Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 74 от 05.04 до 30.04.2014

• 48 211
  • 496
  •   1
Отговори
# 60
А за Liebeskind внимавай с какви дрехи я носиш, особено дънките Wink

Какво имаш предвид?
Дънките обикновено оставят едни сини следи,които нямат махане после  Laughing Peace

# 61
# 62
  • До сърцето...
Тук такива красоти обсъждате  Peace

Аз да помоля за мнение за тази чанта, изкуствена кожа е и се чудя дали си струва ... (в склада е с около 30 % надолу)

# 63
  • Sofia
Anik, Caterina-та ги оставя около две преки, поне, назад. Peace Flutter
Ако искаш аромат на кожа и скъп парфюм, ще те уредим по-евтино/ с нов парфюм/ Joy това беше за коментара ти относно Campomaggi Mr. Green
Сандалите на платформа We are също много ми харесват, дано са ти удобни. Hug
А за Liebeskind внимавай с какви дрехи я носиш, особено дънките Wink

Нямам нови сандали, но май и ще пропусна това лято, ще си нося старите. Sunglasses

Joy Чантата беше уникална, но просто е по-работна и е за някого, който ще си носи само нея. Определено заводът Campomaggi/Caterina не може да бъде стигнат скоро от другите (в този стил де) Peace
Много внимавам с дънки и светли чанти аз Wink  Peace Либескинд е с достатъчно дълги дръжки да я  нося на рамо. С две деца и супер забързано ежедневие, много рядко се размотавам с чанта в ръка или през лакът, че да ми се опира в дънките Wink

Онзи ден получих от ибей чистак бърсак новичка и крос на Pepe Jeans - само златните ципове ми вадят очите, но достойно замени старата ми крос-боди черна ежедневна. Много чанти и сандали разкарах, та затова се оглеждам за нови, но само за 1 чифт високи черни  Stop Бежово-кафяви имам да си ги редя по главата, а и чанти в тези цветове дал Господ  Crazy

Radika, аз лично не бих дала 60Е за тази чанта, но... по-добре виж някое Поло в този стил и за подобни пари  Hug

# 64
  • София
Radika Погледни тази чанта, а и всички предложения от марката в момента са с много добри добри цени.
Скъпичка ми се вижда предложената от теб, но модела е хубав, изчистен.

# 65
  • До сърцето...
Дааа, спестихте ми финанси. Аmeko-то на vanian ми хареса, ще го мисля до утре.
Благодаря, момичета!

# 66
  • Според сезона
Radika Погледни тази чанта, а и всички предложения от марката в момента са с много добри добри цени.
Размери на продукта: 67.3 х 30.5 х 74.9 см
Какви ли са тези размери?

# 67
  • На плажа
Момичета да попитам..размерите отговарят ли на нашите? Сега погледнах таблицата в сайта-на UK 3 ,Euro Size 36 винаги е отговаряло на 23 см. стелка,а тук е 21,5  newsm78
Кой номер да си поръчам ако имам крак 23 см?
Става въпрос за тези сандали

# 68
Зузи, ами нямам нерви да търся и ровя, освен това съм капризна. Това което ми харесва е твърде скъпо, за сандали де, а и не ми остава кой знае какво време за тях, обикновено съм с кецове или кубинки, ботуши... Sunglasses

Търся си малка кросбоди, нещо такова , тази я хванах в склада на 46Е и се чудя още да я плащам ли. Уж отговаря на всички изисквания, кожена, да се закопчава с цип, да е малка, но и достатъчно голяма, за да събере всичко най-необходимо/ портфейл, слънчеви очила, кърпички, мини вода за лице, парфюм, ключове/ и да е неутрален цвят.
На вас как ви се струва, дали си заслужава цената? Аник, ти разбираш от чанти, какво мислиш?

Пепе-то ти е сладурско Heart Eyes

# 69
  • София

Хмммм, добра цена, наистина.
Но винаги съм нащрек като видя чак такова намаление....
Какви са ви впечатлениято от марката?

# 70
  • София-Младост
Как се казват ан английски кецовете със скрития ток?
Не се сещам как да ги търся  Rolling Eyes За дъщеря ми, н.39-40

# 71
Как се казват ан английски кецовете със скрития ток?
Не се сещам как да ги търся  Rolling Eyes За дъщеря ми, н.39-40
wedge

# 72
  • Sofia
Goddess, Силви, доста мъничка е Либескинд, но пък има обем (дъно), което ще позволява да събереш най-необходимото. ТУК по-реална снимка  Peace На мен ми харесва и цената е добра - за марка и кожена, мисля, че трудно би намерила по-добра цена  Peace (слънчевите очила може да се наложи да с без калъф  Grinning)

# 73

Хмммм, добра цена, наистина.
Но винаги съм нащрек като видя чак такова намаление....
Какви са ви впечатлениято от марката?
на мен са ми съмнителни нещо тези чанти. На всички в описанието пише външен материал памук,вътрешен -кожа newsm78

Ани,много ми харесаха отново покупките ти! Hug
Да не забравиш да споделиш,като получиш сандалите!
Много ме кефят мен.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 13:17 от sasi6

# 74
Вчера поръчах сандали от javari.fr. и днес имам мейл, че са изпратени.
Няма, обаче, нито куриер посочен, нито номер за проследяване.
В пощата ли ще ги търся?

Общи условия

Активация на акаунт