YUNO Pearls-биха ли ви харесали за подарък?

• 1 335
  • 6
  •   1
Отговори
Моля за вашето мнение.Бихте ли купили за подарък на човек на когото държите и искате да му изкажете уважение.

# 1
На мен лично не, изобщо не харесвам перли  Naughty

# 2
  • Варна
Много бих се зарадвала, ако ми подарят истински перли.

Като по-млада не харесвах перли, но с напредването на старостта и остеопорозата Mr. Green започнах много, много да ги харесвам. Придават несравнима елегантност Heart Eyes

С това бих се накичила с несравнимо удоволствие. Колкото повече, толкова по-добре.

Бих подарила перли, ако съм сигурна, че жената ги обича и ще ги носи с удоволствие.

# 3
  • София
Тази зима, за мой празник дъщеря ми направи първия подарък - гривна от такива перли. Купи го от своите парички и го избра с думите "момичетата обичат перли". Та аз имам симпатии към тези перли.  Simple Smile

Иначе аз обичам перли /на сватбата си бях с перлен комплект/, но сега няма къде да ги нося. Тези гривни /перли със стомана/ са ненатрапчиви и стават и за ежедневно носене. Иначе специално YONO перли ми се виждат среден клас, виждала съм и още по-изящни. Та зависи от човека, дали обича перли. Това не е трудно да се проучи. Ако обича, става Simple Smile Успех и да дано да зарадваш този, за когото са!

# 4
  • София
Харесват ми, особено по-осъвременените модели. Получавала съм такъв подарък и бях много приятно изненадана.

# 5
Благодаря на всички за отговорите.Помогнахте ми много.

# 6
Обожавам перли. На сватбата ми бях с перли. Обичам нежните комплекти Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт