Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 74 от 05.04 до 30.04.2014

• 48 211
  • 496
  •   1
Отговори
# 375
А отговарят ли си мъжките САТ? Мъжа ми носи 41ви номер и се чудя него, или 42ри да поръчам?
Според моя мъж си отговарят.

# 376
Момичета, някой може ли да ми каже нещо за тази марка Ellips? Отговарят ли си размерите?  bouquet
Прекрасни обувки, отговарят на номера, страхотна изработка. Имам такива
http://www.javari.fr/Ellips-Eliane-Escarpins-femme/dp/B008HN453K … mp;dept=344089031
CAT според мен си отговарят точно.
  bouquet

# 377
Днес получих тези
сандали Birkenstock- ако си между два номера, взимаш по-малкия и ще са абсолютно точни. Кожата е дебела, но много мека и изглеждат готино, не като селски патъци, каквито си ги представях. Joy Ще видя дали ще мога да свикна с анатомичната стелка Grinning
Скрит текст:
чантичка- прекрасна кожа и събира всичко необходимо, че и още, а изглежда малка и компактна. Намерих си моята малка чанта. Heart Eyes
Скрит текст:

# 378
  • София
Направо се влюбих! Страхотни casual сандали  Heart Eyes, да си ги носиш със здраве!

# 379
  • София
А отговарят ли си мъжките САТ? Мъжа ми носи 41ви номер и се чудя него, или 42ри да поръчам?

CAT са уголемени с номер  Peace

# 380
Днес получих тези
сандали Birkenstock- ако си между два номера, взимаш по-малкия и ще са абсолютно точни. Кожата е дебела, но много мека и изглеждат готино, не като селски патъци, каквито си ги представях. Joy Ще видя дали ще мога да свикна с анатомичната стелка Grinning
Скрит текст:
чантичка- прекрасна кожа и събира всичко необходимо, че и още, а изглежда малка и компактна. Намерих си моята малка чанта. Heart Eyes
Скрит текст:
Чудесни покупки, честито Simple Smile

# 381
  • FR
Ще попитам тук, защото мисля че ще получа най-бърз отговор. Бяхте обсъждали пазаруването в Амазон ВИП и получаването на код за отстъпка, но не помня. Каква беше точно процедурата? Каня приятел и...?
Той си прави регистрация от мейла с твойта покана. След това пуска поръчка от създадената нова реистрация и 30 дена след като той си получи поръчката ти получаваш 10 евро.

# 382
Искам да питам за тези кроксове:

http://www.javari.fr/Crocs-Crocband-Sabots-mixte-adulte/dp/B0059 … mp;dept=344089031

Аз купувам 39EU или 6UK.
Какъв номер да взема - възможни са 38-39 и 39-40?
Благодаря.  Simple Smile

# 383
Тук не темата за amazon.de, но виждам, че има повече потребители в момента ,та да попитам:Искам да върна обувки до  amazon.de и ми изпратиха следния етикет за връщане https://www.amazon.de/returns/label/f58437e2-ec3f-445b-9eb0-b6fe … aID/DW9mtBndRRMA?. Различен е от етикета, който ми показаха в пощата - беше на български и пишеше "безплатно". Този ще ми свърши ли работа и ще ми върнат ли пощенските? Не знам немски и преводача ми превежда доста неясно  e-mail от amazon.de.
Какво да им напиша, че да ми изпратят етикет на български, валиден в Български пощи?

# 384
Няма да ти изпратят етикет като този, който са ти показали в пощата и каквото и да им напишеш пак няма да ти изпратят такъв. Ще е този, който са ти пратили, но той впрочем не се вижда, защото си е в личния ти акаунт и само ти си го виждаш. Няма да ти е безплатно връщането, ако лично не се уговориш с Амазон да си поемат пощенските и ако имаш основателна причина да искаш това. Да, трябва да е безплатно връщането с Германия и интернет магазини от там, но разбира се, договорката на практика не работи, защото някой тук или там не си е свършил работата изцяло.

# 385
Благодаря, Бижу, обувките са от склада с 30-дневен срок за връщане.  bouquet

# 386
Ами връщането ще ти струва около 22 лв най-често, а май се говореше за някакво увеличение, та може вече и повече да е. Ако е заради дефект в обувките, който не е бил описан, можеш да си изискаш пощенските, но опитай при всички случаи. И гледай да се вместиш в този срок, че не е много дълъг. Също така си прецени дали си струва да им връщаш обувките, обикновено сделките от Склада са на добри цени, но понякога таксата по изпращане идва твърде много за цената, която си платила за обувките.

# 387
  • Софето
Искам да питам за тези кроксове:

http://www.javari.fr/Crocs-Crocband-Sabots-mixte-adulte/dp/B0059 … mp;dept=344089031

Аз купувам 39EU или 6UK.
Какъв номер да взема - възможни са 38-39 и 39-40?
Благодаря.  Simple Smile

И аз се интересувах точно от това, намерих тази таблица:
Crocs Unisex Size Equivalents
UK    EU    US
4    36-37    M4/W6
5    37-38    M5/W7
6    38-39    M6/W8
7    39-40    M7/W9
8    41-42    M8/W10
9    42-43    M9/W11
10    43-44    M10/W12
11    44-45    M11
12    45-46    M12
13    47-48    M13

# 388
  • София
Прекрасни chelsea боти номер 38, за 20 евро  Heart Eyes
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B0050B3ASI/ref=dp_olp_all_ … amp;condition=all

Впечатления от Belmondo?

# 389
Маграт, за колко широк крак са и отговарят ли? Много са хубави!

Общи условия

Активация на акаунт