Перник-25

• 145 281
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, мами ! Имам въпрос относно фирми за PVC  дограма, откъде сте си поръчвали , доволни сте от качеството, цената и т.н. ? Спряли сме се на няколко фирми - Ролпласт, Кики МД и Тера пласт ! Изкажете мнения ! Благодаря предварително !

# 586
  • Перник
Не мога да дам мнение за изброените от теб, melani87, но мога да кажа от коя фирма не съм възхитена. Дограмата на новата ни къща е от Валда. Досега идваха около 5 пъти, утре ги чакаме отново да отстраняват дефекти. Не са фрапиращи, но все пак- отлепени уплътнения, срязани такива, един механизъм даде дефект...

# 587
  • Перник
Нашата дограма е от едно момче,т.е той си е мъж де ама така се изразих Ивайло,има цех над полицията.Той ни прави дограмата и вратите в къщи кафяви,а на село бели е много сме доволни. Много бързо и качествено.

# 588
Molq vi da mi preporychate pediatyr,pri kogoto da zapisha bebko jivot i zdrave,kato se rodi?

# 589
Molq vi da mi preporychate pediatyr,pri kogoto da zapisha bebko jivot i zdrave,kato se rodi?
Пиши в кой район те устройва?

# 590
  • Перник

И по възможност на кирилица  Peace

# 591
  • от Луната
Здравейте, мами ! Имам въпрос относно фирми за PVC  дограма, откъде сте си поръчвали , доволни сте от качеството, цената и т.н. ? Спряли сме се на няколко фирми - Ролпласт, Кики МД и Тера пласт ! Изкажете мнения ! Благодаря предварително !
Аз съм много доволна от Тера пласт. Като цена с Кики МД дадоха почти еднакви оферти. Първото впечатление от Тера беше много добро. От всички фирми само те дадоха професионално направена с програма оферта, всички други си драскаха ръчно на листчета. Сестра ми има интериорни врати от тях слагани преди 4-5 г някъде и след като издържаха на терора на малката племенница и нищо им няма значи са супер качествени. Ние сменявахме миналата година лятото и още не мога да дам конкретен отзив. Те и от там казаха, че трябва да минат поне 2-3 сезона, за да се напасне дограмата и ако през това време се появи проблем идват и си регулират безплатно. Дограмата ни е немска, цветна, 5 камерна с К-стъкло и доста голяма и беше под 1000 лв  Mr. Green. За сравнение друга известна фирма само, че с български профил ни даде цена над 1200 лв  Mr. Green

# 592

И по възможност на кирилица  Peace
Извинявам се. Попринцип живея в Мошино,но и да не е в района няма проблем. Важно е да е компетентен ,отзивчив . Благодаря.

# 593
Здравейте,мами  Grinning Току що се регистрирах,но отдавна ви чета.Термина ми е в средата на май 2016 г. Мненията за АГ Перник са сравнително старички,но последните,които са писани,ме обнадеждиха малко.Има ли по-скорощни мнения за там?Аз все още нямам гинеколог в Перник,но от вашите мнения- д-р Лазов ще търся!Благодаря! Hug

# 594
  • от Луната
Габриела, можеш да прочетеш на зад за педиатрите. От всеки има доволни и недоволни. Аз лично от моя съм доволна, защото не изписва АБ без причина, а когато се е наложило и направление не е отказал. Има какво да се желае, но в  общи линии съм доволна доста. Вдига си и телефона, когато се е налагало да звъня. Д-р Дойчинов в болницата му е кабинета.
Радост, добре дошла. Лазов не работи по ЗК, но той е шеф на родилно и е добре той да те следи. Лично мое мнение е, че е най-добре да те изражда този, който ти следи бременността.

# 595
  • София
Момичета, моля за актуална информация за маршрутките от София до с. Дивотино  Praynig
Дали  все още пътуват на всеки кръгъл час от МС Сливница? Благодаря  Hug

# 596
  • София
Къде в Перник има магазини Тео? /ако може да споделите адреси/

# 597
Къде в Перник има магазини Тео? /ако може да споделите адреси/
Перник център ул."Търговска", Изток ул."Л.проспект"- до пощата и "Бл.Гебрев"- при канала.

# 598
  • София
благодаря  Hug

# 599
  • от Луната
В центъра са 4. @ на Търговска, на Синди отстрани и на моста при гимназията

Общи условия

Активация на акаунт