Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 74 от 05.04 до 30.04.2014

• 48 211
  • 496
  •   1
Отговори
# 360
  • Сливен
Момичета от чантите Sienna de luca, пуснах три на празна карта. Ред е на отсяването. Конкретно при тази липсват металните кръгове на захващането на дългата дръжка както тук, и тъй като я искам за крос боди основно, мисля че кожата няма да издържи дълго. Питанката ми е дали има как да се сложат такива метални кръгове  newsm78

# 361
  • на морето
Да побутна малко темата с едно въпросче за обувките на Friis & Company . Има ли някой наблюдения дали си отговарят на номерата?  Hug

Става въпрос за тези челси боти на марката newsm78

http://www.amazon.fr/gp/product/B008YWLKDW/ref=olp_product_detai … p;me=&seller=

# 362
  • София
Здравейте момичета, досега не съм писала в темата само ви чета. Но имам една поръчка от Javari.de и сега чакам една от Амазон. Искам да попитам като разглеждам предложенията в склада и ми излизат всички неща за поръчане с Prime, как мога да го поръчам без да използвам тази опция. Благодаря предварително.  bouquet

# 363
  • София
Здравейте момичета, досега не съм писала в темата само ви чета. Но имам една поръчка от Javari.de и сега чакам една от Амазон. Искам да попитам като разглеждам предложенията в склада и ми излизат всички неща за поръчане с Prime, как мога да го поръчам без да използвам тази опция. Благодаря предварително.  bouquet

Как така ти излиза, да не си се абонирала? newsm78 Като тръгнеш да оформяш поръчката, на една от стъпките трябва да ти даде 4 опции за доставка и можеш да избереш Standardversand.

# 364
  • на малък остров в океана
За да я ползваш, трябва да се абонираш. Не е по подразбиране.

А и дори погрешка да се абонираш, първият месец е напълно безплатно и доставката ти е на следващия ден, и то с тракинг.

# 365
  • София
За да я ползваш, трябва да се абонираш. Не е по подразбиране.

А и дори погрешка да се абонираш, първият месец е напълно безплатно и доставката ти е на следващия ден, и то с тракинг.
Това го прочетох аз в другата тема- за амазон, обаче ме притеснява че нали взема пари за активиране и те не са малко, а на мен реално не ми е необходима- има смисъл от тази услуга за хората в съответната държава- така или иначе ползвам превозвач. Вчера рових в склада и където и да цъкна все с Prime, не съм си го активирала, или поне така си мисля, защото в отгоре до профила ми стои Try Prime, а не съм цъквала на него,ама знам ли като ровя и в немския а там грам не разбирам от езика.

# 366
  • Бг
Миленски не си активирала Прайма, просто при разглеждането на артикулите ти дава опция, че имаш възможност да ги поръчаш чрез тази услуга, нищо друго.

# 367
  • София
Миленски не си активирала Прайма, просто при разглеждането на артикулите ти дава опция, че имаш възможност да ги поръчаш чрез тази услуга, нищо друго.
Да ама се оказа че съм го активирала в немския, а там кашата е пълна- защото не разбирам грам опитах се по аналогия с английският сайт , но няма опция за отказване, написах им писмо дано го спрат,  smile3511, повече няма да ровя в немския, направо изпадам в ужас, оказа се че преди 10 дни съм го активирала, а даже не съм пускала поръчка от там. Пуснах една от английският преди 4 дни.

# 368
Тези ги обичам!Мека кожа,удобни,направо терапия за измъчени крака!Много свежо ментово и са точно за сезона.Отговарят като номер и на мен са ми малко големи,тъй като нямаше моя номер и се качих с един нагоре,но не ми е проблем,връзките ги прибират достатъчно добре.
След токовете,на които се люлях цял ден,това са пантофки!

И тези сникъри изглеждат симпатични,розовото е пастелно,не толкова ококорено бебешко като на снимката.По преценка на око си отговарят,но ще бъдат пробвани след десетина дена.

# 369
  • София
Größenhinweis: Fällt eine Größe kleiner aus

Моля да разясните, уголемени, или умалени означава, че са обувките? С преводача излиза Size Note: Runs one size small, което си го превеждам като умалени...или да се поръчва 1 номер по-малък?

# 370
Größenhinweis: Fällt eine Größe kleiner aus

Моля да разясните, уголемени, или умалени означава, че са обувките? С преводача излиза Size Note: Runs one size small, което си го превеждам като умалени...или да се поръчва 1 номер по-малък?

Означава умалени с един номер.
Момичета, някой може ли да ми каже нещо за тази марка Ellips? Отговарят ли си размерите?  bouquet

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 19:20 от sofia72

# 371
  • зад парка
http://es.buyvip.com/#page=b&dept=men&sale=A2VBB1VQ5W2VH … amp;ref=qd_d_bc_b

Зимни модели мъжки CAT по 25 евро

# 372
Ще попитам тук, защото мисля че ще получа най-бърз отговор. Бяхте обсъждали пазаруването в Амазон ВИП и получаването на код за отстъпка, но не помня. Каква беше точно процедурата? Каня приятел и...?

# 373
А отговарят ли си мъжките САТ? Мъжа ми носи 41ви номер и се чудя него, или 42ри да поръчам?

# 374
Момичета, някой може ли да ми каже нещо за тази марка Ellips? Отговарят ли си размерите?  bouquet
Прекрасни обувки, отговарят на номера, страхотна изработка. Имам такива
http://www.javari.fr/Ellips-Eliane-Escarpins-femme/dp/B008HN453K … mp;dept=344089031
CAT според мен си отговарят точно.

Общи условия

Активация на акаунт