатата бяла риза, неработещото радио, дискът накрая... Ще навърже нещата и ще се върне, за да спаси Попов. Wink

Змимка, Попов си реже вените със счупения диск. Wink

# 351
Змимка, Попов си реже вените със счупения диск. Wink
На Джаро музиката  Laughing

# 352
Само на мен ли ми се струва, че в новия сезон има мноооого повече "гадости", отколкото преди? Постоянно хвърчат мозъци и се лее кръв с бидони, яко мъчения.
Иначе, това е един от най-хубавите ни сериали и го гледам с удоволствие (и затворени очи на моменти де), дори и дървеното човече Мартин вече никак не ми пречи. Много харесвам ролите на Силвия Петкова и на Бойко Кръстанов (това момче играе чудесно, гледала съм го и в театъра, а в интервюта адски ме дразни, не знам що).

# 353
  • София
Бона, напълно ни се припокриват мненията за Силвия Петкова. За Бойко съм пристрастна - много добър актьор, макар и все още млад. Готин е и като човек, само това ще кажа. Grinning

Иначе си права и за "гадостите" - някак по-образни ми идват на моменти. Rolling Eyes Харесва ми и тая вътрешна "война" един вид между Ерол и Рони. Peace

# 354
В предишните сезони имаше също много гадости, сега даже ми се струват по- малко.

# 355
  • София
Много моля някой да ми припомни с 2 изречения как завърши предишния сезон, че нищо не си спомням, кой е умрял, застрелян и прочие, какво е станало с дъщерята на Попов, защо той е в затвора? И жена му къде е, какво стана с нея?

# 356
  • в 1001-та нощ
Джаро поръча дъщерята на Попов, после той го застреля и затова е в затвора. За съпругата - май си намери друг.

# 357
  • София
Джаро поръча дъщерята на Попов, после той го застреля и затова е в затвора. За съпругата - май си намери друг.
Благодаря сърдечно! Ох нищо не мога да си спомня, трябва да правят малко ретроспекция, как така две години липса и хоп.... Много тъпо БНТ. Ама потекоха реклами, а в първа серия бяха по минутка.

# 358
  • София
Благодаря сърдечно! Ох нищо не мога да си спомня, трябва да правят малко ретроспекция, как така две години липса и хоп.... Много тъпо БНТ.
Направиха ретроспекция преди първата серия - около 3-4 минути беше, може и малко повече. Wink Достатъчна беше, за да си припомня, че и аз бях забравила. Grinning

# 359
  • София
Благодаря сърдечно! Ох нищо не мога да си спомня, трябва да правят малко ретроспекция, как така две години липса и хоп.... Много тъпо БНТ.
Направиха ретроспекция преди първата серия - около 3-4 минути беше, може и малко повече. Wink Достатъчна беше, за да си припомня, че и аз бях забравила. Grinning
Да бе, страшно - 3 минути, така ли се рекламира филм? Явно съм изпуснала и ретроспекцията.

Общи условия

Активация на акаунт