Бихте ли ми препоръчали салон за красота в Перник

Независимо в кой квартал- добри козм.процедури, фризьор и маникюр. Ако може всичко на едно място. Много Ви благодаря!
Днес в София една жена ме обиди затова, че съм от Перник.
Определено не беше добра....И така. 
Беше и собственичката, разбрахме се да дойде на място и да си вземе мерки лично. Беше заета същия ден и на другия също, та остана за вчера (петък). Останах удома, стана 2 следобяда, тя нито се обади, нито нищо..звъннах да попитам дали не ме е забравила (случва се), тя много любено каза, че щяла да мине след края на работния ден..след 18..ок.Стана след 18, след 19, след 20..ние все така удома, чакащи дамата да дойде или...поне да звънне и да каже да не я чакаме, че няма да може...уви! Дори не благоволи да се обади! Изгубих си целия ден, стоейки удома, вечерта бяхме поканени на гости, отмених го, за да съм на разположение, и какво??? Елементарно човешко отношение да звънне и да каже: не ме чакайте.
Купихме паркет за две стаи от там, сега имаме още една стая и коридор, естествено пак от там
Много богат избор, прилични цени, а дамата е супер навътре в нещата. Тук поне уцелихме на търговец

)))
Ще ги поръчаме там следващия път с остатъка от паркета 

Днес в София една жена ме обиди затова, че съм от Перник.
Определено не беше добра....И така.Препоръчани теми