Перник-25

• 145 284
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
Здравейте.
Бихте ли ми препоръчали салон за красота в Перник Simple Smile
Независимо в кой квартал- добри козм.процедури, фризьор и маникюр. Ако може всичко на едно място. Много Ви благодаря!

# 571
Coiffure Hair-style - напиши това в facebook, аз съм много доволна bouquet

# 572
Привет, за първи път бях на Сурва.Много ми хареса и искам пак. Simple Smile Днес в София една жена ме обиди затова, че съм от Перник. Shocked Отскоро съм тук, но виждам голяма вражда между двата града.Аз съм ЗА Перник.Не й останах длъжна де. Търся си и аз козметик в Перник около центъра.Ходих във Вивелт за маникюр и козметик, ефекта бе че едва не ми падна кожата и сега ми се бели.В същия ден пък бях цял ден червена. Sunglasses Определено не беше добра....И така.

# 573
Здравейте момичета!

Често ви чета, винаги има полезно инфо за нашия град тук Peace
По този повод, трябваше ми фирма за щори, препоръки намерих, естествено, тук. Става дума за магазинчето срещу полицията, в безистена. Отидох там и останах много доволна като разбрах, че имат в наличност всичко, което ми трябваше Peace Беше и собственичката, разбрахме се да дойде на място и да си вземе мерки лично. Беше заета същия ден и на другия също, та остана за вчера (петък). Останах удома, стана 2 следобяда, тя нито се обади, нито нищо..звъннах да попитам дали не ме е забравила (случва се), тя много любено каза, че щяла да мине след края на работния ден..след 18..ок.Стана след 18, след 19, след 20..ние все така удома, чакащи дамата да дойде или...поне да звънне и да каже да не я чакаме, че няма да може...уви! Дори не благоволи да се обади! Изгубих си целия ден, стоейки удома, вечерта бяхме поканени на гости, отмених го, за да съм на разположение, и какво??? Елементарно човешко отношение да звънне и да каже: не ме чакайте.

Таа...така...очевидно щорите ни няма да са от този магазин...ще търся пак..да не споменавам, че за тези два работни дни, в които тя беше заета, можех да съм намерила поне друг магазин..но както и да е...

Иначе още един глас за магазин Стронг Hug Купихме паркет за две стаи от там, сега имаме още една стая и коридор, естествено пак от там Peace Много богат избор, прилични цени, а дамата е супер навътре в нещата. Тук поне уцелихме на търговец Laughing

Е, това е от мен!

Дано не съм ви отегчила много, но исках да споделя опита си, за да имате едно на ум..

Хубав ден Hug

# 574

Те нямат козметик Peace

# 575

Те нямат козметик Peace

Да,но пък за сметка на това маникюристката и фризьора са супер Simple Smile)))

# 576
  • София
Здравейте! Дали в Перник, по конкретно в Изток има частна ясла? А как стои въпроса с държавните? Имате ли отзив за някоя с по малко деца в група?

# 577
  • СОФИЯ
Не знам дали някой се интересува, но само да споделя, че за новата учебна година ПМГ "Христо Смирненски " обябяват прием за пети клас .
http://pmg-pernik.com/

# 578
  • от Луната
Пъпеш, след като сте си взели паркета от магазин Стронг на пазара, проверете и за щори. Нашите са от там и съм много доволна, както от обслужването, така и от качеството на щорите, а още повече от цената  Mr. Green. Между другото дамата в магазина е съфорумка, но не знам дали още пише тук, да си признае ако чете  Mr. Green

# 579
Пъпеш, след като сте си взели паркета от магазин Стронг на пазара, проверете и за щори. Нашите са от там и съм много доволна, както от обслужването, така и от качеството на щорите, а още повече от цената  Mr. Green. Между другото дамата в магазина е съфорумка, но не знам дали още пише тук, да си признае ако чете  Mr. Green

Сетих се да попитам Peace Ще ги поръчаме там следващия път с остатъка от паркета Peace

Въпросната дама от магазинчето при полицията така и не се обади....много е заета явно Simple Smile

# 580
  • от Луната
Аз имах предвид, че дамата от магазин Стронг е съфорумка, не онази от безистена  Mr. Green

# 581
Ето мееее, разбира се че ви следя  Mr. Green

Много се радвам за вашето добро мнение за магазин Стронг и за мен разбира се  Mr. Green, доволна съм когато клиентите ми са доволни!!!!!! Стараем се да предложим голямо разнообразие ламиниран паркет и врати само на доказани производители, и разбира се на добри цени.
А за щорите - не сме се специализирали предлагаме само хоризонтални и вертикални.

И моля обаждайте се като сте от форума - ще се радвам да се запознаем лично /с някои от вас вече се познавам/ и разбира се ще измисля нещо специално за вас  Hug

# 582
Здравейте, мами от Перник!
От известно време гледам разочаровано зад блока и се чудя мога ли нещо да направя и има ли към кого да се обърна, за да оправим детската площадка пред блока? Знаете състоянието на междублоковитв пространства- прастари изпочупени люлки и пързалки, от които са останали само железа. Та има ли някоя по-запозната или пък с идеи да ме посъветва някой ще обърне ли внимание да обновим тези съоръжения?

# 583
И тук ще попитам с надежда да намеря.
Познавате ли някой,който в момента продава кученце Кокер шпаньол? По възможност бебе. Устройваме и в околностите на града, може и София.
Благодаря на отзовалите се.

# 584
Здравейте.
Бихте ли ми препоръчали салон за красота в Перник Simple Smile
Независимо в кой квартал- добри козм.процедури, фризьор и маникюр. Ако може всичко на едно място. Много Ви благодаря!

в кв. Мошино - Белл.Адски съм доволна. И аз съм в града от скоро, ходих и при една в бараките срещу Кауфланд на центъра.. думи нямам за невежество в професията. По скоро там да пийне човек кафе и да хапва бисквитки, както правят от сутрин до вечер, подстригването е на  много ниско ниво. В "БЕЛЛ" съм се подствигвала, както и дъщеря си.Имат козметик и маникюрист.Момичетата до колко ми е известно ходят  доста често на семинари за новостите във фризъорството.

Привет, за първи път бях на Сурва.Много ми хареса и искам пак. Simple Smile Днес в София една жена ме обиди затова, че съм от Перник. Shocked Отскоро съм тук, но виждам голяма вражда между двата града.Аз съм ЗА Перник.Не й останах длъжна де. Търся си и аз козметик в Перник около центъра.Ходих във Вивелт за маникюр и козметик, ефекта бе че едва не ми падна кожата и сега ми се бели.В същия ден пък бях цял ден червена. Sunglasses Определено не беше добра....И така.

ха ха:) да, или вражда, или и аз не знам какво:)Когато се преместихме в Перник преди 2-3 години ..колегите в София ми се смееха и недоумяваха действията ми. След като свикнах с града знам само едно  - адски много ми харесва.  Спокойно е, има вече хубав център,  по евтин е живота и всичко ти е  на една ръка разтояние:)

Общи условия

Активация на акаунт