Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 74 от 05.04 до 30.04.2014

• 48 211
  • 496
  •   1
Отговори
# 345
  • България
 Права си, но при мен повечето чанти добиват такъв ефект след 2-3 седмици. Мисля да ги видя и да реша.

# 346
  • София
За мен това са някакви китайски чанти,чиито качества твърде вероятно отговарят на тази цена.

# 347
  • София
Само на мен ли ми се струват дефектни тези чанти. Почти всяка има снимка в по-близък план, където се вижда някакъв дефект. Особено тази пък ми изглежда цялата надрана  http://www.amazon.co.uk/Sienna-DESIGNER-Festival-handbag-Shoulde … REMXM86VSGFBQMJ64

На тази горната и тази
http://www.amazon.co.uk/Ladies-Genuine-Leather-Shoulder-Shopper- … K8FG7Y1WHTDHC670G

мисля, че е нарочно търсен състарен ефект на кожата. По другите, които прегледах, не видях дефекти.

# 348
Имам чанта на тази марка, не са китайски. Качеството е много прилично без да са кой знае какво. От меките кожи са, т.е. в средния клас. Редовната им цена е над £100. Много от чантите са с дефекти и си го пише в описанието. Ако погледнете името на продавача ще ви стане ясно от къде идва ниската цена. Job lot се наричат контейнерите или балите с преоценени стоки, които се оформят и разпродават след сезонните намаления, с установени дефекти или върнати от клиента.

# 349
  • Пловдив
Да, и аз я имам от Алиекспрес. Много мека и безформена. Трябва добре да я напълниш,за да прилича на нещо. Захвърлила съм я в гардероба и още не съм я ползвала. Ако си от Пловдив,да ти я дам.

Тази чанта я купуваха масово от Алиекспрес

# 350
На  мен ми харесват чантите ви. За съжаление цветовете не са това, което ми трябва.
Два дни тръпнах от телефона за http://www.amazon.de/gp/product/B00A159N7A/ref=gno_cart_title_2? … id=A3JWKAKR8XB7XF и днес , на компютъра, виждам, че е текстил... Искам шарена чантаа, но да не е от  плат!

# 351
  • София-Лагера
Аз си взех на Мис 60 на цветя,но и тя е от плат
Скрит текст:

# 352
Скрит текст:

Деси, много ми хареса чантата. От къде е?  bouquet

# 353
  • София-Лагера
tkmaxx  Peace

# 354
Здравейте, имам направена поръчка във Фреското  Явари на 21 март, днес влезнах да видя защо не съм получила нищо още и гледам дата на доставка 19-22 май Shocked Такова нещо не се е случвало до сега, това нормално ли е?

# 355
  • София
Скрит текст:
И на мен много ми харесва! Не я намерих в сайта, сигурно е свършила. Какви пари я взе?

# 356

Деси, мерси. Само, че за мой късмет е свършила. Носи си я със здраве.  Hug

# 357
Скрит текст:
И на мен много ми харесва! Не я намерих в сайта, сигурно е свършила. Какви пари я взе?

В английския e bay   я има, 36 паунда без доставката ........ нямам представа това скъпо или евтино е за чантите на Miss Sixty ....

# 358
  • София-Лагера
20 лири

# 359
И аз се възползвах от линка и пуснах тази на празна карта да я мисля, но никъде другаде не я намирам в нета, за да я разгледам по обстойно.
На каква цена я взе?
На 29 лири.

Общи условия

Активация на акаунт