"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 726
  • 808
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
Финалът ми хареса - черешката на серията Simple Smile Дано се установи скоро, а не в няколко серии, че е получил свръх доза от ризата, която си е взел при обиска  Mr. Green

# 451
  • София
Много слаба и скучна серия.

# 452
Този епизод си беше чист пълнеж, ама нищо. Дано се пораздвижат нататък.

# 453
Готин финал, но очаквах повече.

# 454
Кой колабира в дискотеката накрая? В болница съм с децата и гледам от тук, от там....Като се приберем в понеделник ще изгледам епизодите, които 'гледах' тук, но ми е интересно - видях самото колабиране, но не видях кой е...

# 455
  • Варна
Кой колабира в дискотеката накрая? В болница съм с децата и гледам от тук, от там....Като се приберем в понеделник ще изгледам епизодите, които 'гледах' тук, но ми е интересно - видях самото колабиране, но не видях кой е...
Полицая Тодоров. Облечен е с ризата, дето си я гепа от склада - напоена с наркотик...

# 456
Уфффф този Мартин ...много е тъп. Как издъни Ерол?! Не е истина.

# 457
И аз това се ядосвам, ужасно е прост, а на всичко отгоре и наивен.

# 458
Аххх, този Мартин изтрещя повече и от Попов, когато гонеше Джаро. Пълно луд е...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 459
  • София
Уфффф този Мартин ...много е тъп. Как издъни Ерол?! Не е истина.
Просто вече е толкова вглъбен в това да хване Иво, че не мисли за нищо друго. Crossing Arms

Иии, очаквах, но наистина страхотно е излязла сцената с политането на синия микробус над Витиня. Peace

# 460
БНТ сътвориха поредната свинщина. Спряха сериала, за да пуснат реклами и след това пуснаха финалните надписи. Евала, професионалисти! Реклами преди надписите си е ниво.

# 461
  • Бургас
Аз пак гледах само края на серията  Embarassed
Забравих за филма.
Но този Мартин,кофти постъпи с тази акция....

# 462
Не може да е толкова обсебен. Това не  е професионално, а не е и колегиално. Решава чужди съдби без да има капацитет за това.

# 463
  • sofia
БНТ сътвориха поредната свинщина. Спряха сериала, за да пуснат реклами и след това пуснаха финалните надписи. Евала, професионалисти! Реклами преди надписите си е ниво.
#2gunfire

# 464
  • София
Интересно ми е как точно оцелява от такова падне Ерол.
А Мартин е супер тъпо парче!

Общи условия

Активация на акаунт