Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 74 от 05.04 до 30.04.2014

• 48 211
  • 496
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря

# 91
  • Sofia
..А и ЛМ все мрънка, че големите ми чанти му пречели. Тази ще мога да я изнасям отзад на гърба, вместо да я държа между нас двамата.

Ау, представих си ви - определено има за какво да мрънка  Joy
vanian, наистина не е достатъчно голяма за тази си форма, но пък за цената си е супер чантата  Peace
The ant has..., Еърстепци този цвят много си го обичат  Peace Честити да с ти - супер са  Hug

# 92
...A защо не съм видяла реални снимки Thinking Laughing
Моите се движат с бързината на охлюв за сега, но да видим...
...
Моите пътуваха една тема време  Crazy
Скрит текст:
В описанието бяха "като нови". Има едни петна от вътрешната страна. Цветът е много приятен и почти реален на снимките, макар че се различава от моята идея за абанос  Joy
Доволна  Flutter
Oh, чудни Heart Eyes Със здраве да си ги носиш. Моите са се предвижили леко. Също бяха с описание, като нови. Необработеният абанос си е баш с такъв цвят, имам масичка. Wink

Аник, нали Joy Има за какво да мрънка.

# 93
  • DE
Във випа можеше ли да държим на празна карта, примерно 1-2 дни  newsm78

# 94
# 95
Здравейте,разменям този Тамарис Н39, отговарят си, страхотен свеж цвят https://www.javari.de/dp/B009TQ3AYY , излезнаха ми  49 евро Smile

# 96
# 97
  • Варна
Момичета, имам пратка от английското javari, за която пише че е изпратена с DHL и е посочен този номер за проследяване : 429710060481. Аз обаче не мога да я проследя, с DHL ли да я чакам или да я търся в пощата. Вече закъснява, а от Javari ми отговориха че била доставена в Германия  #Crazy. Отново си проверих ордера и няма грешка, посочила съм БГ адреса за доставка . Някой може ли да проследи пакета Praynig

# 98
  • София
k a t r i n С DHL пътува пратката ти. Виж тук

# 99
  • Варна
Благодаря, значи да чакам куриер.Не се сетих да я проследя в немския сайт. Там си пише, че пакета е в чужбина и пътува, а не че е доставен.

# 100
Здравейте!
вчера пуснах поръчка от френското но още нямам потвърдителен мейл
трябва ли да се притеснявам

# 101
Провери ли спам папката? Обикновено там отиват  Peace

# 102
Провери ли спам папката? Обикновено там отиват  Peace

няма нищо

# 103
# 104
Здравейте,
едни обувки от френското Javari се забавиха около месец, писах им и те ми възстановиха сумата. Сега обаче обувките пристигнаха. Трябва да им пиша да си я дръпнат отново ли?

Пристигнаха и тези за подарък. Страшно са готини. Аз ги взех за 55 евро. Като свърши лятото, ще взема и за себе си един чифт, че са разкошни.

Общи условия

Активация на акаунт