Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 74 от 05.04 до 30.04.2014

• 48 211
  • 496
  •   1
Отговори
# 135
Аз още не мога да си избера чанта. Мнение за тази. Коментарите ги изчетох, но ми се вижда малка и не съвсем това, което искам.

# 136
AniK, Бижу, sasi6, благодаря  Hug
Разбирам го това за животинчето, поради тази причина не мога да се пречупя за рептилните принтове  Twisted Evil ама мисля да я помисля още малко Crazy
Скрит текст:
Ани, колко беше в javari-то?

# 137
  • Sofia
AniK, Бижу, sasi6, благодаря  Hug
Разбирам го това за животинчето, поради тази причина не мога да се пречупя за рептилните принтове  Twisted Evil ама мисля да я помисля още малко Crazy
Скрит текст:
Ани, колко беше в javari-то?

Последно я помня към 230. Обаче последната седмица в Амазон намалят, в javari не помръдват цените. Аз следя 2-3 чанти, така че най-вероятно по-изгодно си я взела  Peace

# 138
  • София
Харесах едни ботуши в склада. Състоянието им според преводача е "стоки са били изпробвани върху но не носят в рамките на продължителен период от време". Не съм взимала досега такива. Някой има ли опит?
Ако е в немския склад ,ще може ли оригинала на немски език, за да ти го преведа?
Това е описанието:
Geringe Abnutzung/ Gebrauchsspuren ( Ware wurde anprobiert aber nicht über einen längeren Zeitraum getragen). Ware hat leichte bis mittlere optische Fehler an der Innenseite. Ware hat kleinere optische Fehler an der Sohle.

# 139
  • на морето

Превода е в общи линии е това: Леки следи от употреба ( Стоката е изпробвана, но не е ползвана по-дълго време. Стоката има леки до средни следи от вътрешната страна и незначителни видими следи на подметката.) Hug

# 140
Моля за помощ по немски език.
Получих обувки от javari.de, но са ми големи. Искам да ги сменя за по-малък номер. Поръчала съм 40.5, а искам 39, налични са.
Следвах указанията в първия пост от темата, но стигнах до задънена улица. Избрах поръчката и се появи падащо меню с много опции.
Какво трябва да избера?
Artikel passt nicht zu gros?

# 141
Javari нямат практика да заменят обувки! Трябва да върнеш тези или да ги правиш каквото друго решиш, и да си поръчаш твоя размер.

# 142
  • на морето
Моля за помощ по немски език.
Получих обувки от javari.de, но са ми големи. Искам да ги сменя за по-малък номер. Поръчала съм 40.5, а искам 39, налични са.
Следвах указанията в първия пост от темата, но стигнах до задънена улица. Избрах поръчката и се появи падащо меню с много опции.
Какво трябва да избера?
Artikel passt nicht zu gros?

Да, това е. Peace Но не знам как ще направят замяната, мисля, че няма такава опция.

# 143
Да, така е.

Aktion: Ich möchte eine Erstattung

# 144
The ant has... , незнам дали си заслужава тази цена newsm78

Аз се двоумя между тази или тази, но последната в зелено

Разликата им е 15-тина евро Thinking

Какво мислите, основно ще бъдат носени с дългата дръжка?

# 145
# 146
  • София
Тц, другата.

Благодаря ти, rori100. Аз се интересувах по-скоро дали някой е поръчвал обувки с леки следи от употреба и какво точно да очаквам - нови или носени няколко дни.

# 147
  • София
От склада, на това описание -очаквай пробвани. Носени на няколко дни не биха ги предложили за продан.

# 148
Утре, петък, в 12:30 в дневните сделки на amazon.de ще е ТАЗИ ЧАНТА  Lieberskind

# 149
От склада, на това описание -очаквай пробвани. Носени на няколко дни не биха ги предложили за продан.
Да бе! Баш си продават и точно такива купих...

Общи условия

Активация на акаунт